Dodaj do ulubionych

Prezent na parapetówkę

23.02.11, 11:36
Moi znajomi wprowadzają się niedługo do swojego nowego mieszkania. Impreza tradycyjnie będzie, ale nie chcę już wyskakiwać ze studenckimi pomysłami typu "zestaw chochelek", ale wolałabym kupić coś bardziej estetycznego a jednocześnie praktycznego. Oboje lubią styl art deco, dlatego pomyślałam, że taka lampa będzie w sam raz:
Tekst linka
Co sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: m.malgosiaaa lampka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 13:05
      Mi się podoba taka lampka :) www.takapaka.pl/Produkt/482/lava_lampa_astro
    • izys Re: Prezent na parapetówkę 05.05.11, 16:20
      Z doświadczenia wiem, że na w nowym domu przydaje się wszystko, także dobrze jest kupować bardziej praktyczne rzeczy. Moim zdaniem idealny będzie taki zestaw: www.medialux.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=172&prod=99698 czajnik na pewno się przyda, a do tego wygląda bardzo elegancko. Ja bym na pewno była bardzo zadowolona z takiego prezentu.
    • monaaaa Re: Prezent na parapetówkę 24.08.11, 14:18
      Moim zdaniem fajnym pomysłem na tego typu prezent może być zestaw takich świeczek: zapachdomu.pl/szukaj.php?q=Salsa+mango+i+brzoskwinia Mogą one służyć jako dekoracja pokoju, plus pachną naprawdę magicznie, także przy okazji dadzą pomieszczeniu odpowiedni klimat.
      • marioo99 a może coś orygnalnego? 25.08.11, 10:18
        dobrze wykonany i na pewno obudzi;)
        safebook.pl/p/5/28/tocky-uciekajacy-budzik-dla-spiochow-gadzety.html
    • jagoda87 Re: Prezent na parapetówkę 01.09.11, 09:57
      tak sobie myślałam o tym prezencie i wymyśliłam, że fajna mogłaby też być np ramka cyfrowa na zdjęcie w końcu do nowego mieszkania bardzo mogłaby się przydać i jest fajnym i eleganckim prezentem www.medialux.pl/dzial/foto/kategoria/?id=286&prod=76741
    • kama999 Re: Prezent na parapetówkę 13.10.11, 11:52
      Może jakiś piękny obraz? Wydaje mi się, że do nowego mieszkanka prezent ok, tylko wcześniej musisz obczaić w jakim stylu jest stworzony wystrój wnętrz?
      • tolina Prezent na parapetówkę 19.10.11, 13:29
        Dziewczyny, za tydzień idę na parapetówkę do kumpla ze studiów. Chciałabym połączyć przyjemne z pożytecznym i kupić mu karafkę w takim stylu , a do tego jakiegoś Jacka Danielsa. Myślicie,że to dobry pomysł? :-)
        • inka26 Re: Prezent na parapetówkę 19.10.11, 22:08
          Jeżeli lubi i docenia amerykańskie whiskey to tak, to jest dobry pomysł.Ta karafka ma bardzo elegancki wygląd i będzie dobrze się prezentować.
          • tolina Re: Prezent na parapetówkę 20.10.11, 09:38
            Zdecydowanie jest to koneser whisky na której ja kompletnie się nie znam .. wykorzystując Waszą uprzejmość, Johnny Walker czy Jack Daniels?
            • inka26 Re: Prezent na parapetówkę 20.10.11, 23:26
              Raczej Jack Daniels - ma swój specyficzny smak, za przystępną cenę. Jeżeli jesteś w stanie wydać nieco więcej niż 100 zł na butelkę to możesz zastanowić się nad szkocką Glenfiddich 12 letnią - ma bardzo przyjemny smak.
    • tymona Re: Prezent na parapetówkę 20.10.11, 10:20
      ja na parapetówkę zawsze kupuje dobre winko - to bezpieczny prezent
      • jasiek_rudy Re: Prezent na parapetówkę 20.10.11, 11:30
        Jack Daniels. Mi osobiście bardziej podoba się taka karafka.
    • jaga21 Re: Prezent na parapetówkę 12.11.11, 15:16
      może fajny zestaw herbat albo kawy?
    • martine7 Re: Prezent na parapetówkę 15.06.12, 09:44
      Może fajne kolorowe noże, takie jak tu agdsprzet.com.pl/zmywarki/inspiracje-wpusc-wiosne-do-kuchni/ albo bardziej delikatne: stylowe-agd.pl/wyposazenie-kuchni/kolorowe-noze-kuchenne/ - wesoły i praktyczny prezent
    • kalina_m Re: Prezent na parapetówkę 21.06.12, 11:19
      ja kupiłam na parapetówkę zestaw - koc i 2 poduszki, prezent się spodoabał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka