bonzo_90 31.03.06, 21:16 Tak bardzo się zakochałem w pewnej dziewczynie,że nie moge bez niej żyć!Cały czas o niej myśle!Tylko jest problem,ona ma jakiegoś durnego chłopaka!Jak ją odbić???!!!Proszę,pomóżcie mi w tym!!!Tak bardzo ją kocham!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lillia Re: Pomóżcie zakochanemu 31.03.06, 21:19 a Ty Bonzo z wroc jestes? chyba sie znamy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
bonzo_90 Re: Pomóżcie zakochanemu 31.03.06, 22:14 napewno sie nie znamy.pomózcie mi!dajcie jakąś radę!!!PLEASE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orgasmo Ktos kiedys powiedzial, ze... 31.03.06, 22:26 bonzo_90 napisał: "...ona ma jakiegoś durnego chłopaka!". mezczyzni kobiet ktore nam sie podobaja sa zawsze durniami (wedlug nas :). Uzbroj sie w cierpliwosc - nie duzo mozesz obecnie zrobic. Daj sobie rok i sprobuj poznac jej chlopaka ("wroga"). Po roku uczucie powinno przejsc (albo jej/jemu lub Tobie:) i zakochaj sie wowczas szczesliwiej w dziewczynie bez chlopaka :). Powodzenia, o. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: Ktos kiedys powiedzial, ze... 31.03.06, 23:12 może zacznij od zaproszenia na kawke dowiedz sie dlaczego jst z tamtym dowiedz sie czegos wiecej oniej i jej związku oczywiscie nie nachalnie Odpowiedz Link Zgłoś
13siur.mily2 a skad ty wiesz czy sie jej podobasz? 31.03.06, 23:14 nawet jak nei bedzie miala chlopak atop skad masz pewnosc ze sie z toba nawet umowi? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: a skad ty wiesz czy sie jej podobasz? 31.03.06, 23:16 niech próbuje to sie dowie Odpowiedz Link Zgłoś