kwik 07.06.02, 08:15 dzisiaj piątek z Pankracym. już się zaczął kręcić. ale nie tak jak w wesołym miastecznku. brrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukowski27 kwik ty mnie 07.06.02, 08:23 niepokoic zaczynasz... jak zobaczylem zaszyfrowane slowo: bat w tytule watku to myslalem ze to wasia (co jest dla mnie oczywiste...) a tu kwik... ty mi lepiej powiedz: i jak? fajne? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ja Ciebie? 07.06.02, 08:49 cześć czarlee. z powodu ważnych obowiązków kapitańskich nie mogłam się zagłębić tak, jak życzyłabym sobie. ale właśnie leci mogwai (po raz pierwszy, po raz drugi, sprzedano:). relaksujące (koledze sympatycznemu obok również baaardzo się spodobało). klimatyczne. przesłuchałam troszkę hood'a. podobał mi się kawałek, w którym przewija się motyw nakręcanego zegarka (? - o ile dobrze usłyszałam, bo była już godzina duchów). pełniejsza relacja z wyścigu pokoju w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: ja Ciebie? 07.06.02, 13:10 a który mogwai? Ostatnio young team mi do snu przygrywało. Piękna rzecz. A wczoraj spróbowałem zarządzić Lali Punę i spotkało się to (z zasłużonym, muszę przyznać szczerze) odporem. A Tarwatera ktoś słuchał? .y. (Powoli dryfuję w kierunku forum muzyka) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ja Ciebie? 07.06.02, 13:18 rock action. nie znam innej. zycze milego dryfowania na tratwie muzyka (to nie motorówka?) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: ja Ciebie? 07.06.02, 13:20 rock action też jest fajne :-)) Nie, to nie motorówka. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ja Ciebie? 07.06.02, 13:23 baaaaaaaaaaardzo (teraz jeszcze gra mi do pracy lambchop-is a woman. akurat pasuje do mojego nastroju. leniwie). > Nie, to nie motorówka. tratwa z PET'ów? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ydorius / kwixon 07.06.02, 13:56 ja probowalem lali pume... ale po kilku podejsciach przestalem probowac... zdecydowanie e-e... natomiast kwiku przypomnailem sobie jeszcze jadno nazwisko... barry adamson??? znacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwik... 07.06.02, 14:25 mysle ze w pozadanym kierunku... plyta AS ABOVE SO BELOW... kiedys wspolpracowal z nickiem cavem.... zdaje sie ze tez troche maczal palce w einstuerzente neubaten... brzmi to swietnie... troche jak muzyka filmowa... zreszta mial pare kawalkow na sciezce dziwkoej do LOST HIGWAY... sciagnij sobie... polecam goraca... calkikiem o nim zapomnialem, a wczoraj odgrzebalem z archiwow...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik... 07.06.02, 15:53 ha, coś mi w głowie świtoało (to ścieżka z autostrady):) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Kapitan Kwik i bat... 07.06.02, 09:55 bukowski27 napisał(a): > bat w tytule watku to myslalem ze to wasia (co jest dla mnie oczywiste...) a tu > kwik... Bukowski, Kwik przejmuje moje atrybuty, bo ostatnio długo rozmaiwamy ze sobą na gg. I Gutek się na gada przesiadł, mogliby i inni bagnowicze ;-))) Szczególnie zapraszamy Su ;-))) pzdr, wasia, pierwszy adiutant kapitana Kwika Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 co to znaczy ze 07.06.02, 09:58 su zapraszacie szczegolnie...??? poczulem sie niedowartosciwoany... prosze mnie dowartosciwoac... tym bardziej ze kasak jest (czesc kaska... dawaj kolanko...)... to prosze o mnie dobrze pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Bukoś... 07.06.02, 10:05 ... to że Ciebie potrzebujemy, to rozumie się samo przez się. Kto by w rajtuzach latał, jakby Ciebie nie było? ;-))) Kto by całego calvadosa nam wypijał?? Jesteś niezbędny!! pzdr, wasia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Ech, Bukos... 07.06.02, 10:09 A Ty znowu o kolanku... A lap sobie, lap, mam 2 w razie czego:) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 uuuu... kaska ma dwa... 07.06.02, 10:10 widzicie dziewczyny??? fajnie... nie ma to jak dzioucha z dwoam kolanami... wasia? niezbedny? jak pilnik do paznokci...??? no ladnie ladnie... tak tak... kopcie lezacego... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia bukoś, jesteś niezbędny... 07.06.02, 10:13 ... nie wiem czy jak pilnik do paznokci... Ja tam pilnika nie mam, a Bukos jest ;- ))) Kwik i ja nie możemy się Ciebie doczekać... też mamy po 2 kolanka (razem 4). pzdr, blondie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: bukoś, jesteś niezbędny... 07.06.02, 10:38 ja nie mam dwóch kolanek. w świetle tego co wasik mi dzisiaj powiedzial, powinnam miec 4. poddaję to dyskusji. kwik: jestem przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia wcale nie sugerowałam 07.06.02, 10:51 że nie jesteś z Naczelnych ;-))) Masz dwa kolanka i nie protestuj ;-))) wasia: za Odpowiedz Link Zgłoś
kwik jak to nie? a podłączenie do netu dla pgr? :))) 07.06.02, 10:53 moje przeciw dotyczylo opcji: 4 Odpowiedz Link Zgłoś
wasia ale nie będę Kwika za tylne odnóża podłączać ;) nt 07.06.02, 10:59 kwik napisał(a): > moje przeciw dotyczylo opcji: 4 > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik jak tak dalej pójdzie bo zaraz bedzie manto ;) nt 07.06.02, 11:01 wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > moje przeciw dotyczylo opcji: 4 > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Hurra!!!!! Niech żyje kapitan!!!! :-))))) 07.06.02, 11:06 Mam tylko nadzieję, że nie skończy się na obietnicach, jak z Guciem ;-)))) pzdr, blondie (ready to be punished) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia ja nie mieć mózgu, ty nie prać :P (n/txt) 07.06.02, 11:22 kwik napisał(a): > wasia napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ty nie wiedzieć o mnie wszystkiego :P (n/txt) 07.06.02, 11:23 wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > wasia napisał(a): > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik mówię o lobotomii, a Ty cały czas o jednym (n/txt) 07.06.02, 11:28 wasia napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
wasia do lobotomii trzeba mieć mózg, a ja nie mam :P n/t 07.06.02, 11:36 kwik napisał(a): > wasia napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wyślę ci jeden kurierem :P n/t 07.06.02, 11:39 wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > wasia napisał(a): > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik od przybytku głowa nie boli ;)))) (n/txt) 07.06.02, 11:50 wasia napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Oficjalne dementi 07.06.02, 12:26 Niniejszym chciałam zdementować rozpuszczane przeze mnie pogłoski, jakoby to dzielny i prawy Kapitan Kwik był czworonożnym zboczeńcem. Otóż kapitan Kwik (1) należy do ssaków naczelnych (homo sapiens sapiens) i (2) na pewno nie jest zboczeńcem. Podłym zboczeństwem jestem ja (przeżywa załamanie nerwowe i ląduje w klasztorze kamedułów bosych) wasia (chlip) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Oficjalne dementi 07.06.02, 12:27 wasik, wyłaź z tego klasztoru (przecież nie masz za grosz powołania). masz tu parę lakierek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Robiliscie test na fajna babke? 07.06.02, 10:15 Widzialam, ze Bukos tak:) I to mi przypomina, ze pare dni temu w tramwaju widzialam takie CUS, ze nie bylam pewna, czy to on czy ona. Wlos dlugi i falowany, buty na obcasach, dzinsy, obcisla bluzka w ocelota, plaszcz, full make up... ale jak blizej podeszlam przy wysiadaniu zauwazylam zarost he he he!!! To chyba w takim razie ON przebrany za NIA...??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Robiliscie test na fajna babke? 07.06.02, 10:46 Ewentualnie zaawansowany hirustyzm miała, przepraszam że się wtrącam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Robiliscie test na fajna babke? 07.06.02, 10:48 To jeszcze raz ja w tej samej sprawie: to COS mialo meskie rysy twarzy. No chyba, ze byla to enerdowska plywaczka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Bij, Duś, Walduś! 07.06.02, 11:46 jak słyszę że panie o laniu to od razu się nadstawiam pod dobrym kątem :) ....ale dziś jest bez-nadziejny dzień bez sensu i nadzienia taki szopenhauerowski zamordyzm mnie ogarnął w duszy panuje XIX wiek jakiś pająk mi chodzipo klawiaturze Kapitanie czyż nie jest to?????? ,,,,.......... taaaakk!!!!!!!!! to Spiderman!! spiduje złym ludziom głowy zaplatać w czambuł ps Biafra przegrała ze Ikeą w dodatku nie wypada jeść mięsa ale rzucac chyba wolno...? dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Bij, Duś, Walduś! 07.06.02, 11:55 leje to deszcz, a parasol się dusi. spiderów spalić w piecu. głęboki oddech i cięcie. burza mija, wiem coś o tym. :) witam Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 czesc kwiku 07.06.02, 12:09 podobno dzisiaj jakies wybuchy na sloncu alboco, w radio mowili, stracilem przez to apetyt. witam gero Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Wybuchy na sloncu??? 07.06.02, 12:15 A u mnie ciagle tylko pada i pada... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik witam 07.06.02, 12:17 a jak tam świat mody? przejadł się?:) może jakiś sztorm będzie albo przynajmniej szkwał? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: witam 07.06.02, 12:47 Swiat mody żyje swoim własnym życiem. Gero zyje swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: witam 07.06.02, 12:50 gero, co Ty dziś taki poważny? kadra oficerska szpilki wbija, czy humor przepadł z apetytem? może lunch? Odpowiedz Link Zgłoś