prom_do_szwecji 15.03.08, 23:07 Jakie wątki najbardziej zapadły Wam w pamięć? Moje typy: Mój mąż nie podciera tyłka Moja żona sie nie myje Mojego męża zatrzymano za onanizm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minasz Re: Do stałych bywalców i nie tylko 15.03.08, 23:12 ja to nie pamietam nic Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Do stałych bywalców i nie tylko 15.03.08, 23:14 trzeba ze sercem podchodzić do FK, a nie tak na luzaku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Do stałych bywalców i nie tylko 15.03.08, 23:16 pamietam mahedeve i jej problemy z facetami Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Do stałych bywalców i nie tylko 15.03.08, 23:17 tylko o tyłku pamiętam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Do stałych bywalców i nie tylko 15.03.08, 23:17 moje typy: *najbardziej skapy facet (bardzo pouczające-bez złosliwosci, wlosy mi stawały deba) *facet nie podcierajacy tyłka (jakis troll tez) *współlokatorka mnie oszpeciła (czyli popisy mitomanki) *wątek zbiorczy: mój facet rzucił komórka o ściane i tym podobne wątki masochistek, które lubia jak je facet wyzywa, ośmiesza, poniża, ma w (_._)e oraz się obraża, a one go nie rzucą w cholerę, bo on jest taaaki kochany (raz na rok) sa pewnie jeszcze inne, ale te mi jakos przychodza do głowy w pierwszej kolejności Odpowiedz Link Zgłoś
klm0 Re: Do stałych bywalców i nie tylko 15.03.08, 23:24 I jeszcze; moj facet jest obleśny. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Do stałych bywalców i nie tylko 15.03.08, 23:38 A ja od strony facetów,bo to mnie bardziej ciekawi, jak oni to czują i odbierają: 1/Tego faceta co "wpadł" z maturzystką"i wygląda na to że musi z nią mieszkać 2/I ten ostatnio, "Zdradziła mnie żona..wiernego jak psa" łącznie z poprzednimi tego samego autorstwa n/t. Odpowiedz Link Zgłoś
elkamirabelka Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 00:47 a ja tam jestem na FK od kilku dni i lubie bardzo te wszystkie watki, bo sa jakos tak bardzo odprezajace mnie :) wiec ogolnie to jak wchodze na forum, to pamietam wszystkie, a jak z forum wychodze, to juz nie pamietam zadnego :) Ale fajnie tak sobie poczytac, albo pogadac z innymi babeczkami o roznych tam takich :) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 05:08 Zgadzam się, że te najbardziej "chwytliwe" wątki dotyczą nie mycia się i jakiś dziwnych/obleśnych zachowań. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 11:44 ostatnio: czy doniesc na policje. pamietam tez jeden moj wlasny watek;) oprocz tego do dzis pamietam klimaty carlibruni;)) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 11:47 O właśnie.A carla zniknęła.Wiadomo co z nią? Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 11:51 widzialam ja pare pare tyg.temu na zdaje sie "Na luzie" czy 'Pogaduszki' -cos w tym stylu. I chyba na mezczyznie kiedys raz Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 11:51 pewnie leczy depresję, przegląda się w lustrze, jaka to ona piękna i inteligentna i wymyśla nowe tematy wątków, czyli nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 11:49 ja lubiłam wątki typu: ciąża z ręcznika, byliśmy w majtkach, czy nie jestem w ciąży? Przespałam się z teściem, i chyba go kocham, pomocy; Mam romans z facetem przyjaciółki, co robić; 30 lat różnicy, czy to ma sens? Uderzył mnie, co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 11:54 Mnie rozwalaja watki typu: Czy slusznie sie wkurzylam?Czy mialam prawo sie obrazic? ;)) pomimo tego, a moze wlasnie dlatego ze czasem sama miewam tego typu 'dylematy'w glowie bo jestem impulsywna i czesto najpierw robie potem mysle. Ale ujrzenie takiego pytania juz napisanego i wyslanego w net..no.. rozwala mnie..mam nadzieje ze nigdy takiego watku nie zaloze..upss..nigdy nie mow... Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 11:58 Przypomniał mi się jeszcze wątek z włosem w majtkach no i nieśmiertelne mój facet ma profil na portalu randkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 12:03 Aa,jeszcze mnie powalił wątek jak to kobita przespała się z chłopakiem córki i zaszła z nim w ciążę.Ale to chyba troll był;) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 12:07 To mnie jeszcze wtedy nie było na forum, bo bym na pewno zapamietała:) Odpowiedz Link Zgłoś
amarraa Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 13:09 mnie tez wtedy nie było,teraz raczej podczytuje niz sie udzielam,a że pracuje w hotelu na recepcji to pamiętam raz takiego klienta,który strasznie rozpaczał,że go dziewczyna rzuciła,tylko z dnia na dzień opowiadał coraz wiecej o tym związku i sie okazało że zdradził ją z jej siostrą i z jej matką!!!mało tego więzil ją w jednym z hoteli po tym rozstaniu, czego dowiedzieliśmy sie jak nie chciał zaplacic rachunku i wezwaliśmy policje..ale to byl typ który jak opowiadał to potrafił w każdym wzbudzić litość..oczywiście do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 12:36 ojj a ja watek z wlosem w majtkach pominelam i nie wiem o co biegalo :) niech ktos mi stresci , prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 12:38 W trakcie igraszek nocnych dziewczyna znalazła w majtkach ukochanego obcy długi blond włos:) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 15:23 moja droga, włos nie był blond tylko rudy i nie w majtkach, tylko na genitaliach Wiem dokładnie, bo to mój watek był. Niestety prawdziwy. Dwa miesiace później wyszło, że mnie koles zdradza z taką niunia z włosami za tyłek. Rudymi. Po awanturach kolo sie przyznał, że kilka godzin wczesniej, kiedy był "w delegacji" ta panna mu robiła laskę. I włosowi sie zostało. fujjjj Ale po ponad roku od tej historii śmiac mi się chce z jej banalności :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 19:07 Hmm to był inny wątek, na pewno nie Twój. Może z miesiąc temu się pojawił, ale autorki nie pamietam. A włos był blond:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 19:03 dedukuje ze sama nie byla dlugowlosa blondynka? :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith.b Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 12:08 Ja oprócz tego co wymieniłyście pamiętam o facecie syfiarzu i jeden mój : o problemie garnkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 12:27 Mnie rozwalil watek hotally ,,On chyba szuka sponsorki`` i inne durnowaet jej watki ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith.b Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 12:28 wbita_w_jego_cien napisała: > Mnie rozwalil watek hotally ,,On chyba szuka sponsorki`` i inne > durnowaet jej watki ;D. Oooo tak, boska hotally...eh szkoda i brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 13:16 minęło 13 godzin i 17 minut od randki/rozmowy tel/rozmowy gg/smsa/skajpa/seksu/burzy/wypróżnienia/teleekspresu a on MILCZY! czy jemu zależy? ile mam czekać żeby się do niego odezwać? i inne w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 13:23 o, wlasnie: 'czy mam odpowiadac na jego maile co 5 dni tak jak on czy rzadziej/czesciej'? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Wątki Zwyczajnej Dziewczyny!!! 16.03.08, 13:20 Czy też Zwykłej. ;))) Pamiętam, że był taki śmieszny wątek ciągnący się i ciagnący o tym, że nie lubi ona swoich miejsc intymnych. :))) W ogóle wszystkie wątki z początków mojej działalności na FK były super śmieszne. Na przykład wątki Dobrej Żony. ;) To była kobieta. ;) No i oczywiście niezapomniana Bezsenność. :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątki Zwyczajnej Dziewczyny!!! 16.03.08, 13:20 No i wątki Mahadevy. :) Ten o tamponie był super. :D Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: Wątki Zwyczajnej Dziewczyny!!! 16.03.08, 13:24 ten o tamponie? żeby go widelcem ? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątki Zwyczajnej Dziewczyny!!! 16.03.08, 13:49 To było coś takiego, że Maha chciała się kochać z jakimś chłopakiem chyba i on jej ten tampon wyjmował, bo nie mogła go wyciągnąć. Chyba, że coś przekręciłam, bo to bardzo dawno było. :) Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 13:23 najbardziej skąpy facet i najdziwniejsze powody rozstań :) może dlatego, ze mnie to tyczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: i jeszcze o murzynku :) n/t 16.03.08, 19:05 Haaa!!! murzynek to klasyka :) wspomnianej wyzej Bezsennosci czy Dobrej Ziony nie kojarzę mam braki :( Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Do stałych bywalców i nie tylko 16.03.08, 19:07 ja już wspominałam milion razu ale chętnie przypomnę był kiedyś taki watek: " przespałąm się z przyjacielem męża, mąż nas przyłapał i zgwałcił, czy mamy jeszcze szanse?" Do tej pory nie wiem czy się śmiać czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
dodada Re: Do stałych bywalców i nie tylko 17.03.08, 01:02 Wszelkie wątki Waldka1610 Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Do stałych bywalców i nie tylko 17.03.08, 02:16 Negra tu tez kiedys pisala ciekawie. Ta z numerem 28. O dobermanach np. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Do stałych bywalców i nie tylko 17.03.08, 02:35 Mnie rozbawiły wszystkie wątki z serii "Jak pozbyć się..., nie chcę jej, jego, tego już" Odpowiedz Link Zgłoś