Dodaj do ulubionych

A ja mam pytanko

IP: proxy / 212.160.165.* 17.10.02, 12:59
Czy wedlug was, kobiety powinny byc zolnierzami?
Nie mam na mysli administacji, czy logistyki. Chodzi mi o pierwsza linie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Vika Re: A ja mam pytanko IP: *.ewave.at 17.10.02, 13:06
      W zadnym wypadku!!!!Sa do tego z natury niepredysponowane.Nie mowie tu o
      wydumanych kobiecych ambicjach lecz o podziale rol jakie narzucila plciom z
      gory natura.Wiem,ze podniesie sie krzyk pod moim adresem.Mimo to jestem
      zdeklarowana antyfeministka.Prawa kobiet ich prawami ale kobieta z natury nie
      nadaje sie na traktor czy na front.
      • poison_ Re: A ja mam odpowiedz 17.10.02, 13:14
        Kobiety powinny pachnać przede wszystkim i być miękkie. Sam to dobrze wiesz.
        Znasz facetów co lubia te walczące? Toż to zboczenie. Brawo vika.
        No, chyba, że sa stara pajdą chleba czy czego tam to zupełnie inna bajka.

Gość portalu: Vika napisał(a):

> W zadnym wypadku!!!!Sa do tego z natury niepredysponowane.Nie mowie tu o
        > wydumanych kobiecych ambicjach lecz o podziale rol jakie narzucila plciom z
        > gory natura.Wiem,ze podniesie sie krzyk pod moim adresem.Mimo to jestem
        > zdeklarowana antyfeministka.Prawa kobiet ich prawami ale kobieta z natury nie
        > nadaje sie na traktor czy na front.
        • pajdeczka Re: A ja mam odpowiedz 17.10.02, 13:45
          Wiesz co, ty chyba rzeczywiście masz fiuta w rozporku , a nie narząd żeński.
          No i naucvzyć się poprawnie pisać po polsku, niedouku. Mówi i pisze
          się "Pachnieć" , głąbie kapuściany.

poison_ napisała:

> Kobiety powinny pachnać przede wszystkim i być miękkie. Sam to dobrze wiesz.
          > Znasz facetów co lubia te walczące? Toż to zboczenie. Brawo vika.
          > No, chyba, że sa stara pajdą chleba czy czego tam to zupełnie inna bajka.
          >
          >
          > Gość portalu: Vika napisał(a):
          >
          > > W zadnym wypadku!!!!Sa do tego z natury niepredysponowane.Nie mowie tu o
          > > wydumanych kobiecych ambicjach lecz o podziale rol jakie narzucila plciom
          > z
          > > gory natura.Wiem,ze podniesie sie krzyk pod moim adresem.Mimo to jestem
          > > zdeklarowana antyfeministka.Prawa kobiet ich prawami ale kobieta z natury
          > nie
          > > nadaje sie na traktor czy na front.
          >
          >
          >
          • poison_ Pajde interesuje mój narząd? 17.10.02, 14:29
            pajdeczka napisał:

> Wiesz co, ty chyba rzeczywiście masz fiuta w rozporku , a nie narząd żeński.
            > No i naucvzyć się poprawnie pisać po polsku, niedouku. Mówi i pisze
            > się "Pachnieć" , głąbie kapuściany.
            >
            Wiesz pajda, jak pomyślałem o miekkiej pachnącej kobiecie, to z wrażenia mi się
            wszystko pomyliło, ale my faceci tak mamy, nie to co wy twarde kobiety. Ech,
            ciebie to nawet kobietą nazwać nie można.
            A jak już się tak czepiasz, to co to znaczy "naucvzyć"?
    • hal9000 Re: A ja mam pytanko 17.10.02, 13:10
      Gość portalu: grogreg napisał(a):

> Czy wedlug was, kobiety powinny byc zolnierzami?
      > Nie mam na mysli administacji, czy logistyki. Chodzi mi o pierwsza linie.

Nie.
    • bukowski27 tak moga i powinny... ale tylko... 17.10.02, 13:11
      w armii naszego wroga...

> Czy wedlug was, kobiety powinny byc zolnierzami?
      > Nie mam na mysli administacji, czy logistyki. Chodzi mi o pierwsza linie.
    • makola Re: A ja mam pytanko 17.10.02, 13:18
      W życiu! Wystrzelałyby braci wojaków podczas pierwszego napięcia
      przedmiesiączkowego.
    • kini Re: A ja mam pytanko 17.10.02, 13:32
      Nie tyle powinny, co mogłyby mieć taką możliwość, gdyby chciały.
      • muszek0 Re: A ja mam pytanko 17.10.02, 13:40
        faceci też powinni mieć taką możliwość. niestety przymus prawny nie daje im
        takiej możliwości. w tym względzie panuje straszny brak równouprawnienia.
        • kini Re: A ja mam pytanko 17.10.02, 13:44
          Otóż właśnie.
        • Gość: Vika Re: A ja mam pytanko IP: *.ewave.at 17.10.02, 13:45
          muszek0 napisał:

> faceci też powinni mieć taką możliwość. niestety przymus prawny nie daje im
          > takiej możliwości. w tym względzie panuje straszny brak równouprawnienia.

No wlasnie !Tylko,ze panom nie strzelil nigdy pomysl do glowy,zeby walczyc o
          swoje prawa.W tym wzgledzie i nie tylko brak ronouprawnienia jest faktem.
          • frisky2 Re: A ja mam pytanko 17.10.02, 13:50

> muszek0 napisał:
            >
            > > faceci też powinni mieć taką możliwość. niestety przymus prawny nie daje i
            > m
            > > takiej możliwości. w tym względzie panuje straszny brak równouprawnienia.
            >
            > No wlasnie !Tylko,ze panom nie strzelil nigdy pomysl do glowy,zeby walczyc o
            > swoje prawa.W tym wzgledzie i nie tylko brak ronouprawnienia jest faktem.

Jak to nie? Sam pikietowalem przeciwko szkoleniu wojskowemu jak bylem na
            studiach. I sie oplacilo:)
            • Gość: Vika Re: A ja mam pytanko IP: *.ewave.at 17.10.02, 13:52
              frisky2 napisała:

> Gość portalu: Vika napisał(a):
              >
              > > muszek0 napisał:
              > >
              > > > faceci też powinni mieć taką możliwość. niestety przymus prawny nie d
              > aje i
              > > m
              > > > takiej możliwości. w tym względzie panuje straszny brak równouprawnie
              > nia.
              > >
              > > No wlasnie !Tylko,ze panom nie strzelil nigdy pomysl do glowy,zeby walczyc
              > o
              > > swoje prawa.W tym wzgledzie i nie tylko brak ronouprawnienia jest faktem.
              >
              >
              > Jak to nie? Sam pikietowalem przeciwko szkoleniu wojskowemu jak bylem na
              > studiach. I sie oplacilo:)
              >
              >
              • frisky2 Re: A ja mam pytanko 17.10.02, 13:54
                Tu sie mylisz Vika, albo jestes bardzo mloda. pamietam w swojej mlodosci wielka
                batalie w mediach przeciwko sluzbie wojskowej, o mozliwosc dopuszczenia sluzby
                alternatywnej, albo w ogole zwolnienia ludzi od wojska ze wzgledu na ich
                swiatopoglad. I bylo to nawet za komuny.
                • Gość: Vika Re: A ja mam pytanko IP: *.ewave.at 17.10.02, 14:03
                  frisky2 napisała:

> Tu sie mylisz Vika, albo jestes bardzo mloda. pamietam w swojej mlodosci
                  wielka
                  >
                  > batalie w mediach przeciwko sluzbie wojskowej, o mozliwosc dopuszczenia
                  sluzby
                  > alternatywnej, albo w ogole zwolnienia ludzi od wojska ze wzgledu na ich
                  > swiatopoglad. I bylo to nawet za komuny.
                  Ja tez to pamietam.Niestety nie wywalczyli tego wszystjiego co chcieli,bo nie
                  walcza o swoje prawa tak agresywnie jak feministki.jakies idiotki w Chikago
                  zorganizowaly na przyklad,nie tak dawno manifestacje pod haslem:KAZDA KOBIETA
                  MA PRAWO DO ORGAZMU!
                  Kurcze...to pajda tez...??????
                  • frisky2 Re: A ja mam pytanko 17.10.02, 14:08
                    KAZDA KOBIETA
                    > MA PRAWO DO ORGAZMU!
                    > Kurcze...to pajda tez...??????

Pajda, jak pajda, gorzej, ze moja zona tez... Co bedzie jak sie dowie? Poda
                    mnie do sadu, zeby wyegzekwowal to prawo?

• Gość: Vika Re: A ja mam pytanko IP: *.ewave.at 17.10.02, 14:12
                      frisky2 napisała:

> KAZDA KOBIETA
                      > > MA PRAWO DO ORGAZMU!
                      > > Kurcze...to pajda tez...??????
                      >
                      > Pajda, jak pajda, gorzej, ze moja zona tez... Co bedzie jak sie dowie? Poda
                      > mnie do sadu, zeby wyegzekwowal to prawo?
                      >
                      No i masz chlopie placek!Orgazmy zony pod kontrola kuratorska zasadzona przez
                      sad oraz dozur policyjny...rany boskie!!!!!!!!!!!!!!:-((((((
                      • frisky2 Re: A ja mam pytanko 17.10.02, 14:37

> frisky2 napisała:
                        >
                        > > KAZDA KOBIETA
                        > > > MA PRAWO DO ORGAZMU!
                        > > > Kurcze...to pajda tez...??????
                        > >
                        > > Pajda, jak pajda, gorzej, ze moja zona tez... Co bedzie jak sie dowie? Pod
                        > a
                        > > mnie do sadu, zeby wyegzekwowal to prawo?
                        > >
                        > No i masz chlopie placek!Orgazmy zony pod kontrola kuratorska zasadzona przez
                        > sad oraz dozur policyjny...rany boskie!!!!!!!!!!!!!!:-((((((

I specjalna jednostka policji mierzaca czas i natezenie szczytowania....
                        Ale jestem ciekaw jak te grupy w chicago wyegzekwuja prawo do orgazmu u
                        zakonnic?
        • bukowski27 muszek byles w armii? 17.10.02, 13:45
          tak tylko pytam...
          • muszek0 NIE, nie byłem 17.10.02, 14:12
            bo wydaje mi się to idiotyczne jak paru facetów bawi się w podchody i strzela
            ślepakami.
            nie działałem jak feministki, dla dobra ogółu :))), raczej egoistycznie
            załatwiłem sobie zwolnienie ze służby we własnym zakresie.
            jednak mam tylko kategorię D, więc nie wywołujcie wojen, bo ja nie mam ochoty
            iść jako mięso armatnie w imię niespełnionych ambicji włodarzy tego świata.
            podsumowując: wojsko powinno być zawodowe; wyszkolone, sprawne i itd.
            a jak na razie to zbieranina z łapanki zarówno normalnych ludzi, jak różnej
            maści świrusów, kretynów, kolesiów, którym nie udało się dostac na studia.
            Wszyscy odwalą swoje i po roku idą do domu. w czasach zaawansowanej techniki i
            kompletnie innej taktyki działania niż dawniej, taka jednoroczna służba nie ma
            sensu.
            i nie było by problemów czy kobieta ma służyć czy nie. jak zda wszelkiej maści
            testy sprawnościowe i chce pracowac w wojsku to jej sprawa.
    • pajdeczka Re: A ja mam pytanko 17.10.02, 13:43

Zdecydowanie nie. Fryzjer tyle kosztuje, a hełmy psują całą tę misterną
      konstrukcję.
      • frisky2 Re: A ja mam pytanko 17.10.02, 13:51
        pajdeczka napisał:

>
        > Zdecydowanie nie. Fryzjer tyle kosztuje, a hełmy psują całą tę misterną
        > konstrukcję.

pajdeczka, ale bys wtedy nie musiala na fryzjera wydawac. ogolili by cie na
        jeza, dali darmowe mydlo, szampon, majtki, biustonosz itp.
        • frisky2 Re:PS 17.10.02, 13:52
          A jeszcze na jakims wrogu plci zenskiej bys mogla cos zdobyc, np. buty.
        • pajdeczka Re: A ja mam pytanko 17.10.02, 14:00
          frisky2 napisała:

> pajdeczka napisał:
          >
          > >
          > > Zdecydowanie nie. Fryzjer tyle kosztuje, a hełmy psują całą tę misterną
          > > konstrukcję.
          >
          > pajdeczka, ale bys wtedy nie musiala na fryzjera wydawac. ogolili by cie na
          > jeza, dali darmowe mydlo, szampon, majtki, biustonosz itp.

Ja muszę wszędzie dobrze wyglądać, Nawet w okopach. Albo tym bardziej. Tylu tam
          młodych i przystojnych mężczyzn... A o makijażu już nie wspomnę. Z zrobić z
          bronią, kiedy trzeba go poprawić w lusterku?
          • frisky2 Re: A ja mam pytanko 17.10.02, 14:34
            Pajdeczko, wtedy wszystkie wrogie armie bilyby sie o ten twoj okop. Ale bys
            miala powodzenie.
            • pajdeczka Re: A ja mam pytanko 17.10.02, 14:42
              frisky2 napisała:

> Pajdeczko, wtedy wszystkie wrogie armie bilyby sie o ten twoj okop. Ale bys
              > miala powodzenie.

No tak. Ale ponieważ to wszystko o czym napisalam w wojsku jest niewykonalne,
              więc ja osobiście się do niego nie nadaję. Niechaj walczą babo-chłopy, mylnie
              nazywane kobietami.
    • agniecha27 Re: A ja mam pytanko 17.10.02, 14:26
      Moim zdaniem, jak ktoś bardzo chce, to dlaczego nie... pomijając wszelkie
      predyspozycje...
      • pajdeczka Re: A ja mam pytanko 17.10.02, 14:28
        agniecha27 napisała:

> Moim zdaniem, jak ktoś bardzo chce, to dlaczego nie... pomijając wszelkie
        > predyspozycje...
        >
        >
    • Gość: grogreg A dlaczego sie spytalem. IP: proxy / 212.160.165.* 17.10.02, 15:42
      Od razu sie zdeklaruje, ze jestem zatwardzialym przeciwnikiem czynnego udzialu
      kobiet w wojni i to nie z pacyfistycznych pobudek.

Swego czasu mialem kontak z Zydem ktory jest oficerem w Izraelskiej armi, jako
      dziecko z rodzicami wyemigrowal z Polski w 1968.
      Jak wiemy Thazal (armia izraelska) bardzo "postepowo" podchodzi do kwesti
      poboru koniet. Tak wiec mial on w swoim plutonie kobiete - kierowce
      transportera opancerzonego. Nie narzekal na nia. Byla dobra w tym co robila,
      byla dobrym "kolega", nie tracila glowy, mozna bylo na niej polegac.
      W czasie Intyfady patrolowali jedno z miast zamieszkalych przez Palestynczykow.
      Do transportera ktos wrzucil granat wszystkim sie udalo wyskoczyc na zewnatrz.
      Ona zdarzyla sie tylko wychylic przez swoj wlaz.
      Zeby nie bylo watpliwosci. To byli kombatanci. Nie jedno widzieli, nie jednego
      towarzysza pochowali. Jednak krzyk kobiety ktorej wlasnie urwalo nogi rozlozych
      ich calkowicie. Niektorzy ponoc do dzisiaj sie z tego nie otrzasneli, i
      korzystaja ze stalej opieki psyhiatrow.
      A officer od tej pory robil wszystko, zeby nie przydzielano mu kobiet.
      • Gość: mrr Re: A dlaczego sie spytalem. IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 17.10.02, 20:07

> Od razu sie zdeklaruje, ze jestem zatwardzialym przeciwnikiem czynnego
        udzialu
        > kobiet w wojni i to nie z pacyfistycznych pobudek.
        >
        > Swego czasu mialem kontak z Zydem ktory jest oficerem w Izraelskiej armi,
        jako
        > dziecko z rodzicami wyemigrowal z Polski w 1968.
        > Jak wiemy Thazal (armia izraelska) bardzo "postepowo" podchodzi do kwesti
        > poboru koniet. Tak wiec mial on w swoim plutonie kobiete - kierowce
        > transportera opancerzonego. Nie narzekal na nia. Byla dobra w tym co robila,
        > byla dobrym "kolega", nie tracila glowy, mozna bylo na niej polegac.
        > W czasie Intyfady patrolowali jedno z miast zamieszkalych przez
        Palestynczykow.
        >
        > Do transportera ktos wrzucil granat wszystkim sie udalo wyskoczyc na
        zewnatrz.
        > Ona zdarzyla sie tylko wychylic przez swoj wlaz.
        > Zeby nie bylo watpliwosci. To byli kombatanci. Nie jedno widzieli, nie
        jednego
        >
        > towarzysza pochowali. Jednak krzyk kobiety ktorej wlasnie urwalo nogi
        rozlozych
        >
        > ich calkowicie. Niektorzy ponoc do dzisiaj sie z tego nie otrzasneli, i
        > korzystaja ze stalej opieki psyhiatrow.
        > A officer od tej pory robil wszystko, zeby nie przydzielano mu kobiet.

czy gdyby uslyszeli krzyk mezczyzny ktoremu wlasnie urwalo nogi latwiej im by
        bylo sie pozbierac? dziwaczny argument
        • Gość: grogreg Re: A dlaczego sie spytalem. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 22:51
          Wcale nie. Latwiej im bylo zniesc cierpienie mezczyzn niz kobiet.
    • Gość: Lena Re: A ja mam pytanko IP: server:* / 192.168.0.* 17.10.02, 23:04
      Jestem może za półrocznym wojskiem kobiet. Takim ostrym szkoleniem. Myślę,że
      większości mężczyzn też by to wystarczyło. W razie wojny wolę byc żołnierzem z
      bronią a nie "ludnością cywilną".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka