tora83 22.04.12, 11:23 uroda.onet.pl/fotogalerie/polscy-przystojniacy-kiedys-i-dzis,5109164,0,galeria-maly.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tora83 Re: Amanci 22.04.12, 11:40 jan_hus_na_stosie napisał: > a jakie jest pytanie? > > No właśnie pytania nie ma, kaca mam, szwędam się po domu, oglądam bzdury i stąd ten wątek. Garlickiego nie poznałabym za skarby świata :) Odpowiedz Link Zgłoś
seidthe Re: Amanci 22.04.12, 11:49 Obejrzałam z dużą przyjemnością, eleganccy panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mi-la789 Re: Amanci 22.04.12, 12:54 Z większością czas obszedł się łaskawie. Nowicki nie podobał mi się nigdy, Kordek idem, Konarowski dopiero teraz, kiedy nie ma miny wiecznie sfochowanego gó...arza, Polk i Żmijewski z chłoptasiów zrobili się mężczyznami (co nie zmienia faktu, że Polka zwyczajnie nie lubię). Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Amanci 22.04.12, 14:43 mężczyźni im starsi tym przystojniejsi, rysy twarzy lepsze kobiety to jak się trafi Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright bez Janka Himilsbacha i Maklakiewicza lista jest 22.04.12, 14:52 niepelna. U faceta liczy sie dusza i charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Amanci 22.04.12, 14:56 press i gajos i....są najlepszym dowodem na to, że starość nie radość, młodosć nie wieczność. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Amanci 22.04.12, 14:58 Zelnik, taaak, kochałam się w nim przez kilka lat po Faraonie.Ale potem się tak jakoś zasuszył. Ale znalazło by się jeszcze kilku, którym trudno byłoby odmówić..hmmm..urody;) Olbrychski, w najlepszych latach zanim nie wpadł w nałóg, Kolberger, Żebrowski. Ciekawe czy nasze dzieci będą miały kogo wspominać po latach. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Amanci 22.04.12, 15:27 Olbrychski zawsze byl brzydki (jak kazdy rudzielec). Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Amanci 22.04.12, 15:24 większość z nich to dla mnie oblesie a nie amanci - patrz strassburger albo stockinger, obojętnię czy w młodości czy teraz. Odpowiedz Link Zgłoś