Gość: Stanisław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 22:46 Nigdy sie nie spodziewalem ze to nastąpi bo kocham żonę i dzieci ale Czesław jest uroczy i można z nim na mecz iść i na ryby. I rozumie moje potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mozebaltyckie Re: Mam kochanka IP: *.acn.pl 27.07.04, 22:58 Bo Czesław, Pajdeczko, to Czesław. Każdego i każdą zrozumie i rozgryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
souri Chciałabym zapytać autora tego wątku... 28.07.04, 14:32 ile lat wesług niego mają panowie Czesław i Stanisław. Czy to nie aby Stanisław z Łodzi? Gość portalu: Stanisław napisał(a): > Nigdy sie nie spodziewalem ze to nastąpi bo kocham żonę i dzieci ale Czesław > jest uroczy i można z nim na mecz iść i na ryby. I rozumie moje potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janapita Re: Mam kochanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 14:56 no to maś problem. meściźnia nie dola na kochania. adidasia moźna miecia. ti cesia zostawic i wrocic do zona. zona bezpiećna seksa. pomyśli o tym. Odpowiedz Link Zgłoś