grzechota_wielka_stopa 25.04.11, 21:55 W czym się przejawia? W ruchach, gestach, słowach, makijażu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gr.eenka Re: kobiecość 25.04.11, 21:58 wydaje mi się, że nie wszyscy tam tak od razu zaglądają Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: kobiecość 25.04.11, 22:03 Mogłaś to wrzucić do tego wątku o tuszu do rzęs i kurzych łapkach. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: kobiecość 25.04.11, 22:04 Nieee, bo to nowy troll, ze sraczka wątkową.:) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: kobiecość 25.04.11, 22:33 sid-the-sloth napisała: > Nieee, bo to nowy troll, ze sraczka wątkową.:) Jaki nowy? Wczoraj też miała atak, jako migota_wiernota_psota. Tematyka ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś
grzechota_wielka_stopa Re: kobiecość 25.04.11, 22:04 sid-the-sloth napisała: > Mogłaś to wrzucić do tego wątku o tuszu do rzęs i kurzych łapkach. nie mogłam, bo było o czymś innym chce, przeanalizować to od każdej strony i chce by inni tez na to patrzyli ja kja Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: kobiecość 25.04.11, 23:03 Rasowa kobieta nie chodzi w dresie, adidasach, zawsze ma ,,zrobione,, włosy, pomalowane paznokcie, nie ma mowy o wyjściu z domu z odpryśniętym lakierem. Staranny makijaż hmmm to by chyba było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: kobiecość 26.04.11, 07:51 W niewiedzeniu gdzie jest lewo a gdzie prawo. W niezdecydowaniu ogólnym oraz w zdecydowaniu w sprawach b. ważnych, w których mężczyzna jest niezdecydowany. W megaupierdliwości w sprawach dogadzania bliskim, dbania o nich, podsuwania czegoś pysznego do zjedzenia., itp. W humorkach, gdy bliscy nie odwdzięczają się za to uwielbieniem na kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: kobiecość 26.04.11, 10:49 zapomnialas o makijazu, obsesji na punkcie butow i niezrownowazeniu emocjonalnym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: kobiecość 26.04.11, 10:54 grzechota wielka stopa co za nick ,dawno zaden mnie tak nie zachwycil Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: kobiecość 26.04.11, 18:16 > Rasowa kobieta nie chodzi w dresie, adidasach, zawsze ma ,,zrobione,, włosy, po > malowane paznokcie, nie ma mowy o wyjściu z domu z odpryśniętym lakierem. Stara > nny makijaż hmmm to by chyba było na tyle Jaką rasę opisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: kobiecość 26.04.11, 19:50 Na tym forum? Na przesciganiu sie w glupocie Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: kobiecość 26.04.11, 22:14 w czymś w końcu trzeba być dobrym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: kobiecość 27.04.11, 10:15 Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma...:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: kobiecość 27.04.11, 09:41 elegancja , estetyka , umiar , styl bycia i zachowania Odpowiedz Link Zgłoś