peggi 09.06.03, 22:48 Jestem mezatka, lecz niestety maz mnie zaniedbuje. Mam duzy temperament i "potrzebuje czasto". Jezeli chcesz mnie blizej poznac, napisz: peggi@gazeta.pl Liczy sie dyskrecja. Peggi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hal9000 Re: Oferta specjalna dla panow 09.06.03, 23:02 peggi napisała: > Jestem mezatka, lecz niestety maz mnie zaniedbuje. > > Mam duzy temperament i "potrzebuje czasto". > Jezeli chcesz mnie blizej poznac, napisz: peggi@gazeta.pl > > Liczy sie dyskrecja. I nie masz żadnych wymagań odnośnie mężczyzny? Wiek, wygląd, żonaty itp.? Wystarczy, że mężczyzna? Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Hall:)))) 09.06.03, 23:14 hal9000 napisał: > I nie masz żadnych wymagań odnośnie mężczyzny? > Wiek, wygląd, żonaty itp.? Wystarczy, że mężczyzna? Przeciez napisala, ze liczy sie dyskrecja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza szukasz mężczyzn wśród ...kobiet? n/t IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 23:03 Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Oferta specjalna dla panow 09.06.03, 23:32 peggi napisała: > ... "potrzebuje czasto". Czego wlasciwie potrzebujesz? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Oferta specjalna dla panow 09.06.03, 23:35 melinek napisał: > peggi napisała: > > > > > ... "potrzebuje czasto". > > Czego wlasciwie potrzebujesz? ;)) > ---------------- Moze Jej chodzi o ciasto ?:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: Oferta specjalna dla panow IP: *.bct.bellsouth.net 09.06.03, 23:40 no moze, ale przy ciescie potrzebna jest dyskrecja? no chyba ze maz lubi ciasto, ona sie przed slubem zaklinala ze umie piec a to nieprawda i sie boi ze wyjdzie szydlo z wora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: I masz babo placek. ;)) n/t IP: *.bct.bellsouth.net 09.06.03, 23:48 no wlasnie ona nie ma placka, ona potrzebuje placka... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Oferta specjalna dla panow 09.06.03, 23:43 daffne napisała: > Moze Jej chodzi o ciasto ?:))))))))))))))))))))) Po ciasto to radze sie zglosic do Mrufki - ona dzis taki smakowity watek zalozyla. Slowo "czasto" daje mi do myslenia, ze autorka watku pochodzi zza naszej wschodniej granicy. Nie smiejmy sie z kogos, ze nie bedac z pochodzenia Polakiem nie mowi jak profesor. Miodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Oferta specjalna dla panow IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 10.06.03, 02:16 Dajesz za darmo, czy za pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś