apaczka7 16.09.06, 18:44 siostra sie wybiera na rozmowe kwalifikacyjna, jak powinna się ubrać? oczywiscie praca w charakterze barmanki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sir.vimes Re: barmanka 16.09.06, 18:57 Normalnie, kiedyś dorabiałam sobie za barem - moja zmienniczka nosiła garsonkę, jak do banku:) a ja dżinsy i bluzę. A najlepiej przyjrzeć się jak tam inni pracownicy się ubierają i odrobinę dostosować swój codzienny strój do tego. Żadnych hiszpańskich dekoltów! Tak wyglądają barmanki tylko na filmach... Jeszcze jedno - jeżeli dostanie tę pracę ważne są wygodne, bardzo wygodne buty! Półbuty martensa albo adidaski do biegania się świetnie sprawdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
trish_zarzecki Re: barmanka 16.09.06, 20:03 Przede wszystkim wygodnie, ale też schludnie. Z resztą, nie ubiór jest najważniejszy tylko predyspozycje... psychiczne (!). Wiem, bo sama zatrudniam barmana i 3 barmanki. Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: barmanka 20.09.06, 20:30 wygodnie, schludnie i w rzeczy, które lubi, aby nie czuła sie "przebrana" Odpowiedz Link Zgłoś