0sram 24.09.05, 20:20 ...wiec moze powstanie wielowatkowy temat pt. wspomnienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0sram Re: no to zaczynaj :PPP 24.09.05, 21:41 jak sie wstydzisz, to pisz mala czcionka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: no to zaczynaj :PPP 24.09.05, 21:44 aż taka mała by nie przeszła tutaj :PPP poza tym epopeja by mi wyszła :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: no to zaczynaj :PPP 24.09.05, 21:53 ale to Ty miałeś zacząć pierwszy :PPP już ustaliliśmy, że ja się wstydzę :)))) (a spis treści również by zajal za dużo miejsca :) Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: no to zaczynaj :PPP 24.09.05, 22:08 Ale ja tylko pomysl rzucilem, nie deklarowalem sie , ze bede pisal...Zreszta to forum schodzi na poziom Cosmo. Widze to ostatnich tematach, po glupich komentarzach w watku Kobiety na Pasach. Wiec szkoda moich wypocin na taki temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: no to zaczynaj :PPP 24.09.05, 22:14 no schodzi, schodzi... mam nadzieję jednak, że nie zejdzie do końca :))) a Kobietę fajnie się czyta :))) poza tym zawsze możesz wysyłać Swoje "wypociny" wybranym jak już Cię wena dopadnie i coś napiszesz :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach dzieki osram 25.09.05, 16:46 moze niektorzy mi nie uwierza, ale tez min. z tego powodu postanowilam pisac pamietnik. wiem, nie jest wysokich lotow, nie opisuje jakis rewelacji, ale gledzenie w kolko o tym samym stalo sie dla tego forum zabojstwem. 0sram napisał: > Ale ja tylko pomysl rzucilem, nie deklarowalem sie , ze bede pisal...Zreszta to > > forum schodzi na poziom Cosmo. Widze to ostatnich tematach, po glupich > komentarzach w watku Kobiety na Pasach. Wiec szkoda moich wypocin na taki > temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Kobieta na pasach dala przyklad... 24.09.05, 22:28 osobiscie nie jestem ciekawa wspomnien durnych małolat,ktore zamiast iść na Cosmo przyszły tutaj ze sowimi durnymi małotetnimi sprawami:PPPP a Ty Osram cos taki ciekawy:P? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Kobieta na pasach dala przyklad... 24.09.05, 22:31 i jeszcze jedno won od na pasach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Kobieta na pasach dala przyklad... 24.09.05, 22:40 ale tu się nikt Kobiety nie czepia :))) mnie to się nawet wybitnie dobrze czyta jej wspomnienia :))) Odpowiedz Link Zgłoś