03.10.10, 19:12
jest mężczyzna, mysle sporo starszy ode mnie, przystojny, widuje go prawie co dziennie, wodzi za mną wzrokiem...zaczynam sie od tego uzalezniac, zwariowalam, musialam sie tym z kims podzielic
Obserwuj wątek
    • wiarusik Re: hmm 03.10.10, 19:14
      poproś o skierowanie do tworek:P
    • ctryna Re: hmm 03.10.10, 19:15
      uważaj
      jeśli nie masz 15 lat, a on ma sporo wiecej, lepiej uważaj
      dobrze radzę
      • nova-a Re: hmm 03.10.10, 19:21
        hehe ctryna;) mam zdecydowanie wiecej niz 15 lat, a On mysle ze ok. 10 wiecej niz ja;) ale chyba i tak powinnam uwazac;P
        • teletoobis Re: hmm 03.10.10, 19:52
          najpierw przyjrzyj sie uwaznie palcom pana, a pozniej metryce :)
          • yulkayulka Re: hmm 03.10.10, 19:58
            tak, tak jak ma obrączkę to sprawa jasna, jak nie ma podejrzana
            • wyjdeztego Re: hmm 04.10.10, 00:06
              ja tych palcow w ogole z obraczka nie skojarzylam :) wiecie co sobie pomyslalam? ze jak ma grube palce, to ma tez hmm duzego hmm ;))) ale ja chyba zboczona jestem.
    • lolcia-olcia Re: hmm 03.10.10, 20:13
      współczujemy, ale już nie trolluj
    • rumak.hrabiny Re: hmm 04.10.10, 00:41
      no sama widzisz - wyszłaś na trolla, wariatkę i gó...arę, bo nie trafiłaś w temat.

gdy zaś pojawi się kolejny wątek o romansie starej brzydkiej, zgorzkniałej baby ze zmysłowym, przystojnym młodzieńcem ciachem, wątek będzie się rozrastał.

no wiesz - fabryka snów, dream on, itd ...
      • nova-a Re: hmm 04.10.10, 07:47
        mowcie mi "trollu";))) jak widać na forum nie mozna podzielic sie swoimi odczuciami bo zawsze sie znajdzie jakas "lola" ktorej to bedzie przeszkadzac...nie chcesz- nie czytaj! Proste!!!
        Poza tym Pan obraczki nie ma...i niestety też pomyslalam ze to podejrzane;/ Gdyby ja mial to byloby po sprawie;)
        • alpepe Re: hmm 04.10.10, 08:04
          jak ktoś tworzy wątki świadczące o skrajnym infantyliźmie, nie powinien się dziwić, kiedy się go klasyfikuje jako trolla.
          • teletoobis Re: hmm 04.10.10, 08:31
            Zawsze jednak znajdzie poklask u jakiegos rumaka.
            Niech sie jej tylko nie pomyli rum z rumakiem, albo kon z koniakiem
    • a_nonima Re: hmm 04.10.10, 08:25
      Nova-a może wolny, rozwiedziony... Daj sie pouwodzić...wzrokiem narazie.
      • nova-a Re: hmm 04.10.10, 09:08
        infantylna bo co? czy mało jest kobiet na tym forum ktore wrzucaja wątki nie wnoszące niczego??? po to jest forum...gdy się chce coś z siebie wyrzucić, a nie za bardzo jest komu! powiedzialam...nie podoba się- nie czytać!!! a_nonima...dzięki;) może to dziecinne i śmieszne, ale to uwodzenie jest czarujące;)))
    • nothing.at.all Re: hmm 04.10.10, 09:15
      Wiesz takie uzależnienie dobre nie jest. Uważaj, po upadki bolą. Może zastanów się czy chcesz z takim Panem flirtowac:).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka