Dodaj do ulubionych

--------!!!!! Apel do EX- dziewczyn !!

28.03.07, 15:25
Chcialabym zebyscie szanowne krazowniczki wyjasnily mi zasade dzialania?? Po
co nie dajecie spokoju swoim ex?? Po co im o sobie przypominacie wysylajac
zdjecia , czy piszac durne e-mail'e a nawet smsy? Cz desperacja popycha Was
az tak daleko zeby wlazic z buciorami komus w zycie?? Wiecej klasy zycze i
szacunku do siebie !!
Obserwuj wątek
    • nikita696 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 15:26
      a nie mozesz tego samego powiedzieć tej jednej, konkretnej, do której masz
      pretensje?
    • angoisse Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 15:35
      hehehe
      może powiedz to swojemu facetowi, zeby przesta się za twoimi placemi kontaktować
      z ex ;)
    • michalinna2 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 15:38
      jo.anna22 napisała:

> Chcialabym zebyscie szanowne krazowniczki wyjasnily mi zasade dzialania?? Po
      > co nie dajecie spokoju swoim ex?? Po co im o sobie przypominacie wysylajac
      > zdjecia , czy piszac durne e-mail'e a nawet smsy? Cz desperacja popycha Was
      > az tak daleko zeby wlazic z buciorami komus w zycie?? Wiecej klasy zycze i
      > szacunku do siebie !!
      Zgadzam sie. Najlepszy wpis tego miesiąca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • angoisse znaczy, jakiś konkurs był? a jaka nagroda 28.03.07, 15:39
        za ten najlepszy wpis?
        może też jakiś temat rzuce i wygram....
    • sumire Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 15:42
      albowiem istnieją tacy eksowie, którym to nie przeszkadza - ba, niektórzy sobie
      nawet tego życzą :)
      • jo.anna22 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 15:59
        Juz tlumacze.... moj zywot dlugi nie jest ale EXiar mam juz serdecznie dosc.
        Ciesze sie,ze jeszcze sie na jakas nagrode zalapie :P

Post powstal, poniewaz stwierdzialm ze EXiary nie wiedza,ze to nie jest
        najlepsze podejscie do mezczyzn jak wysylac glpawe zdjecia i jeszcze dodawac
        komentarz,ze sie ladnie wyszlo. Po to ten post by niektorym EXiarka
        uswiadomic brutalna rzeczywistosc.

Nie rozumiem niektorych kobiet, naprawde!!!!

WRRRRRR ://///////
        • nikita696 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 16:02
          no bo są głupie i tyle, jeśli tak robią i mądry facet pomyśli tak samo:]
        • mamagabusi Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 16:02
          mysle ze boli cie bardziej reakcja facetow na takie zagrywki...pamietaj , ze
          facet jesli juz stwierdzi ze go to nie bawi umie to skutecznie
          powstrzymac...wierz mi!!!!!Tylko ten facet pewnie nie chce, bawi go to , jest
          podbudowany,dalej cos czuje..:)))))
          zycze milego dnia:D
          • angoisse dokładnie :) 28.03.07, 16:09
            współczuję dziewczynom pakującym się w związek z facetem, który nie może
            zapomniec o exdziewczynie. fe, taki facet bez portek.
        • baler_inca :D 28.03.07, 16:28
          Chacha, poczekaj, aż ty staniesz się exiarą (rany,ale słowo:) swojego obecnego
          faceta. Jeśli zostawi cię dla jakieś innej babki, może też będziesz wysyłać mu
          swoje najpiękniejsze (a według nowej dziewczyny chłopaka - głupawe) zdjęcia :D
          Ale durny wątek, ja tez bym się do nagrody dorzuciła:P Może ramka na "głupawą
          fotkę exiary" ?
          rotfl
          • jo.anna22 Re: :D 28.03.07, 16:34
            Tez jestem EX ale szanuje prawo innych do zycia beze mnie i nie robie zagran w
            stylu wysle Ci kilka fotek to moze zechcesz sie spotkac :////
            • baler_inca Re: :D 28.03.07, 16:43
              Oj dziewczyno zrozum, że tamta laska widocznie próbuje walczyć o swojego byłego
              faceta. Pewnie jakiś czas z nim była, kochała go i jak widac nadal kocha. Nie
              zna lepszych sposóbów na odzyskanie go, więc robi co potrafi.
              Nie czepiaj się jej, bo ona jest akurat w porządku, gorzej z twoim facetem.
              Panna wysyła smsy i dzowni? Nowy numer komórki lub zablokowanie jej numery.
              Pisze maila? Adres panny -> SPAM. A zacząć w ogóle powinien od rozmowy z nią.
              Spokojnej, rzeczowej i zakończonej jasnym: nic z tego nie będzie, nie męcz się.
              Proste?
              Ale niektórzy faceci (chłopcy raczej) lubią jak babki o nich zabiegają, czują
              się tacy wspaniali i rozrywani. No i jest jeszcze możłiwośc, że nadal coś do
              niej czuje i kombinuje, że kiedyś do niej może wróci.
    • hholy Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 16:29
      he he wpolczuje ale wiesz co on jest teraz z Toba to co sie tak napinasz ?
      • jo.anna22 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 16:35
        wiem,ze jest ze mna ale zaczynam sie czuc jak 3 :(
        • nikita696 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 16:40
          no to chyba powinnas powiedzieć o tym swojemu facetowi, niech weźmie przy tobie
          zadzwoni do niej, albo wysle jej maila z prośbą o od*** się, myślę, ze
          podziała:]chyba, ze twój facet nie bedzie chciał tego zrobić;]
        • hholy Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 16:59
          no coz,jak facet jest w porzadku to jego byla moze nawet wejsc po rynnie w
          srodku nocy do jego pokoju w samych stringach i wszystko na co powinna liczyc
          to chlod emocjonalny i brak zainteresowania.No chyba,ze oni po rozstaniu sie
          przyjaznia.Jedno jest pewne-to facet sam powinien zadbac o Twoj komfort
          psychiczny,nie znizaj sie do tego,zeby wymuszac na nim jakies dzialania.
          po prostu powiedz,ze nie masz ochoty uczestniczyc w tym trojkacie.
          • jo.anna22 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 17:02
            Powiedzialam juz jakies 2 miesiace temu, on chcial byc fair przesylajac mi te
            zdjecia ale wyszlo inaczej... Dla niego to jest chyba zabawne :/ I don't
            understand o co kaman.
            • hholy Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 17:07
              Joanno!jesli ktos tu ma problem,to ona a nie Ty!
              jesli Twoj chlopak bedzie ja konsekwentnie olewal,to ona w koncu da sobie
              spokoj.
              Jesli dla niego to jest zabawne,to niezbyt dobrze to o nim swiadczy,w koncu
              dwie kobiety sie frustruja a on ma zabawe :/
              • jo.anna22 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 17:16
                Wlasnie widzisz on nie odpisuje a ona regularnie prowokuje kontakt wysylajac e-
                mail. On jest tuataj niewinny. To ona doprowadza mnie do szalu swoja
                nachalnoscia....
                • emmanuella Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 17:18
                  To w czym problem :) Skoro Twoj chlopak jej nie odpisuje, to ona takim
                  zachowaniem robi z siebie idiotke :)
                  • jo.anna22 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 17:19
                    Dziekuje za zrozumienie:) Wlasnie i to jest taki moj apel do EX kobiet by nie
                    narzucaly sie...
    • akasha78 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 16:31
      A co biedny chłopczyk jest ułomny i nie umie zablokować gg, wrzucić adresu do
      folderu spam czy zmienić nr komórki nie mówiąc już o dosadnym powiedzeniu lasce
      zeby sie od niego odczepiła. Widac go to bawi, laski tez wiec w czym problem.
      Zgadzam sie z moimi przedmówczyniami jak facet chce to naprawde potrafi zerwać
      kontakt ale jak go chce utrzymywac to też nic go nie powstrzyma. Pogadaj z
      facetem to jemu powinno zależeć na Twoim dobrym samopoczuciu bo byłych Twoje
      uczucia nie obchodzą!
      • patryg1 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 16:51
        Z tą zmianą numeru telefonu to bez przesady. Ktos ma numer kilka lat, wiele osób
        go ma i co... zmieniać bo jakaś panna dzwoni i pisze smsy?? O ile blokowanie na
        gg czy wywalenie adresu mailowego to spamu jest ok, to żądanie czy sugerowanie
        zmiany numeru telefonu jest moim zdaniem sporo na wyrost. Jak ktos jest w
        porządku, to poprostu oleje sms-y a połaczenia będzie odrzucał lub jakos
        zablokuje (jesli się da, bo ja się na tym nie znam)
        • jo.anna22 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 16:54
          skupmy sie raczej na tym,ze wysyla zdjecia....
        • akasha78 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 16:59
          Oj zdziwiłbyś sie mam w pracy laske która zmienia co kilka miesięcy nr komórki,
          zmieniła i zastrzegła numer stacjonarny swoich rodziców bo ex jest tak
          namolna a jej ulubioną zabawą są głuche tel nocą!
    • fiutek-maly dobrze ze sie przypominają 28.03.07, 16:58
      co jakiś czas udaje sie taką puknąć w ramach wspominania przeszłości.
      • jo.anna22 Re: dobrze ze sie przypominają 28.03.07, 17:00
        Jednak wierze glebok w to ,ze czlowiek z ktorym sie spotykam jest normalny i
        nie puka EXiarek.

Widze po loginie,ze kolega ma kompleksy -to sie nie dziwie,ze z EX musi sie
        dowartosciowywac :PP
        :DDD
        • fiutek-maly Re: dobrze ze sie przypominają 28.03.07, 17:06
          miejsce akcji gabinet w przychodni lekarskiej .
          osoby:
          Facet - dalej oznaczany symbolem F:
          Lekarz - w dlaszej części oznaczany za pomocą L:

F:- mam małego małego
          L:- a jak mały jest tan mały
          F:- 25cm
        • fiutek-maly Re: dobrze ze sie przypominają 28.03.07, 17:07
          jo.anna22 napisała:

> Jednak wierze glebok w to ,ze czlowiek z ktorym sie spotykam jest normalny i
          > nie puka EXiarek.

jak jest normalny to puka, tylko nienormalny by zrezygnował.
          Jakby kot tylko przy jedenej dziurze siedział to by z głogu zdechł.
          • hholy Re: dobrze ze sie przypominają 28.03.07, 17:10
            fiutku idz po slownik i sprawdz sobie haslo "normalny"
            • jo.anna22 Re: dobrze ze sie przypominają 28.03.07, 17:15
              Mysle,ze bedzie miec problem ze zdobyciem slownika :p
              • fiutek-maly Re: dobrze ze sie przypominają 28.03.07, 17:23
                o.anna22 napisała:

> Mysle,ze bedzie miec problem ze zdobyciem slownika :p

no i masz racje
            • fiutek-maly Re: dobrze ze sie przypominają 28.03.07, 17:22
              hholy napisała:

> fiutku idz po slownik i sprawdz sobie haslo "normalny"

po co? i dlaczego mam uznawać za norme to samo co uważa za norme autor słownika?
              Z biologiczniego punktu widzenia normą jest że każdy osobnik dąży do przekazania
              własnych genów jak najliczniejszemu potomstwu.
              Samce ralizują tewn cel poprzez bzykanie. A by im sie chiało bzykać ewolucja
              dała im orgazm za każdym razem.

a teraz pytanie w sprawie definicji "normalności"
              co jest bardziej normalne zachowanie zrogne z prawem naturalnym czy takie zgodne
              z normami społecznymi?

• nikita696 Re: dobrze ze sie przypominają 28.03.07, 17:26
                ewolucja?jaka ewolucja, wg. szanownego Macieja Giertycha człowiek od Adama i
                Ewy sie wywodzi;P
                ja myślę, że chodzi tu o popęd biologiczny, co oczywiscie jest bardzo naturalne
                i normalne, tyle, ze po to człowiek ma rozum i wole, by z nich korzystał;
                pzdr.
                • fiutek-maly Re: dobrze ze sie przypominają 28.03.07, 17:30
                  mężczyzna ma rozum po to by wymyślić plan jak bzyknąć kobiete, wola jest mu
                  potrzebna by tem plan zrealizować.
                  • baler_inca Re: dobrze ze sie przypominają 28.03.07, 17:40
                    Gdyby mężczyzna był sensowny, nie potrzebowałby planu :P
                    • fiutek-maly Re: dobrze ze sie przypominają 28.03.07, 17:43
                      baler_inca napisała:

> Gdyby mężczyzna był sensowny, nie potrzebowałby planu :P

ci co nie potrzebują planu są nieliczni, reszta musi planować i knuć
                  • hholy Re: dobrze ze sie przypominają 28.03.07, 18:10
                    bzykac to sobie mozesz muchy pod smietnikiem,a nie kobiety
                    czlowiek to istota sploeczna,wiec zachowania zgodne z normami spolecznymi sa
                    generalnie bardziej normalne niz bezrozumne realizowanie naturalnych potrzeb
                    (wszak nie robisz kupy w parku pod drzewem,bo tam Cie akurat przypililo,tak
                    samo jak nie bzykasz byle kogo,po to tylko by geny przekazac,i nie chcesz mi
                    chyba wmowic,ze bzykasz po to,by miec z bzykana dzieci????)
                    • fiutek-maly Re: dobrze ze sie przypominają 28.03.07, 18:22
                      Normy społeczne, a wsadz sobie takie normy społeczne do ferministycznej dupy.
                      pieprze tekie normy i wybieram to co jest dla nie lepsze.

>> ,i nie chcesz mi
                      > chyba wmowic,ze bzykasz po to,by miec z bzykana dzieci????)

czytałaś to o orgazmie i nie zrozumiałaś ?

• hholy Re: dobrze ze sie przypominają 28.03.07, 18:32
                        pieprzysz normy spoleczne i srasz na ulicy?
                        a do tego masz wuchte kasy jak mniemam,skoro non stop plodzisz dzieci
                      • hholy Re: dobrze ze sie przypominają 28.03.07, 18:33
                        a tak w ogole to nie interesuje mnie prowadzenie dyskusji na
                        poziomie "wsadzania sobie w dupe" wiec zegnam i bez pozdrowien
    • ebi3 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 18:40
      chyba masz jakies przykre doswiadczenia;)
      ja mam kontakt ze swoim bylym i to nie jednym! czasem pogadamy na gg, albo
      napiszemy jakiegos maila co wcale nie swiadczy o zlych zamiarach ani o tym ze
      nie mam klasy!

dodam ze jestem zareczona i nie rozmawiam z bylymi zeby im zycie uprzykrzyc!
    • cleare Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 18:44
      znam takie, ale jak je facet olewa to daja sobie spokoj. nudzi im sie w koncu...
      wytrwalosci, kolezanko :)
    • mmaupa Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 20:27
      Wydaje mi sie, ze to powinien byc apel do dziewczyn jako takich, a nie wylacznie
      do EX. Jesli jakas babka jest namolna, zarzuca faceta mailami, zdjeciami itd, to
      okazuje po prostu brak klasy i tyle, niezaleznie od tego, czy facet to jej EX
      czy nie, i czy ma dziewczyne czy nie. No ludzie, troche szacunku trzeba miec do
      siebie, ile sie mozna plaszczyc przed chlopakiem?

A z drugiej strony zdarzaja sie przeciez przypadki pokojowych rozstan, po
      ktorych EX nadal sie kontaktuja (w sposob nienachalny i sympatyczny) i wszyscy
      zyja w zgodzie.
    • iberia.pl Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 21:34
      po pierwsze nie generalizuj,
      po drugie chyba masz jakis problem-niskie poczucie wlasnej wartosci?
      po trzecie skoro Twoj facet nie odpowiada na jej maile/smsy to nie widze
      problemu,
      po czwarte mozna skutecznie zablokowac otrzymywanie emaili z danego adresu,
      po piate Jemu to chyba nie przeszkadza, skoro nie jest w stanie tego ukrocic,
      wiec chyba nie do konca jest taki niewinny.
      • angoisse Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 21:36
        może po prostu facet i jego ex się dalej lubią po kumpelsku i im z tym dobrze,
        tylko joanna dostaje wscieklicy z zazdrości.
        • jo.anna22 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 21:49
          Co prawda to prawda (z ta wscieklizna):)
      • jo.anna22 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 21:53
        Nie bierz wszystkiego do siebie (ja tez jestem EX i sie nie obrazilam :P).
        Jezeli chodzi o poczucie wlasnej wartosci to jest na dobrym poziomie. Po
        trzecie problem jest w tym,ze ona sie narzuca i mnie sie to nie podoba...
        Jemu to nie przeszkadza, zdjecia i tyle - tak przynajmniej twierdzi -
        przeszkadza mnie,ze jakas kobieta nie moze zrozumiec,ze nie jest mile
        widziana.... i nie wyciaga wnioskow.
        • jo.anna22 ODP. powyzej kieruje do iberii :) 28.03.07, 21:55
        • angoisse Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 21:56
          Ale Ty zrozum... sama napisałaś "jemu to nie przeszkadza".. a Ty jej nie
          obchodzisz bo niby dlaczego masz obchodzić, jesteś obca :) To problem między
          Tobą a Nim.
          • jo.anna22 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 22:04
            Rozumiem i dlatego post. Moze przeczyta i pojdzie po rozum do glowy.
            • angoisse Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 22:06
              Kto przeczyta? Twój facet?;)
              • jo.anna22 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 22:06
                ona tu bywa :)
                • angoisse Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 22:09
                  no to ma z Ciebie ubaw ;) , dałaś plamę :)) wie że cię skręca z zazdrości.
                  • jo.anna22 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 22:13
                    niech wie,ze nie jestem obojetna na jej akcje... powinna sie zaczac
                    bac :P :DD
                    • angoisse Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 22:16
                      a czego? najwyżej ciebie zamkną za szantaz lub rękoczyny , a ona i niewątpliwie
                      uroczy jej ex zostaną po tej stronie krat :))))) Na przyszlośc zmądrzej :))
                      • jo.anna22 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 22:20
                        za kratki to jedynie za malwersacje finansowe:)) A z ludzmi czasami bywa
                        tak,ze dopoki nie pokazesz to nie zauwaza....
                        • angoisse Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 22:27
                          śmieszne jesteście dzieciaki.
    • jo.anna22 Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 28.03.07, 22:06
      Mysle,ze juz wszystko powiedziane zostalo w tym temacie... Dziekuje za opinie i
      rady.

Pozdrawiam,

A.
    • mistres Re: --------!!!!! Apel do EX- dziewczyn 30.03.07, 08:42
      Jo.anno
      po pierwsze: co to wogole za wyrażenie "drogie krążowniczki"- rozumiem ,że
      jesteś młoda moze nawet nastolatka,a gość ,z którym jestes jest twoim pierwszym
      facetem-skoro piszesz o nas "jako o eks"-co tym samym znaczy,że Ty nią nigdy
      nie byłaś,bo faceta wcześniej nie miałaś - racja ????
      po drugie :jeśli miałaś faceta to zasady działania wysnuj sobie na podstawie
      swojej przeszłości- jeśli ktoś cie kopnął w du..,a ty nie dawałas spokoju
      znaczy czegoś jeszcze chciałaś,że czułaś sie urażona itp,jesli zaś nie latałaś
      znaczy ,że juz ci nie zależało i cie nie obchodził.Zasada jest PROSTA i nie ma
      co tu gdybać.
      • stefania31 Ja miałam podobnie, teraz mam odwrotnie 30.03.07, 16:50
        Eks - kobieta mojego (obecnie już byłego) faceta tak długo za nim biegała i
        zaczepiała, ze w koncu do niej wrócił. A teraz panna wysyła mi linki do ich
        fotobloga, żebym sobie popatrzyła, jacy są szczęsliwi. O ile jestem w stanie
        zrozumieć wszystkie eks, które chca odzyskać swojego chłopaka, to zachowanie
        obecnej kobiety mojego eks, jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka