ameliaxl 01.12.07, 21:52 Czy można wyszczuplić łydki i uda? Czy znacie jakieś ćwiczenia, które dają efekty. Proszę o radę. Chciałam dziś kupić kozaki i ..... żadne mi sie nie dosuwają :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ferro2 Re: szczupłe łydki...? 01.12.07, 22:05 A ja bym chciala miec troche grubsze lydki, co robic?? sport uprawiam i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
paul55 Re: szczupłe łydki...? 01.12.07, 22:27 Nie chcij. Chude lydki sa najpiekniejsze, i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
po.rzeczka Re: szczupłe łydki...? 01.12.07, 22:48 Myślę,ze to jest prawie niemożliwe,chyba,że masz ogólnie duża nadwagę,której się pozbędziesz.Z udami chyba da się więcej zrobić. A co do kozaków,to na allegro widziałam trochę z większym obwodem w łydce lub z gumką. Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: szczupłe łydki...? 01.12.07, 22:53 z tym większym obwodem też jest problem, bo im większa stopa tym większy obwód, a co ma zrobić taka co nie ma szczupłych łydek i małą stopę - niestety zapomnieć o kozakach :( Odpowiedz Link Zgłoś
po.rzeczka Re: szczupłe łydki...? 01.12.07, 22:57 No pewnie powyżej jakiegoś obwodu kozaki stają się niedostępne,chyba,żeby sobie uszyć na zamówienie.Albo w takich z gumką wszyć jeszcze większą?Widziałam do 40 kilku centymetrów obwodu. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: szczupłe łydki...? 02.12.07, 09:57 Ja mam ten sam "problem". Piszę w cudzysłowiu bo lubię moje grube łydy. Mini co prawda nie dla mnie, ale w spódnicach do kolan wyglądam fajnie :) Wracając do meritum, niewiele da sie zrobić. Słyszałam, że pomaga smarowanie kremami antycellulitisowymi. Kozaki kupiłam sobie sznurowane. Zasznurowałam je na łydce formując pożądany obwód. Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: szczupłe łydki...? 02.12.07, 12:27 No to zareklamuję sklep: Street ;) Ja kupiłam tam świetne kozaki (co prawda nie pod kolano, tylko tak do pół łydki), ale bez problemu się zapinam i wyglądają świetnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś