IP: *.dial.proxad.net 17.07.03, 18:48
czesc,
czy ktos z Was byl kiedys w hammamie? powiedzcie, czy wszyscy sa tam
rozebrani? czy sa w bikini? nie pytam dlatego, ze chce popatrzec, tylko, ze
zaproszono mnie tam i nie wiem, czego sie spodziewac.
Obserwuj wątek
    • woda_sodowa1 Re: hammam 17.07.03, 18:52
      No nareszcie !!! Zupełnie nie rozumiem pytania. To uczy pokory i przybliża tezę
      starożytnego filozofa - WIEM, ŻE NIC NIE WIEM.

Gość portalu: Marlena napisał(a):

> czesc,
      > czy ktos z Was byl kiedys w hammamie? powiedzcie, czy wszyscy sa tam
      > rozebrani? czy sa w bikini? nie pytam dlatego, ze chce popatrzec, tylko, ze
      > zaproszono mnie tam i nie wiem, czego sie spodziewac.
      • Gość: Marlena Re: hammam IP: *.dial.proxad.net 17.07.03, 18:57
        woda_sodowa1 napisał:

> No nareszcie !!! Zupełnie nie rozumiem pytania. To uczy pokory i przybliża
        tezę
        >
        > starożytnego filozofa - WIEM, ŻE NIC NIE WIEM.
        >
        > czego nie rozumiesz? pytam, czy w hammamie wszyscy sa w strojach kapielowych.
        I czy ktos byl, zeby sie podzielic doswiadczeniem.
        • Gość: renata Re: hammam IP: *.ath.spark.net.gr 17.07.03, 19:13
          Hammam to po prostu jedna wielka parówa, siedzisz na ławeczce i zachodzisz
          mgłą i naprawde nie am znaczenia w czym jestes bo nei widac nic kompletnie :)
          Biało:) Bardzo oczyszcza drogi oddechowe, otwiera pory, mozna oczycscic skore,
          pobudza krązenie, nie wolno korzystac z hammamu przy chorobach serca, oraz z
          cisnieniem. Trzeba uwazac ze zmiana tempteratury, bo bardzo łatwo jest
          zachorowac, ja raz wyszlam z hammamu na zimne powietrze i skonczylo sie 2
          tygodniami w lozku.
          • Gość: Marlena Re: hammam IP: *.dial.proxad.net 17.07.03, 20:18
            Gość portalu: renata napisał(a):

> Hammam to po prostu jedna wielka parówa, siedzisz na ławeczce i zachodzisz
            > mgłą i naprawde nie am znaczenia w czym jestes bo nei widac nic kompletnie :)
            > Biało:) Bardzo oczyszcza drogi oddechowe, otwiera pory, mozna oczycscic
            skore,
            > pobudza krązenie, nie wolno korzystac z hammamu przy chorobach serca, oraz z
            > cisnieniem. Trzeba uwazac ze zmiana tempteratury, bo bardzo łatwo jest
            > zachorowac, ja raz wyszlam z hammamu na zimne powietrze i skonczylo sie 2
            > tygodniami w lozku.
            ale jak byli ubrani?
            bylas w Polsce? ja mieszkam we Francji

• Gość: renata Re: hammam IP: *.ath.spark.net.gr 17.07.03, 21:28
              Ja w grecji w bikini.
        • woda_sodowa1 Re: hammam 17.07.03, 20:32

Po prostu nie wiem - co to jest HAMMAM. Tyle. I dzieki za poinformowanie- Co
          to jest ten hammam. Moze to łaźnia parowa?? no, nadal nie wiem. No i
          przepraszam za swą głupotę.

> woda_sodowa1 napisał:
          >
          > > No nareszcie !!! Zupełnie nie rozumiem pytania. To uczy pokory i przybliża
          >
          > tezę
          > >
          > > starożytnego filozofa - WIEM, ŻE NIC NIE WIEM.
          > >
          > > czego nie rozumiesz? pytam, czy w hammamie wszyscy sa w strojach kapielowy
          > ch.
          > I czy ktos byl, zeby sie podzielic doswiadczeniem.
          • Gość: Marlena Re: hammam IP: *.dial.proxad.net 17.07.03, 21:09
            woda_sodowa1 napisał:

>
            >
            > Po prostu nie wiem - co to jest HAMMAM. Tyle. I dzieki za poinformowanie- Co
            > to jest ten hammam. Moze to łaźnia parowa?? no, nadal nie wiem. No i
            > przepraszam za swą głupotę.
            nie masz za co przepraszac, to normalne, nikt nie wie wszystkiego
            tak, to rodzaj lazni parowej, ale nigdy tam nie bylam, a zaprosil mnie moj
            prawie szef (jestem stazystka), chyba zaszalalam, bo zgodzilam sie, (on jest
            taki szarmancki i wplywowy..) ale tylko w stroju kapielowym. zastanawialam sie
            czy tylko ja bede ubrana, ale nie wyobrazam sie calkiem naga, to niemozliwe. z
            kolezanka, nie ma sprawy, ale nie z mezczyzna z miejsca pracy!!
            • woda_sodowa1 Re: hammam 17.07.03, 22:14

=========================
              Droga Marleno, to nie ważne, że ON jest wpływowy. Skoncentruj się na tym, że
              ON jest ( jak sama piszesz ) szarmancki; ale tylko w wypadku, gdy na innych
              jego wartościach nie możesz polegać.
              I z tych dwojga cech, które sama wyodrębniłaś, postaw na tą SZARMANCKOŚĆ,
              jeżeli uznasz, że w ogóle JEST NA CO STAWIAĆ.
              Na koniec naszej krótkiej znajomości i wymiany zdań( która już wszk nigdy się
              nie powtórzy ) - życzę Ci właściwych wyborów ,zgodnych z systemem Twoich
              wartości ,
              życzliwa Ci = sodówka
              ======================

> woda_sodowa1 napisał:
              >
              > >
              > >
              > > Po prostu nie wiem - co to jest HAMMAM. Tyle. I dzieki za poinformowanie-
              > Co
              > > to jest ten hammam. Moze to łaźnia parowa?? no, nadal nie wiem. No i
              > > przepraszam za swą głupotę.
              > nie masz za co przepraszac, to normalne, nikt nie wie wszystkiego
              > tak, to rodzaj lazni parowej, ale nigdy tam nie bylam, a zaprosil mnie moj
              > prawie szef (jestem stazystka), chyba zaszalalam, bo zgodzilam sie, (on jest
              > taki szarmancki i wplywowy..) ale tylko w stroju kapielowym. zastanawialam
              sie
              > czy tylko ja bede ubrana, ale nie wyobrazam sie calkiem naga, to niemozliwe.
              z
              > kolezanka, nie ma sprawy, ale nie z mezczyzna z miejsca pracy!!
              • Gość: Gal Re: hammam IP: 195.117.238.* 17.07.03, 22:34
                Ty to nic a nic nie rozumiesz życiowych wyborów i symboliki strojów.
                Pzdr.
                Gal
                PS. A w parze bikini piecze. Czy wiesz jak bardzo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka