Gość: realistka IP: *.chello.pl 13.03.05, 16:05 Zastanawiam się czy taki "zestaw" ma szanse na powodzenie. Czy ktos zna takie pary? Jak im leci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sceptyczka1 Re: Ona "Baran" + On "Koziorożec" = ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:23 mogę wam opracowac zgodność i prognostykę trwałości związku potrzebne sa tylko daty urodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astra Re: Ona "Baran" + On "Koziorożec" = ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:08 hm...mam taki sam układ. Ona: 3.04, On: 31.12. I co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka Re: Ona "Baran" + On "Koziorożec" = ??? IP: *.chello.pl 13.03.05, 20:47 ona 24.3 a on 30.12 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida-sierpniowa też jestem ciekawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:14 up Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Ona "Baran" + On "Koziorożec" = ??? 13.03.05, 18:17 wyluzuj horoskopy to okrutne bzdury a skoro je czytasz to je skrupulatnie filtruj i bierz do serducha tylko te pozytywne informacje pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebecca1 Re: Ona "Baran" + On "Koziorożec" = ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 20:41 a ja tam lubię horoskopy. wiem, że to głupie, ale jak przeczytam jakąś pozytywną zapowiedź, to od razu czuję się lepiej. te negatywne zwykle szybko zapominam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: candi Re: Ona "Baran" + On "Koziorożec" = ??? IP: *.play.net.pl 13.03.05, 23:05 Ja jestem barankiem a mój mąż koziorozcem,jesteśmy razem 4 lata i myśle,ze tworzymy dobrą parę. We wszystkich horoskopach czytalam,ze taka kombinacja nie ma prawa bytu,a tu jednak jest dobrze:) (zaznaczam,ze nigdy nie kierowałam się w życiu horoskopem,ale lubię sobie poczytać jak wiekszość kobitek). Faktem jest,ze dwa rogacze jak sie dobiorą to czasem iskry lecą,ale muszę Ci powiedzieć,że pomimo,iż jestem "rasowym baranem" to przy moim mężu poznałam pierwszy raz w życiu tak na prawdę znaczenie słów "kompromis" i "cierpliwość":))) Znam jeszcze jedno małzeństwo w takiej kombinacji i są bardzo dobrym i zgodnym małzeństwem. Pozdrawiam serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziorozec Re: Ona "Baran" + On "Koziorożec" = ??? IP: *.oc.nps.navy.mil 14.03.05, 02:03 Nie cierpie baranow!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatka5 Re: Ona "Baran" + On "Koziorożec" = ??? 14.03.05, 20:34 Gość portalu: koziorozec napisał(a): > Nie cierpie baranow!! nie wiesz co tracisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pulsprawdziwy Bran z Baranem. 14.03.05, 20:42 A glupia koza, zadajaca takie glupie pytanie, tylko z inna koza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Bran z Baranem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:52 Baran + Koziorożec, dwie silne osobowiści. Mogą pojawiać się spięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tres jolie Re: Ona "Baran" + On "Koziorożec" = ??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.03.05, 16:44 Ciekawy związek. Znam. Są ze sobą baaardzo długo. Bywają spięcia, ale nie potrafią żyć bez siebie. Stali w uczuciach. Pozdrawiam i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: taki zestaw absolutnie nie ma szans 17.03.05, 16:45 na powodzenie.Radzę się rozstać i to jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Ciężka sprawa 17.03.05, 18:27 szczególnie jeśli wziąć pod uwagę, że z pary on koń ona osioł wychodzi zdaje się muł... Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Zwiazek ten nie ma zadnej szansy. 17.03.05, 19:21 No bo kto by wytrzymal z kobieta ktora wierzy w takie pierdoly do tego stopnia ze jej nie wstyd zadac takie idiotyczne pytanie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka Re: Zwiazek ten nie ma zadnej szansy. IP: *.chello.pl 18.03.05, 12:15 a nie pomyślałeś że to tak z przymróżeniem oka? Odpowiedz Link Zgłoś
zonkill12 Re: Ona "Baran" + On "Koziorożec" = ??? 17.03.05, 20:59 Boze, zlituj sie Odpowiedz Link Zgłoś
zonkill12 Re: Ona "Baran" + On "Koziorożec" = ??? 17.03.05, 20:59 Boze, zlituj sie Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ona "Baran" + On "Koziorożec" = ??? 18.03.05, 06:56 Astrologia partnerska opiera sie na zrobieniu dwoch dokladnych horoskopow osobistych, porownaniu ich i zrobieniu kilku dodatkowych kosmogramow. Horoskopy typu "ona Baran, on Koziorozec" nie maja wiekszego sensu, bo nie ma horoskopow dla Baranow, Bykow czy Blizniat. Są horoskopy dla konkretnych osob. Jako astrolog, uwazam ze horoskop nie determinuje. Zwiazek bedzie mial szanse na powodzenie jezeli tylko bedziecie go budowac. Astrolog moze okreslic jego jakosc, ale nie zadecyduje za Was czy bedziecie ze soba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś