IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.11, 14:31
Fajnie że mogę się wygadać i wyżalić nie chce opisywać swojego małżeństwa i naszych relacji tylko scenkę rodzajową z wczoraj. Mąż kilka dni temu zdjął obrączkę na moje pytanie dlaczego usłyszałam że mu się znudziła a poza tym musi palec opalić. Wczoraj mówię żeby założył obrączkę a on że nie wie gdzie jest i faktycznie wcięło ją ale nie przejął się w ogóle tym faktem. Wściekłam się nie wiem czy słusznie czy robię raban o pierdołę a dla mnie ta obrączka znaczy coś więcej niż krążek.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Silnakobieta82 Re: obrączka IP: 178.219.123.* 30.06.11, 11:16
      Oj, coś nie tak.... przynajmniej w moim odczuciu. Faceci inaczej podchodzą do sprawy obrączek niż my, ale powinien najpierw skonsultować to z Tobą. Świadomie wywołał burzę i nie dziwię Ci się, że jesteś zła. Ja bym swojego rozniosła, razem z domem...!!!
      • zuzi.1 Re: obrączka 30.06.11, 13:32
        A ja mam inne zdanie na ten temat, swojej obraczki nie noszę już b. długo, bo mi z nią było niewygodnie, podobnie mąż i .... jakoś żyjemy :))) przeciez to tylko obrączka....
    • makwalz Re: obrączka 30.06.11, 14:59
      Nie ma co przesadzać. Mi też się zdarza chodzić kilka dni bez obrączki i nie robię tego w konkretnym celu. A poza tym witam na forum bo piszę tu pierwszy raz.
    • karine19 Re: obrączka 30.06.11, 17:17
      uuuuu....a po co Twojemu mężowi opalenizna na palcu pod obrączką? :)
      • hugo43 Re: obrączka 02.07.11, 22:31
        ja pierwsza przestalam nosic obraczke,bo mi niewygodnie bylo.maz kilka miesiecy pozniej.nikt afery nie robil,to tylko obraczka!
    • Gość: alpepe Re: obrączka IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.11, 12:22
      chce cię zdradzić i ma już potencjalną kandydatkę na kochankę, ale się przed nią ukrywa z tym, że jest żonaty.
      • Gość: gość Re: obrączka IP: *.play-internet.pl 27.09.11, 15:56

niestety w 100% coś jest na rzeczy mąż poturbuje opalonego palca żeby nie było widać, że nosi obrączkę ...
    • Gość: Anna Re: obrączka IP: *.nyc.res.rr.com 15.07.11, 23:04
      Moi rodzice tez nie nosili obraczek, a byli malzenstwem przez 30 lat, dopoki Mama nie zmarla. Obraczka to spraw indywidualna- moj maz i ja od 2 lat ich nie zdejmujemy. Przed slubem - to byl tylko wydatek, a z czasem obraczki nabraly sensu i jestesmy zadowoleni , ze sa na naszych palcach.
    • agnieszka_monika_bernadetta Re: obrączka 29.07.11, 11:06
      Zdejmij swoją i powiedz mężowi to samo, jeśli zapyta" dlaczego".
    • freqq5 Re: obrączka 19.09.11, 22:44
      Nie chcę Cię zmartwiać, ale on może już nie chce z Tobą być ? Tylko nie chciał Ci tego mówić w prost.
      • Gość: a Re: obrączka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.11, 01:21
        Obrączka to nie" tylko obrączka".Gdyby była tylko biżuterią, można by tak ją określać i mieć do niej taki stosunek jak opisywane ."daje ci te obrączkę na znak wiary i miłości małżeńskiej"...Okrągła , bez początku i końca ma symbolizować nierozerwalność małżeństwa.
        Tak się składa, że ani facet ani babka nie zdradzi mając obrączkę na palcu.No, chyba, że jest zwykłym chamem albo pinda, z którą się gzi ma to w ...Są małżeństwa,które wspólnie ustalają, że chowają je i nie będą nosić, zakładają w święta albo na uroczystości. Mają jednak do siebie całkowite zaufanie.Zazwyczaj jest to jakiś konkretny powód, kiedy ta obrączka przeszkadza w pracy.W Twoim wypadku byłabym bardziej uważna i czujna i może spytaj go, czym dla niego jest ten złot krążek, który wsunęłaś mu na palec podczas ślubu...I wyraź swoje zdanie. Bez kłótni ale niech wie, że to dla Ciebie jest ważne.Pozdrawiam :)
    • Gość: bietka Re: obrączka IP: *.multimo.pl 29.09.11, 19:23
      Chłop jeśli chce zdradzić to zdradzi , niezależne czy w obrączce czy bez. Dla wielu facetów obrączka to kawałek krążka, który się nosi lub nie.
      Weź też pod uwagę, że często ze względów bezpieczeństwa pracy (BHP),faceci obrączki zdejmują.
      Mój ojciec przestał nosić obrączkę od momentu gdy na budowie , o mało co przez nią nie stracił palca.
      Po prostu porozmawiaj i nie rób problemu .
    • Gość: FRANKA Re: obrączka IP: *.w109-212.abo.wanadoo.fr 01.10.11, 21:45
      ada -nie przejmuj sie , zdejmij swoja ( zaczekaj na jego reakcje jak to uwidzi ),,,moj nosi obraczke , a moja lezy w szafce bo mi przeszkadzala w roznych pracach ,zaden problem ,niech ci ja odda a ty zrob sobie z niego pierscionek i bedziesz miala dla siebie --pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka