cantucci 09.11.07, 15:18 taką, gdzie można zjeśc smacznie i romantycznie. Może być włoskie jedzonko choć niekonicznie. Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evula Re: Warszawianki poleccie fajną restaurację :) 09.11.07, 15:27 Na Wilczej naprzeciwko byłego Hortexu jest wspaniała przytulna włoska restauracja chyba nazywa sie Belucci, ale pewnie przekręciłam nazwe, bo byłam tam 2 lata temu. W każdym razie restauracyjka jest malutka, przytulna, bardzo romantyczna i jedzonko przepyszne. Z innych to San Antonio na Senatorskiej 37, elegancka, ciekawe wnetrze, profesjonalna obsługa i jedzenie rownie pyszne. Oczywiście włoskie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Pędzący królik 09.11.07, 15:59 klimaty ala Alicja w krainie czarów. Tylko cholera na jakiej to ulicy...zapomniałam... Odpowiedz Link Zgłoś
likierczekoladowy Re: Pędzący królik 09.11.07, 16:15 ale to kawiarnia, nie restauracja, koło Teatru Wielkiego sie mieści. A z włoskich to lubię Chianti ale jakoś specjalnie romantycznie to tam nie jest. Za to pyszne jedzenie i przytulny salonik można zarezerwować w Deco Kredens, super wystrój artdeco. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Pędzący królik 09.11.07, 16:21 też można tam zjeść bardziej konkretnie Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Warszawianki poleccie fajną restaurację :) 09.11.07, 16:28 boat hause Odpowiedz Link Zgłoś