kopov Re: mam problem-opowiada syn-wybiorę lepsze zło / 04.06.04, 10:06 codzi mi o stronę artystyczno-propagandową, adresowane do kompletnych mongołów albo tym podobnych chujców, i co jak wygrają? no tylko jurta albo na Madagaskar qurD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna a ja dzisiaj widzialam sporych rozmiarow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 10:36 posta reklamujacego wybory 13 czerwca i tam byla taka swinia w krawacie, ale w czarno-czerwone pasy. czy moze wiecie o co tak naprawde chodzilo? Ps. prostuje- nie zaglebialam sie w plec swini, bo bardzo prawdopodobne , ze do zdjecia pozowal wieprz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: świnia świni dupę ślini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 10:57 z tresci postera wynikalo raczej ze chodzi o nie robienie smrodu. ale swinia wyglądała na zadbaną (podejrzewam ze nawet wczesniej trzymali ją w solarium) wiec tym bardziej nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: świnia świni dupę ślini 04.06.04, 11:04 świnie nie chodzą do solarium tylko do oparzarki - firma PolDanor w Przechlewie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: świnia świni dupę ślini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 11:22 w takim razie stosują samoopalacze. znam pare swin, ale zadna nie ma takiej brązowej karnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: mam problem-opowiada syn-wybiorę lepsze zło / 04.06.04, 10:38 może nie pójdą głosować- gościu od sondaży sam do samoobrońców łazi- a zagłowowac sami będą musieli pójść- a oni za grosz w sobie nie mają ducha społeczeństwa obywatelskiego, bardziej chcą by się nimi zaopiekować. Moja nadzieja że pójdą oglądać jak kwiatki sypią a nie tam -głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: mam problem-opowiada syn-wybiorę lepsze zło / 04.06.04, 10:40 niestety pójdą, jak mówił jakiś uczony profesurek, cała nadzieja w dużych miastach Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: mam problem-opowiada syn-wybiorę lepsze zło / 04.06.04, 10:43 ciekawam jaki to psorek się wypowiadał w tej kwestii? bo ja to ostatno-niedawno taki artykulik całkiem bardziej z nadzieją że nie pójdą nagrychmoliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: mam problem-opowiada syn-wybiorę lepsze zło / 04.06.04, 10:46 mam pamięć dobrą ale nie do nazwisk, szczupły z brodą był Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: mam problem-opowiada syn-wybiorę lepsze zło / 04.06.04, 10:50 a jak osobiste doświadczenia? ja poznałam kilku zapalonych na "Drużyne Leppera" - na wybory nie idą uzasadniając cyt. "bo i tak wszyscy kradom" Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: mam problem-opowiada syn-wybiorę lepsze zło / 04.06.04, 10:52 to ja bym im jeszcze gorzłe postawił, że kumpli namówili, ale nie wierzę bo "wybrany" im na pewno naobiecywał że jak wejda do Brukseli to będą mogli gwałcić wszystkie belgijskie kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: mam problem-opowiada syn-wybiorę lepsze zło / 04.06.04, 10:55 właśnie piłam soczek a tu czytam o kobietach z belgii i o mało nosem mi nie poleciał :))))) No co Ty obcych to zapewne "łone sie bojom" Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: mam problem-opowiada syn-wybiorę lepsze zło / 04.06.04, 10:59 nie bojom, nie bojom, nie potrza konwersować tylko wzionć co sie należy i po dobrze rozumianej robocie Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 10:40 już nie wiem co gorsze...to, czy reklamy TP. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 10:41 reklame a przynajmniej niektóre są boskie, a to je qrD armagiedon Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 10:43 kopov, która reklama jest boska?? no, może jedna..."cała polska czyta dzieciom..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 10:49 mam dwa typy; 1. szampon - "a może brazylijska" 2 nie wiem czego - "a my tylko banany i banany" dwie małpy tak mówią ja wilebię głupote dlatego są boskie Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 10:53 heh, dla mnie reklamy są obiektem bezkarnych wrzutów :) nie widziałam tych małp...muszę chyba nadrobić oglądanie TV. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:01 ja mam inaczej, łowię takie perełki a potem siedzą mi we łbie tydzień albo dłużej i sam do siebie sie śmieję, to jest b. tania kuracja anty stressowa Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:04 wolę się napić raz kiedyś. jakie Ty, kopov, możesz mieć stresy w placówce, co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:10 ja je łowie dla jaj a nie dla odreagowania, a jako stresy to może dla innych, swoje to już chyba wypiłem i mnie jakoś nie pcha w tą stronę Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:12 to dobrze, kopov. 12 latki nie powinny się tak staczać! nie masz gdzie jaj łowić?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:14 jest jescze przy bidulu sadzawka, tera tam skrzek pływa to moze się przerzucę, ale FK też jest niezłe nieraz wpadnie majjka Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:19 nic nie przebije Wiadomości. i kozmo (to nie jest kryptoreklama;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:24 qrD nie wiem jak to ująć, ale jajcarstwo ma najlepszy smak jak jak jeszcze ktoś czuje to na tych samych falach co ty, jak jesteś na kozmo to czujesz się jak przysłowiowy palec w nie mniej przysłowiowej dupie Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:41 etam palec w dupie. sam mówiłeś, że palce są brudne i nie powinno się ich wtykać tam, gdzie nie potrzeba...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:45 dlatego na kozmo bywam sporadycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:48 :) to co Cię jeszcze bawi? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:51 chłopacy, ale nie żebym się naśmiewał z ich upodobań, chodzi o humor sytuacyjny, sposób mówienia ubierania itd Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:56 chłopacy? a dziefczyny nie? są o wiele bardziej tragiczne momentami. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:59 dziefczyny, są mniej jajcarskie w tym sporcie, moze nawet inteligentniejsze niż chłopacy (albo ja znam tylko takich) dlatego obstawiam chopaców Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 12:05 masz rację, to zazwyczaj dziefczyny śmieją się z dowcipów chłopaców. ale są tragiczniejsze w ponurej rzeczywistości. to czasem śmieszniejsze niż humor chopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 12:12 słyszałem kiedyś w Radiostacji wywiad z dwiema kobitami, chcącymi zaadopotować lub urodzić dziecko, mówiły tak sensownie i logicznie, że nie był w ogóle do śmiechu strach się bać a chłopacy pogadają, pogadają i jest wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 12:16 ano. też kiedyś słuchałam Radiostacji...a teraz tylko leci w tle...bełkot, jaki się momentami stamtąd wydobywa... nie chcę wyjść na szowinistkę, ale chłopacy faktycznie śmieszniejsi są:) ale są wyjątki, żeby nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 12:26 znasz jakąś damską perełkę? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 12:30 o, bo to jedną? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 12:41 no to smiało Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 12:44 skopiowane z kozmo, prawdziwa historia. ona-w wyniku rewolucji lipcowej obalony został Karol Iks.(Karol X) prof-czy to na pewno chodzi o Karola IKS? a nie powinna być tam jakaś liczba?? ona-eee....nie! w tamtych czasach popularne były krótkie nazwiska!! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 13:08 blondynka? cha cha , chodziło mi o perełki z życia dziefczyna-dziefczyna, bo ja miałem na myśli chłopacy-chłopacy Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 10:59 banany-reklama szamponu mnei chwyta za serce gruby perez?haha..... no qrde dobre ;) szczegolnei to choralne-ha ha.... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:02 niezłe ale dla mnie głupie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:06 ja takie nazywam tam szedł a tutaj strzelali(inaczej-jak kulą w płot) a i jest reklama dot wyborow..... a wracając do reklam wyborczych za cholerę nie mogę zrozumieć co ma silna Polska do Uni... silna polskę się buduje tutaj...i ta rota...no qrde przecież nikt nie przyjdzie i nie bedzie nas germanizował...a może chodzi o to że nas chą zniewolić bo posłowi e muszą się naumiec języków obcych?tzw drugie dno?to rota pasuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:08 Lepper stwierdził, że on umie tylko polski i rosyjski. że uczył się więcej nie będzie, bo od czego są tłumacze? ot, logika! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:17 jak zwykle kłamie, nie zna żadnego Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:20 oj tam, Samoobrona nie kłamie! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:25 no bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:43 np po to, żeby się nachapać...jak Miller. nie wiem, którego bardziej nienawidzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:49 a jak byś musiała wybrać, noc z tym lub tym albo dożywocie? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:51 pewno, że noc. tyle, że przykułabym któregoś do kaloryfera albo odurzyła jakimiś środkami. a Ty? upojna noc i przymusowy seks z Beger czy 30 lat kamieniołomów? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:52 a może z Chojarską? ale chyba Beger - złoty warkocz robi swoje Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:57 wolałabym kamieniołomy na Twoim miejscu:) a tym warkoczem to bym jej S&M zrobiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 12:03 a Chojarska? qrD ktoś się chce wbić w moją pocztę, teraz ten sam gostek przez Yahoo ale i tak nie odbiorę Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 12:07 jak to wbić się? że co? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 12:15 wsadzić programik do ściągnięcia danych, już z miesiąc tak mam tylko na razie było z Polski, ale gość ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 12:17 wyślij mu wirusa za karę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 12:27 nie mogie, tak mam poczte ustawionom Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 12:31 napisz mu jakiegoś pamfleta, albo co:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 12:42 nie chce, po prostu wyrzucam Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:13 wszyscy Cię ( i nas wszystkich) uważają za mongola i dlatego jadą na takim poziomie jakim jadą Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 10:45 Czyżby znowu jakieś wybory ? Po kiego grzyba ? Psy szczekają........ Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 10:50 po to żeby wieprze nie mówiły ludzkim głosem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellen Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 11:08 Czegos tak koszmarnego i sztucznego w zyciu nie slyszalam, zrobione po amatorsku.I niestety ludzie musza to ogladac... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 11:15 ale jakże "piękne" Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet nie martwcie się bedzie leppiej 04.06.04, 11:09 z "Drużyną pierdziela":))))) poczekamy na "Powrót Króla" Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: nie martwcie się bedzie leppiej 04.06.04, 11:16 króla Mariana Paźdzocha chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 12:25 O! cxzyżby znowu jakieś wybory? I tak nigdzie nie pójdę :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Tato, słucham synu ..na kogo bedziesz głosowa 04.06.04, 12:28 w niedziele po kosciele Odpowiedz Link Zgłoś