agnieszka_ka Re: na jakich forach jestescie najczesciej? 16.11.05, 12:08 a jak myslisz? PS. Forum "moda" tez jest niczego sobie, czasem tam sie udziela bardzo smieszna osobka, o nicku la.parisienne, ktora najprawdopodobniej mieszka we Francji, i uwielbia z tej okazji prowokowac forumowiczow. Ludzie udzielaja sie niesamowicie i jej absurdalne watki rozsrataja sie szybko do sporych rozmiarow po czym koncza w Oslej Lawce. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: ja tam sie na forach nie udzielam ;))))... 16.11.05, 12:55 schize masz;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: ja tam sie na forach nie udzielam ;))))... 16.11.05, 12:56 jak zawsze %))))))... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: na jakich forach jestescie najczesciej? 16.11.05, 12:25 kiedyś na Forum Romanum, ach, Rzym, pojechałabym tak jeszcze kiedyś:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulaa4 Re: na jakich forach jestescie najczesciej? 16.11.05, 12:53 "Candida" bardzo duzo ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec - ja od tego czasu jak tam zaczełam być przestałam jesć jakiekolwiek słodycze, ciasta, napoje słodzone.... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Uzalenienia-udaje tam uzalezniona od netu btxt 16.11.05, 13:18 Odpowiedz Link Zgłoś
ula76 Re: na jakich forach jestescie najczesciej? 17.11.05, 12:27 podciagam do gory! :) Odpowiedz Link Zgłoś