majka.360 01.12.11, 00:39 może waszym zdaniem oznaczać? Co kobieta ma na myśli mówiąc : ,, Kochanie, pokazałeś mi jak miłość może być piękna... ale ta po środku okrutnie. " Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buuenos Re: Co te zdanie 01.12.11, 01:49 dla mnie to jakis pseudointelektualny belkot.sorry za poprawke, ale nie te a to zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: Co te zdanie 01.12.11, 02:11 jak juz poprawiacie, to moze byscie sie tez z tym nieszczesnym "po srodku" rozprawili? autorko: autentycznie nie rozumiem, zdanie nie ma najmniejszego sensu. ta-posrodku-okrutnie? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Co te zdanie 01.12.11, 05:39 "TO zdanie", "pośrodku" A zdanie bzdurne i jest randomowym bełkotem. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Co te zdanie 01.12.11, 09:31 z tym "po środku" to bym jednak zinterpretowała inaczej po (jakimś) środku okrutnie pięknie jej było ... pozostaje dociec, co zażyła;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Co te zdanie 01.12.11, 09:42 A. no chyba, że tak! Siostro, basen, pacjentka ma po środku umysłową biegunkę! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Ja wiem= 01.12.11, 09:26 Po przepuszczeniu przez słownik bełkotowo-polski online wyszło mi: "Janek weź klucze od szopy i jak będziesz wracał od magla to schowaj łopatę bo znowu ukradną" majka.360 napisała: > może waszym zdaniem oznaczać? Co kobieta ma na myśli mówiąc : ,, Kochanie, poka > załeś mi jak miłość może być piękna... ale ta po środku okrutnie. " Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Co te zdanie 01.12.11, 09:51 to chyba jest urwane, powinno być np.: "Kochanie, pokazałeś mi jak miłość może być piękna... ale ta po środku okrutnie JEDZIE. " nawiązuję tu do wątku higienicznego. bo inaczej to jakby sensu mało, ale ja się może nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: Co te zdanie 01.12.11, 10:31 Dobrze tak przed południem porechotać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Co te zdanie 01.12.11, 10:24 TE zdanie jest co najmniej tak tajemnicze, jak słynne "Et in arcadia ego". Tylko czekać, aż o nim ktoś książkę napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Co te zdanie 01.12.11, 10:41 To forum jest dla mnie za trudne :(. Przykro mi, ale nie potrafię zinterpretować tej mądrości :(. Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 Re: Co te zdanie 01.12.11, 10:44 > może waszym zdaniem oznaczać? Co kobieta ma na myśli mówiąc : ,, Kochanie, poka > załeś mi jak miłość może być piękna... ale ta po środku okrutnie. " To wygląda jak maszynowe tłumaczenie, ale nie z angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Co te zdanie 01.12.11, 10:44 majka.360 napisała: > Co kobieta ma na myśli mówiąc : ,, Kochanie, pokazałeś mi jak miłość może być piękna... ale ta po środku okrutnie. " moze oznaczać, ze kobieta jest delikatna i wrażliwa, natomiast potrzebowała mocniejszego rżnięcia: ...ale ta po środku okrutnie (niedoj....a) Odpowiedz Link Zgłoś