wiarusik 14.02.08, 16:55 ...sprawiają,że podnosi mi się ciśnienie...w "główce";) Też tak potraficie? pl.youtube.com/watch?v=CG4OLYnRpzs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eluch_a Re: Japonki 14.02.08, 16:57 Mnie też się podnosi ciśnienie, bo zawsze mnie od nich boli paluch. To chyba najgorszy rodzaj klapek. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Japonki 14.02.08, 17:02 Ładniutkie i głupiutkie.Czego facet może chcieć więcej?;) pl.youtube.com/watch?v=AdnBRCILRhE Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Japonki 14.02.08, 17:05 Wampirki? Wyglądają jak wampirki?Ale jak?;) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Japonki 14.02.08, 17:07 No ta z drugiego linka ma zgryz ewidentnie wampirkowaty. Nie zauwazyles?? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Japonki 14.02.08, 17:09 Mam taki sam,więc pewnie ciągnie swój do swego;) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Japonki 14.02.08, 17:10 a to moze i tak;) ale wiekowo to niezbyt sie dopasowaliscie.. no, chyba ze mentalnie;] Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Japonki 14.02.08, 17:07 Wiarus, pedofilu... przynajmniej w tym drugim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Japonki 14.02.08, 17:11 Dziecku trza pokazać co to znaczy dorosłe życie,he he >:) P.S Naciśnij jej nick. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Japonki 14.02.08, 17:29 wiarusik napisała: > Fajny komentarz;D > "3 words: suck my cock" no widzisz? miałam rację :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Japonki 14.02.08, 17:14 ta pseudo-nudystka jest nudna jak flaki z olejem!! a ciśnienie to Ci chyba skacze od czytania tych niewybrednych komentarzy pod filmikiem ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Japonki 14.02.08, 17:17 Gdyby zaczęła mówić mi o tym co przerabiała ostatnio na studiach,to natychmiast bym przełączył.Faceta nie wolno zanudzać;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Japonki 14.02.08, 17:18 wolisz oglądać jak kręci długopisem i układa go sobie pomiędzy... nosem a górną wargą?! masz gust, chopie, oj maaaasz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Japonki 14.02.08, 17:25 Z laseczką trzeba się pobawić,a nie wysłuchiwać mądrzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Japonki 14.02.08, 17:26 Ty to się co najwyżej możesz pobawić... klapkiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Japonki 14.02.08, 17:30 No i siadły na mnie zazdrośnice;) Tego się mogłem spodziewać:) Ale nie do mnie miejcie pretensje,że jesteście przeciętne i nieciekawe,tylko do siebie:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Japonki 14.02.08, 17:32 wiarusik napisała: > jesteście przeciętne i > nieciekawe,tylko do siebie:DDD to ja ten wątek o-pu-szczam! <foch> Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Japonki 14.02.08, 17:32 Ja się tylko zastanawiam, czy chodzi ci o Fryderyka Nietzschego, czy Kazimierza Nitscha. Po drugie zaś: nigdy nie usiadłam na tobie i proszę nie rozpowszechniać nieprawdziwych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Japonki 14.02.08, 17:35 eluch_a napisała: > Po drugie zaś: nigdy nie usiadłam na tobie i proszę nie > rozpowszechniać nieprawdziwych informacji. Przyjemność jest po mojej stronie;) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Japonki 14.02.08, 17:25 u Ciebie? Idz w koncu jakas przewalentynkuj porzadnie a nie jak baba fantazjujesz i fantazjujesz:] Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Japonki 14.02.08, 17:31 Dzisiaj mam wolne,to jak mam zapiąć jakąś w szatni?;) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: ale o co chodzi tu w ogóle???nie rozumiem 14.02.08, 17:29 o fantazje pedofila. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale o co chodzi tu w ogóle???nie rozumiem 14.02.08, 17:37 O tak,lubię molestować takie młodziutkie 21no latki;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Ach te kucyki,mmmmm....^^ 14.02.08, 17:59 pl.youtube.com/watch?v=RVjZVxhrlVk&feature=user :P Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: ale o co chodzi tu w ogóle???nie rozumiem 14.02.08, 18:02 no ta druga, to wiesz, mi wyglada na jakies 14-15lat, ale jak wolisz;] a raczej: ale ktora ciebie by chciala;] Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale o co chodzi tu w ogóle???nie rozumiem 14.02.08, 18:05 Coś mi mówi,że się chyba znamy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: ale o co chodzi tu w ogóle???nie rozumiem 14.02.08, 17:29 Wiarus wylewu dostał do mózgu czy coś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ale o co chodzi tu w ogóle???nie rozumiem 14.02.08, 17:30 Ela, wylewu to faktycznie dostał, ale nie do mózgu :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: ale o co chodzi tu w ogóle???nie rozumiem 14.02.08, 17:31 Ano prawda, że do tej drugiej główki. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: ale o co chodzi tu w ogóle???nie rozumiem 14.02.08, 17:32 a to on ma jeszcze jakas inna ?? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: ale o co chodzi tu w ogóle???nie rozumiem 14.02.08, 17:32 no właśnie, i po co te walentynki w ogóle? tylko przysparzają chłopakom wylewów główek :p Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 17:33 ...lampucery i nikt was nie chce;PPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 17:35 oj nie wiesz jak bardzo sie mylisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 17:39 sama bym sie połasiła na jakąś ślicznotkę:p, ale to to... ni ładne ni podniecające zamiast się złościć to powiedz co w nich takiego extra? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 17:41 Nie mogę powiedzieć.Bo jeszcze zaczniecie wcinać pizzę,czipsy lub robić inne rzeczy niezgodne z waszą naturą;) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 17:45 a no jak z tobą taka gadka to trudno... ja tam lubię chipsy :p Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 17:48 Bo głupie pytania zadajesz;) Jednym podobają się drudzy i często nie wiadomo dlaczego:) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 17:51 o kurde tobie sie one naprawdę podobają...myślałam że żartujesz? nie ma głupich pytań chłopcze, są głupie odpowiedzi. po się tak burzysz w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 17:55 Ja się nie burzę,to wam coś kole w oko;) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 18:17 taaaaaaak? ciekawe komu? kto kogo wyzywa od starych i brzydkich? sam powiedziałeś że każdy ma swój gust, to nie można go na głos wypowiedzieć? bo Wiarusik sie obraz i zacznie od brzydkich i głupich wyzywać :p nie ładnie :p Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 18:22 Ale wy same wiecie,że jesteście wyścigówki,to nie powinnyście na takie uwagi zwracać własnej uwagi;) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 18:24 oj przestań, wyścigówki owszem, ale w innych okolicznościach... ja tylko usiłuję się dowiedziec coś o twoim guście... wkońcu sam zacząłeś temat... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 18:25 Mój gust jest strasznie różny.Pewnie te wszystkie babki mają coś ze sobą wspólnego,ale sam nie wiem co;) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 17:40 ano, zebys wiedzial, ale przekonywac ciebie mi sie nie chce i nie mam takich powodow:) ale wiesz ze to ty zawsze sprawiasz wrazenie jakbys byl niedorz.nie.ty;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 17:44 Ale żeś mu powiedziała... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 17:45 Jedni lubią sex i sprawiają wrażenie niedopieszczonych,a drudzy lubią szydełkować i wiedzą jak się pisze nazwisko tego rasistowskiego kuta-fona(chociaż nie kojażą co on "spłodził") ;) Nie przekonuj mnie,bo nie dasz rady;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 17:50 Najwyraźniej jesteś niedouczony i o Fryderyku Nietzschem wiesz to, co przeczytałeś w wikipedii albo obejrzałeś na tubie i nie masz zielonego pojęcia, że jego dzieła zostały wykoślawione przez nazistów. Po drugie ty lubisz Japonki, a ja gejów w akcji, ale się nie obnoszę z tym po forach. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 17:54 eluch_a napisała: > Po drugie ty lubisz Japonki, a ja gejów w akcji, ale się nie obnoszę > z tym po forach. Teraz już tak;) Swoją drogą osobliwe...osobliwe...;) Chciałem się podzielić z wami czymś pięknym,bo was lubię,a wy tak mi się odwdzięczacie ;') Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 17:56 no i to bylo piekne?:) facettt..niskie masz loty:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 18:03 Zaraz mi powiesz,że ty przy nich to Ferrari,co?;) Być może,nie wnikam...;) Ale nie o to biega co ładne,tylko co się komu podoba^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 18:05 albo wlasnie tak tak to ujales wczesniej:swoj do swego ciagnie;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 18:07 To kiedy przychodzi twój mąż-elektromonter?Może czas iść robić racuszki,bo głodny będzie zły i zrobi kuku w śliczną buzię;) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 18:09 oj wez cos na wstrzymanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 18:11 Spokojnie,nie denerwuj się;) Widziały gały co brały;) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 18:12 taa, "cokolwiek to znaczy". Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 18:15 Nie pora teraz płakać.Mleko się już wylało;) Może nie jest to najlepszy mąż,ale pewnie 1300 zł do domciu przynosi;) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 18:17 "cokolwiek to znaczy" znaczy "cokolwiek to znaczy";) czyli niekoniecznie oznacza to, ze musze miec meza. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 18:24 Żyjesz na kocią łapę z elektromonterem? Życie sobie marnujesz:\ Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 18:26 nie nudz juz. Dobra spadam stad, nie bede podbijac trollom watkow; Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 18:43 Słusznie,idź pisać tę pracę,bo dupa będzie a nie magister;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Brzydkie,stare,nudne... 14.02.08, 17:37 To my ich nie chcemy. Żeby nas nie ograniczali. A poza tym ja, wiarus, wiem jak wyglądam i wiem, że jest OK. A nawet lepiej niż OK. Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Japonki 14.02.08, 18:06 wiarusik napisała: > ...sprawiają,że podnosi mi się ciśnienie...w "główce";) A potem boli cię ręka, zakało męskiego gatunku :((( Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Japonki 14.02.08, 18:09 filut napisał: > A potem boli cię ręka -Jak ty dobrze wiesz o co chodzi;) > zakało męskiego gatunku :((( -I kto to mówi?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk-zielony Re: Japonki 14.02.08, 18:16 Tajki podobno są fajniejsze, nie wiem bo żadnej, na żywca nie widziałam, ale mój znajomy-obieżyświat, twierdzi że tajki są numero uno i tej wersji się trzyma od lat - jedna go podobno "w trakcie" jakimś prądem poraziła czy cuś... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Japonki 14.02.08, 18:18 W ogóle Japonki to laseczki 1sza klasa.Bodaj najładniejsze azjatki;) pl.youtube.com/watch?v=ZxxiZArwo8U&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Japonki 14.02.08, 18:23 z azjatek(znanych) to np.takiej Gong-Li nikt nie podskoczy. Ale linkow nie chce mi sie szukac:] Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Pliss,nie tak głośno... 14.02.08, 18:27 ...bo się mną gliny zainteresują,a wtedy będę musiał pozwać cię o zniesławienie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Japonki 14.02.08, 18:28 znajdź sobie kobietę i przestań walić konia na yotube Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikanto Re: Japonki 14.02.08, 18:29 Zdziwiłbym się gdyby, któraś go chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Japonki 14.02.08, 18:31 Jakaś prosta, przaśna może by się skusiła... Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Japonki 14.02.08, 18:33 wiarusik napisała: > Dzięki za troskę.Niepotrzbnie;) Ja sie troszczę o nerwy czytających ciebie kobiet, bo załamujący jesteś. Co sie z tobą stanie mało mnie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Japonki 14.02.08, 18:40 Jak to miło,gdy takie nic ma się za pępek świata:) Zazdroszczę ci dobrego samopoczucia;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Japonki 14.02.08, 21:07 wiarusik napisała: > Jak to miło,gdy takie nic ma się za pępek świata:) Hehehe... Uwielbiam ludzi, którzy reagują tak jak ty. Urażeni atakują i chcą za wszelką cenę dogryźć, urazić, dobić. Tylko powiedz mi dlaczego mam się przejąć tym 'komplementem'? Nie znasz mnie, nie rozpoznajesz, pisuję tu sporadycznie i właściwie nic o sobie nie piszę, no...zastanów się jaką wagę mają twoje słowa? Jak można wyrazić opinię o czymś o czym nie ma się pojęcia? Na razie dalej się błaźnisz po prostu... złotko. > Zazdroszczę ci dobrego samopoczucia; Rzeczywiście niezłe jest, nie narzekam. Przede wszystkim jestem w miarę spełniona w seksie i nie mam potrzeby dzielenia się swoimi fantazjami na ogólnokrajowym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Japonki 15.02.08, 07:19 W MIARĘ?;) Czyli nie jest zbyt różowo,co?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pazurek666 Re: Japonki 14.02.08, 22:46 hehe, co za żałosny gnojek, onanista-fantasta. to żaden pedofil. sam ma nie więcej lat niż ta gó..ara wywracająca oczami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Japonki 15.02.08, 06:53 Chłopak zapomniał o walentynkach?;) Jest was coraz więcej:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Prawda że... 26.02.08, 17:08 ...zasługuje na faciala?;) pl.youtube.com/watch?v=MCBL3R1X8S4 Odpowiedz Link Zgłoś
nestea1 Re: Japonki 26.02.08, 21:59 łe myslalam ze bedzie o butach, bo szukam fajnych japonek;) Odpowiedz Link Zgłoś