Gość: róża IP: 157.25.122.* 27.02.01, 16:18 czy znacie te kosmetyki? jesteście zadowolone czy raczej nie? jestem konsultantką - czekam na opinie i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: AVON IP: *.toya.net.pl 27.02.01, 18:43 Czesc Bardzo lubie kosmetyki AVON`a, uwazam ze sa one doskonale dla mojej cery, jeszcze nigdy sie nie zawiodlam i mam nadzieje ze sie nie zawiode. Bardzo bym chciala byc konsultantka tego koncernu, czekam na odpowiedz, zamieszczam moj e-mail winogrono@wp.pl Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: AVON IP: *.icpnet.pl 05.03.01, 09:35 Kosmetyki firmy Avon sa do niczego,jakosc zadna a ceny wysrubowane.Sprzedaja sie bo nachalnosc konsultantek nie zna granic.I te falszywe promocje.Wy zarabiacie krocie a naiwne kobiety wam wierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: AVON IP: 157.25.122.* 05.03.01, 12:34 trochę przesadziłaś z tym zarobkiem, konsultantaka ma 23 % od ceny towaru, to nie jest chyba aż tak dużo, poza tym same płacimy za próbki, torebki itp szkoda że nie jesteś zadowolona, ale pamiętaj że kosmetyki możesz zwrócić masz na to 3 mies o ile nie zużyłaś więcej niż 20 % pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: Agata IP: 157.25.122.* 05.03.01, 12:52 wysłałam Ci maila mam nadzieje że dojdzie ja też mam konto ana441@wp.pl jeśli chcesz się dowiedzieć wiecej napisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _sunny_ kosmetyki Avon IP: 195.205.23.131, 195.205.23.* 05.03.01, 16:08 jestem konsultantka od ok. 3 lat. Nie jest to moje priorytetowe zajecie, wiec nie poswiecam na bieganie za klientkami duzo czasu, dlatego praktycznie NIE zarabiam na tym interesie. Minimalne zamowienie (aby dostac jakikolwiek upust) wynosic musi powyzej 150 zł. zwykle mam na zamowienie ok. 6 do 10 klientek (kolezanek) ktore w dobie wszechobecnych podwyzek, obaw bezrobocia etc. coraz mniej zamawiaja... Dodatkowo tak jak juz ktos napisal, trzeba kupic probki (5 malych fiolek z jednym rodz. perfum kosztuje ok. 6 zł, 5 saszetek super nowego kremu kolejne pieniadze, dodatkowo kupuje torebki, druczki zamowienia no i katalogi 1 szt. = 1,50); i takim sposobem złotowka do złotówki no i sie uzbiera niezla sumka. Tylko dziewczyny ktore biegaja po urzedach, pocztach itd. - czyli typowe akwizytorki moga cos na tym zarobic. Reszta - NIE. Jezeli chodzi o jakosc kosmetykow sa one (moim zdaniem) o jakosci adekwatnej do swojej ceny (!). Dlatego nie spodziewajcie sie po kremie za 9.90 super cudow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: kosmetyki Avon IP: 157.25.122.* 06.03.01, 09:35 aby być wiarygodną na tym forum prostuję - wartość minimalna to 140 zł i 1 grosik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _sunny_ Re: kosmetyki Avon IP: 195.205.23.131, 195.205.23.* 06.03.01, 09:38 aby byc wiarygodna, chyba nie zamawialas towaru w ostatniej kampani, bo nie dostalas ulotki o nowych progach i "super" upustach (tak wiec zł). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: kosmetyki Avon IP: 157.25.122.* 06.03.01, 14:58 jeśli tak jest rzeczywiście - to bardzo Cię przepraszam... ja jeszcze o tym nic nie wiem, a ostatnio zamawiałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beri Re: AVON IP: *.netcarrier.net 21.03.01, 18:11 Bylam konsultantka AVON'u przez ok.3 lat. po czym wyjechalam do USA gdzie .... tez jestem konsultantka! Ale z przykroscia musze stwierdzic ,ze jakosc kosmetykow znacznie rozni sie od tych sprzedawanych w Polsce i ceny sa bardziej proporcjonalne do zarobkow Amerykanow - po prostu ich na stac. Aha, i oferta jest bogatsza - duzy wybor bizuterii, ubran i specjalnych gadzetow, o ktorych w "polskim"" Avonie nie slyszalam ,ale moze to sie zmienilo? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: AVON IP: *.tek.com 22.03.01, 10:30 co do porowniania Avonu i Ofiflame, to moze Oriflame jest liderem, choc wszystko wskazuje, ze Avon ma wiekszy popyt szczegolnie ze wzgledu na fakt, ze Oriflame przeprowadza testy na zwierzetach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: AVON IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 16:12 Gość portalu: Lila napisał(a): > co do porowniania Avonu i Ofiflame, to moze Oriflame jest liderem, choc > wszystko wskazuje, ze Avon ma wiekszy popyt szczegolnie ze wzgledu na fakt, ze > Oriflame przeprowadza testy na zwierzetach Raczej odwrotnie. Oriflame znajduje się na liście firm (tzw. cruelty-free) , ktore nie testuja swoich produktów na zwierzętach ani nie uzywają takich składnikow do ich produkcji. Jest to bardzo wiarygodna lista, a szczegóły znaleźć można np. na stronie: http://www.ok.most.org.pl/cosmos.html. Avonu tam nie ma, bo mimo iz kosmetykow nie testuje na zwierzetach, to używa jednak do ich produkcji składnikow , ktore poddawane sa takim testom. Pozdrawiam PS> Moja mama tez jest konsultanka Avonu (taka niedzielna) i wiecej w to wklada niz zarabia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: AVON IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 22.03.01, 19:11 kosmetyki te sa dobre choc nie wszystkie np tlusze do rzęs , które sie rozmazują i są gęste i żle sie rozprowadzaja ,a poza tym jak narazie więcej zastrzeżeń nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: AVON IP: 192.168.0.13, 213.241.33.* 22.03.01, 19:40 kosmetyki są dobrej jakości ale zaaaaaaaaaaaaadrogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** http://www.avon.com.pl/ IP: *.csfb.com 23.03.01, 23:23 http://www.avon.com.pl/ lub - po angielsku i z wyborem kosmetykow ale CENY MOZNA POROWNAC W KAZDYM JEZYKU http://www.avon.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: AVON IP: *.proxy.lucent.com 23.04.01, 16:40 Używałam różnych kosmetyków. Kosmetyki Avonu uważam za lepsze od np. kosmetyków Oriflame - no ale to moje zdanie. Moja cera jest raczej problematyczna i dobranie dobrego kosmetyku to dla mnie duży problem a jednak w Avonie udało mi się znaleźć coś dla siebie. Dla informacji - nie jestem konsultanką Avonu ani żadnej innej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: AVON IP: *.pwn.com.pl 25.04.01, 09:07 moim zdaniem slabizna. Oriflame tez :) Odpowiedz Link Zgłoś