muszek0 31.05.02, 16:26 zespół ich troje w jedej piosence zawarł termin "sęp miłosci". mój mały móżdżek nie rozumie tego zwrotu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario74 Re: masochizm na wczoraj-opole'2002 IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 16:29 jest to sęp, który z miłości do prometeusza wyrwał mu wątrobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: masochizm na wczoraj-opole'2002 IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 16:30 To jeszcze nic... to znaczy coś, ale już zdążyłam przeboleć. Wczoraj coś innego mnie powaliło. Na kolana. Jakiś chłopina śpiewał: chcę ciebie rozeeebrać, chcę ciebie rozeeeeebraaaać!!!..... coś tam dalej i potem: CHCE CIĘ WIDZIEĆ IN BLAAAANCOOOOO!!! :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: masochizm na wczoraj-opole'2002 IP: *.ewave.at 31.05.02, 16:44 Moze chlopaczek chcial zrobic podobny kawal jak moj znajomy rzeznik swoim klientom.A bylo tak: Urodzil mu sie wnuczek i wszyscy mu gratulowali podziwiajac bobasa.Jedna z klijentek zapytala ile malec wazy.Oddal wiec dziecko w beciku pomocnikowi mowiac:Rozbierz go i zwaz na zapleczu.Pozniej krzykna w strone magazynu: -Nooo!Ile? -Trzy i pol kilo bez kosci!-brzmiala odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: masochizm na wczoraj-opole'2002 31.05.02, 16:48 a popatrz, tego nie słyszałem. ale zauważam, że mam coraz większe problemy z rozumieniem 'sztuki' współczesnej. 'in blanco' ..., może jest to nowoczesne określenie kobiety bez (p)okrycia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: masochizm na wczoraj-opole'2002 IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 16:52 hehe, wczoraj rozmawiałam z koleżanką z Belgii na gg, która też kątem oka słuchała Opola. Obie zareagowałyśmy jednocześnie na ten przejaw poetyckiej ekspresji.:) A na marginesie, numer Big Cyca pt. "Facet to świnia" jest kapitalny. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: masochizm na wczoraj-opole'2002 31.05.02, 16:53 kapitalny - kilka lat temu znany był w Niemczech jako "Menner sind Schweine" - chyba tak to sie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: masochizm na wczoraj-opole'2002 31.05.02, 16:41 hmmmm. może chodzi o Sępa-Szarzyńskiego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: masochizm na wczoraj-opole'2002 31.05.02, 16:43 To nie był masochizm, to był onanizm telewizji polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Muszek... 31.05.02, 16:51 Ja też. To znaczy tam jest:"... nie sępię miłości..." szczyt kretynizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: masochizm na wczoraj-opole'2002 31.05.02, 17:19 muszę przyznać, że jeden utworek zrobił na mnie dosyć pozytywne wrażenie. wilki to śpiewały. raczej nie trawię tego zespołu, ale kawałek jest fajny. od razu wzięło mnie na wspomnienia. nie to żebym był jakimś tam kobieciarzem, ale parę imion sie mi przypomniało. Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia maSakra -opole'2002 31.05.02, 18:00 fEstiWal w Opolu to bYla totAlnA masAkra, w 4 na 10 moŻliwych kaEgorii wygraŁ [podoBno] najpopUlarniejsZy polSki baNd, ktoRy tak naPrawde sam sWoje pŁyty wykUpuje, a to, ze niBy tYlu fanow majĄ to zwYkŁa ŚcieMa i tY le... Ozzfest to jest coś, a nie taki badziew wiejski- Opole Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: masochizm na wczoraj-opole'2002 31.05.02, 18:38 podobno do trzech razy sztuka a zespół"Ich Troje"pojawił się chyba ze cztery razy o cztery za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: masochizm na wczoraj-opole'2002 31.05.02, 19:01 lena8 napisał(a): > podobno do trzech razy sztuka a zespół"Ich Troje"pojawił się chyba ze cztery > razy o cztery za dużo. sŁusZnie pRawiSz, brawo lena :):) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: masochizm na wczoraj-opole'2002 31.05.02, 19:14 wyszło na to, ze jest to zespół number 1 na rynku muzycznym, Wiśniewski jak zwykle zadziwił mnie swoim oryginalnym makijażem i nietuzinkowym przebraniem a wszystko to bo bardzo kocham go tralalala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: masochizm na wczoraj-opole'2002 31.05.02, 19:15 O tym kochaniu to też była niemiecka piosenka - Und alles nur, weil ich dich liebe.. Odpowiedz Link Zgłoś