sicii 12.02.09, 11:14 Wstałam dziś rano o 6.45, aby zrobić mojemu mężczyźnie kanapki do pracy. Czy wszystko ze mną jeszcze ok??? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:18 Kiedys wstawalam o 4 i lecialam do piekarni, zeby kupic cieple buleczki i zrobic sniadanie facetowi :) Z Toba jest wszystko ok :) Gorzej bylo ze mna :) Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: kanapki 12.02.09, 11:23 Ze mna było jeszcze "lepiej"Ja się wcale nie kładłam by pobiec do piekarni;-)Potem mi sie polepszyło,bo ja bułeczki przyniosłam,ale już śniadanko zrobił mój maż-podane do łóżka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:24 I dlugo tak latalas po buleczki? A ja dzis dostalam kawe i smierdzacego mokrego szczeniaka do lozka :) Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: kanapki 12.02.09, 11:27 Nie,nie długo-jednorazowy wybryczek;-)Potem juz maż przejał "obowiązek;-)Pozwalam mu się poczuć potrzebnym;-)A tak raniutko jest nawet niezastapiony;-) Suma sumarum,raz w tygodniu ,to bankowo jest moim supermenem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:31 Supermenem to maz jest codziennie rano jak idzie z psami na spacer a ja sobie spokojnie spie do 7 rano :) Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: kanapki 12.02.09, 11:34 szczęście moje,że mamy jednego;-)To akurat należy do moich obowiazków i pies był najedzony,napity i wysikany i....,i.....;-) Ale nadrabia męczizna w innych kwestiach,także nie narzekam;-)Ani sie nie chwalę-bo można by tak odebrać;-)Tu dziewczęta płaczą(w innych wątkach),że facet to świnia,a my tutaj takie rzeczy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:35 Ja wczoraj pisalam, ze maz mnie bije :D wiec nadrobilam forumowa norme dzis moge choc troszke pochwalic sie mezem :) Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: kanapki 12.02.09, 11:38 I bardzo Ci ,to nawet wychodzi;-)Aczkolwiek nie mam przy Tobie kompleksów;-)Mój może dziś mnie uderzy?A może chociaż wyzwie od jakiś tam......?A tak serio,chętnie bym ponarzekała-dawno tego nie robiłam.Tylko na co,na kogo?Hmmmmm A jendnak czuję sie od Ciebie gorsza-kupie jeszcze ze 2 psy,a może by się poczuć jeszcze lepiej przygarne ze 3 ze schroniska;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: kanapki 12.02.09, 11:40 A ja robie te kanapki, a w zamian nic!! Chyba sprawie sobie psa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rafi-nka Re: kanapki 12.02.09, 11:43 a kiedy się objawy nasiliły, jakieś traumatyczne wydarzenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:44 Nawet Cie nie strzelil z liscia? :O no co za CHAM! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: kanapki 12.02.09, 11:49 Dokładnie, ŻADNEJ reakcji!! Tylko buziak w policzek, którego i tak bym pewnie dostała, nawet bez kanapek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:50 Buziak? a feeeeeeeee! moze nie dostarczasz mu odpowiednich emocji? moze chlop nie ma po prostu drygu do tego? wez go walnij czyms w glowe albo kopnij miedzy nogi. wyzwol z niego to cudowne uczucie :D kto wie moze Ci kiedys odda ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasadowska77 Re: kanapki 12.02.09, 12:26 A ja głupia jeszcze koszulę rano prasowałam i nić, zadnego kopniaka, nawet najmniejszego...:( Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:28 O litosci! dziewczyno normalnie zwiesz sie jak ja tylko dwa lata mlodsza! Skoro jestes mna dwa lata mlodsza to MUSISZ trzymac status zdobywane przez młua na forum! od dzis prasowanie koszuli i kopniak, kanapka do pracy i z liscia a wieczorem slona zupa i katowanie do 23! Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: kanapki 12.02.09, 12:30 Amen.Wchodzisz w to?Inaczej bedziesz forumowym zerem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasadowska77 Re: kanapki 12.02.09, 13:21 Oczywista oczywistość :D Ja się juz 13 lat staram i nic :( Ale może za słabo? Na pocieszenie powiem, że te koszule to prasowałam o 5 rano bo szanowny małżonek na 6 biegł do pracy :D Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:44 Teklana to musisz jeszcze z dziecmi, kotami i chomikiem nadrobic :) ale Ty masz marzenia :) a najlepiej to zeby walnal piescia w oko a pozniej jeszcze zwyzywal,kto wie moze nawet i cie z domu wyrzuci na kilka godzin na mroz? No trzymam kciuki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: kanapki 12.02.09, 11:46 A u mnie na podwórku jest duuużo śnieguuuu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:48 No wieeeeeeeeeeesz? Lopata? Alez Cie ten maz muuuusi kochac. zazdroszcze. mnie to tylko czasem autem potraci :( Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:47 Ale taki snieg snieg czy juz sie powoli roztapia? bo u nas juz wiecej wody niz sniegu :( Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Ze mna chyba jest najgorzej... 12.02.09, 11:36 Codziennie rano robię mu jakąś sałatkę do kanapek.. Wczoraj kupiłam nawet na te okoliczność bardzo estetyczny pojemniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: Ze mna chyba jest najgorzej... 12.02.09, 11:40 Rybka,tylko Cię pochwalić;-) A dietetyczne te żarełko?Co byś potem nie pisała watku pt.:"jak odchudzić meza";-) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa ;)) 12.02.09, 11:44 A różnie-warzywka,troche wedliny,czasem ryż,tunczyk no i majonez-jak to sałatka. Mój z tych co wciągaja jak tasiemiec i jeszcze chudną-ech,pozazdrościc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:42 skoro z takimi pierdami prujesz się w necie. Masz jakieś skłonności do ekshibicjonizmu ? a czym były te kanapki, bo nie napisałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:46 hm... coż za wyszukane słownictwo... czekam na hydraulika, a forum jakoś zabija czas... Rozumiem, ze Tobie nikt kanapek nie przygotowuje, stąd ta frustracja... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:48 Moze to zazdrość?Ja tez nie kumam co w tym złego że kobieta dba o swojego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:51 rybka.marcowa napisała: > Moze to zazdrość?Ja tez nie kumam co w tym złego że kobieta dba o swojego faceta. < przede wszystkim nie rozumiesz mej wypowiedzi, to po pierwsze Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:05 Po pierwsze to nie musisz byc taki nieprzyjemny.A po drugie moja odpowiedż dotyczyła wpisu Drinkit a nie twojego. Tylko plis nie pisz ze mam zmienic dilera. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:08 Zmien dilera!! :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:09 Heh,to juz własnie nowy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:11 Szukaj innego :) lepszego,nowszego,nowke nie smigana. ci obsmigani to tacy nie tego ;) no wiesz. ale tamtego to juz a i owszem. chociaz ja i tam wole jak oni tego. bo tamtego to kazdy moze troche lepiej albo gorzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:12 Zmień dilera;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:13 Moj diler jest i tego i tamtego! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:14 Ano,kto szuka nie błądzi.A jak juz znajdę to będzie dobrze... Lepiej być nie może, bo będzie dobrze. A jak będzie dobrze, to będzie jeszcze lepiej. Ale będzie i tak dobrze. A to jest najważniejsze. Żeby było dobrze. I tak właśnie będzie. Dobrze(jak zapuka listonosz heh). Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:16 Ok jestes tak samo szurnieta jak ja :) ale ja mam na to wytlumaczenie opilam sie kawa :) A Ty? tak z natury? :))))) I smaku na rybe mi zrobilas. w sosie smietanowym z koperkiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:19 Ja też tylko kawą..póki co,bo na wieczór to winko trzymam;) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:22 Winko? ooo to bierz winko wpadaj do Teklany bedzie orgietka ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:24 Dobra, Pieska Leszka zabiore Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:25 To moze ja sie wykapie?a co jak szalec to szalec :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:31 Dla samego Leszka to nie ma co,chyba że koty zabierze to inna rozmowa jest ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:32 To ja moge swoje koty zabrac i ( uwaga uwaga jestes na to gotowa? ) CHOMIKA! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:33 Ok,biore chomika,dog w zamian może byc? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:34 Dobra biore doga i dorzuce nawet jeszcze jedno z dzieci chcesz? mam dwojke :) jest w czym wybierac :D Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:36 O mamo,to juz oddam tego doga za chomika...Dzieciów ci u mnie dostatek-TRÓJKA;/// Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:38 Ale rybka ja mam dwie dziewczyny! mozemy stworzyc wspaniala rodzine! no chyba,ze Ty tez masz same dziewczyny. ale wtedy bedziemy postepowe i stworzymy im zwiazek homoseksualny :)))))) to tez podnosi status forum! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:43 Trzy dziewczyny....Ale moze konkubinat zalegalizuja,to po problemie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:45 Masz w domu TRZY dziewczyny?? o luuudzie! biedny maz juz ja mu sie nie dziwie czemu on bic nie chce :D nie wie bidok ktora najpierw. a konkubinat jest legalny o! stworzymy komune! wszyscy na 30m kwadratowych :D ja ty, dzieci, mezowia, koty,psy chomik i teklana :D Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:47 Nareszcie zostałam zauważona!Dołoże swojego pasiaka i te które mam w zamyśle(3),męza,córkę i dorastającego chłopaka;-)Bedzie nam git;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:48 no brawo brawo kolejna chrzescijanska zaleta : dzielisz sie z bliznimi! a dorastajacy chlopak to jakos spoza rodziny czy po prostu go nie lubisz? :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:50 Kocham każdego bliźniego swego jak siebie sama;-0Nie chcialam tylko znów zostać w tyle,ale jeszcze mam zadyszkę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:52 To od papierosow :) Jakie tam podpalasz? pochwal sie statusem. fajranty? popki bez filtra? Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:53 Tylko cudzesy,dlatego tak czekam na listonosza-jego stać.Aaaa i musze sie kryć-jak mój maz zobaczy..........Ręce ,nogi ,móżg na ścianie;-)Nie mów ,ze Twój Ci pozwala tak bezkarnie? Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:19 Szur,szur;-)Ja jestem bardziej;-)Kawa smakował wyśmienicie z suróweczką z dymu;-)A i patrz jak trafiłaś;-)Dziś będzie u mnie ryba! Starczy dla wszystkich,zapraszam Ciebie,listonosza,hydraulika nawet..........;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:21 Cześka Hydraulika ma sie rozumieć?To napewno bede. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:22 Wstyd sie przyznac, ale ja po ponad 10 latach znowu degustuje suroweczke dymkowa :) I mnie i hydraulika i listonosza? oj Ty Ty Ty dewiancie :D Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:24 Hm,wspólny posiłek do dewiacje?Zapedziłas sie chiba troszkę;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:26 Dobra dobra od posilku sie zaczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:27 Zabierz ze soba wino-1 buteleczka na tyle osób?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:29 Ja jestem wyzsza sfera! ja nie pijam wina. ja pijam biala dame ew fioletowa przecedzana przez chlebek! Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:32 Tylko nie agresywnie;-)Ty brutusie;-)Mnie żonie honorowej tak jedziesz?;-)Ja myślałam ,ze my w tym samym kierunku idziem;-) Myślisz ,ze mnie nie zależy na dobrym wizerunku forumowym?Nie mniej niz Tobie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:33 Kurna,aż sobie sprowadzę do domu świniaczka -morskiego;-)Większe to niż chomik;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:33 Wybacz! zachlysnelam sie tym statusem, wida forumowa do glowy uderzyla. dzieki Ci o honorowa zono idaca w tym samym kierunku,ze mnie na ziemie sprowadzilas. Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:39 Wybaczam,bo to takie chrześcijańskie;-)Urazy nie zachowam;-)I dalej będe podązać w wyznaczonym kerunku-tuż,ża Tobą jednak jak się okazuje z każdym postem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:41 No Teklana podnioslas swoj status na forum nie pogadasz. ja jeszcze nie zaliczylam wybaczenia chrzescijanskiego i braku urazy. jestes moim masterem! Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:44 Ufff;-)Troszkę mi już lepiej.Spociłam się tak biegnąc za tobą.Obiecuje wszak że będe nadal próbowac dotrzymac Ci kroku;-) Jednak forum jest dla mnie baaardzo ważne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:46 Tak to prawda. forum to chyba najwazniejsza ( tuz po wpierdach od meza ) rzecz na calym swiecie. czlowiek sie tu uczy, poznaje swiat, nabiera wartosci, doswiadczenia zyciowego! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:35 To wezme dame Brzozową(ja tam ją lubie),bardzo pożądana w wyższych sferach. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:36 Ekskluzywny towar no no burzujka! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:32 Flaszczyna na głowe bo tak to szkoda sobie smak robic. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Flaszka na czerep?oszalas? 12.02.09, 12:35 myslisz,ze mnie stac? mnie maz nawet grosza na zycie nie daje! ja glodem przymieram! I znowu podnosze sobie status na forum ahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: Flaszka na czerep?oszalas? 12.02.09, 12:38 Idz do MOPSu-jachodze i prosze-na wino jest hahaaha Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Flaszka na czerep?oszalas? 12.02.09, 12:40 ja jestem prawdziwa matka polka! sama zarobie na winczacho! bede sie puszczac za kase :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: Flaszka na czerep?oszalas? 12.02.09, 12:44 A nie lepiej za wino?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Flaszka na czerep?oszalas? 12.02.09, 12:46 Masz Ty racje nie trzeba bedzie podatku odliczac :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:16 Jak zapuka listonosz który jest i ten i tego,to może bedzie teges?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:19 No no,teges i w dodatku będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:48 Zamiast siedzieć na forum ,wybierz ładną bieliznę.;-)Skoro już sie z hydraulikiem umówiłaś;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:49 Jeszcze powiedz,ze hydraulik to takie pseudo dla kochanka to Tytus dostanie zwalu :D Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:52 rano bułeczki, w południe hydraulik, już sama nie wiem co będzie wieczorem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:54 Sama przyjemnośc-bo zupa była za słona;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:56 Az mi troche tak wstyd, ze sie chwalimy jakich to dobrych chlopow w domu mamy :( Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:58 Aaaaaaaaaaaaaaaaa,tu Cię mam sadośka;-)Mi jest bardziej wstyd;-);-);- ) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:59 Nie prawda to mi jest bardziej wstyd! Ty przynajmniej wpadlas na pomysl, zeby zaprosic hydraulika a ja co? NIC! zero pomyslow :( moze chociaz rzuce sie na sciane z rozbiegu i udam, ze to maz mnie pobil co? Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:02 Zawsze to jakiś pomysł jest;-)I najważniejsze ,ze własny;-)Działąj- uwazam go za dobry;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:03 To ja wybiore sciane z kamyczkami :) zeby wiecej siniakow bylo. alez sie maz ucieszy,ze ma taka pomyslowa zone :) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:49 sicii napisała: > hm... coż za wyszukane słownictwo... a tak, zapomniałem tu same gospodynie domowe z syndromem księżniczkowatości, wasza wysokość raczy wybaczyć :-) > czekam na hydraulika, a forum jakoś zabija czas... radziłbym z tym hydraulikiem poczekać, aż stary wróci z roboty, wtedy oni tobie zrobią kanapkę > Rozumiem, ze Tobie nikt kanapek nie przygotowuje, no to źle rozumujesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:52 Tytus,nie kazdy może lubi 2w1;-) Chyba uszkodzę jakieś urzadzenie,bo spodobał mi się Twój pomysł- zgłodniałam już w tym wątku;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:54 teklana napisała: > Tytus,nie kazdy może lubi 2w1;-) ale za to poczuje się dowartościowana i ODWZAJEMNIONA kanapkowo, przede wszystkim :-) > Chyba uszkodzę jakieś urzadzenie,bo spodobał mi się Twój pomysł- > zgłodniałam już w tym wątku;-) hmmm.... ale ja nie naprawiam AGD, rury przetykam, kominy czyszczę ale nie bądźmy aż tak dosłowni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:57 tytus,ale prącie panie boziu;-)Żadnych dosłowności;-) Ale głód mnie połechtał ....w zoładek;-) Na dosłowności poczekam od męża;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:57 tytus_flawiusz napisał: > > Rozumiem, ze Tobie nikt kanapek nie przygotowuje, > > no to źle rozumujesz :-) > w takim razie nie zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
aaaguniaaa Re: kanapki 12.02.09, 11:45 ja wstaje o 6.50 :) jakbym nie zrobila sniadania to zjadlby dopiero ociekajacy tluszczem obiad w pracy. a tak to i zje sniadanie i ma kanapki albo obiadek do pracy (bo nawet jak ma cos przygotowane w lodowce to sam zapomni zabrac). i nie slysze po jego przyjsciu z pracy jak to sie zle czuje abo ze go zoladek boli Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Re: kanapki 12.02.09, 11:48 Nie.:) Ja nawet sobie robie poprzedniego dnia wieczorem i wkladam do lodówki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:51 tlumaczylam juz Tobie! status zony do pewnych rzeczy zobowiazuje! nie to co w wolnych zwiazkach ( a fee!) tam zadnych obowiazkow! wiec co sie chwalisz? ze bez obowiazkow jestes? spoleczenstwo sie zaraz zbierze i bedzie dym! Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Re: kanapki 12.02.09, 11:55 Wiem, że to, że jeszcze nie jestem żona mnie nie tłumaczy.:( Bo ma kobieca rola jaka jest, taka jest i nie ma co urządzać scen i fochow.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:57 Na kolanach powinnas blagac o przebaczenie nasze dumne zgromadzenie ZON :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:01 Kolejna na kocia lape no! Ty tez na kolana i pros o przebaczenie! albo idz i czytaj watek o konkubinacie i zrozum jak wielki blad popelniasz i jak bardzo nieodpowiedzialna jestes! i nie wykrecaj sie kanapkami! Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: kanapki 12.02.09, 12:05 sadosia75 napisała: albo idz i czytaj watek o konkubinacie > i > zrozum jak wielki blad popelniasz i jak bardzo nieodpowiedzialna jestes! no właśnie podchodze, podchodzę, i zacząć nie mogę... coś się forumowicze rozpisali ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: kanapki 12.02.09, 12:05 Nie przeginaj sadosia;-)Po co dziewczynie mąż?Spokojnie.W niektórych małżeństwach powiewa nudą,dziewczyny wolne od związków wtedy mile widziane-a Ty bys wszystkich juz chajtała;-)Nigdy nie wiadomo,kiedy mojemu mezowi przyjdzie miec do głowy kochankę.Ja go bardzo kocham,jako żona najwspanialsza i wtedy się zgodzę-jak na żonę przystało,może skorzystam,wybaczę.......;-) Ps.Bez obrazy dla nieżony;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:07 Ekskjuzmij a kto to zachecal do slubu? Czy to przypadniem nie Ty pisalas chajtajcie sie? :)))) Kochanke? to ja mam pomysl niech on KOCHANKA wezmie o! wtedy nie dosc, ze po chrzescijansku musisz mu wybaczyc to jeszcze po zonowemu! zobacz jaka wspaniala wtedy bedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: kanapki 12.02.09, 12:10 Ae jednak,mój maż jest cudowniejszy;-)Właśnie zadzwonił,że mogę się listonosza spodziewać;-) A ja i owszem,nawoływałam do małżeństwa słowami"chajtajcie się kto może",powinnam jeszcze coś dodac?No tak,zapomniałam o tym,że najpierw zanim ślub,trzeba sie jeszcze rozwieść-czasem;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:13 No nie wierze!!!Maz Ci zalatwil listonosza?? No no zazdroszcze. Wlasnie namawiaczko do slubu bez wczeniejszego rozwodu! a jak slub to najlepiej z zonatym i dzieciatym i z kredytami na najblizsze 40 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: kanapki 12.02.09, 12:15 le Ty jestes drobiazgowa;-)Ważny jest status!Jakim kosztem się teraz bedziesz wywodzic?Zona ,to zona-basta;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:19 Mam wieksze ambicje. byc zona DYREKTORA! tylko jeszcze maz nic o tym nie wie :D ale czy on o wszystkim musi wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: kanapki 12.02.09, 12:21 Żarty ,żartami ,a jak już wie?;-)Zdjęcie Twoje na biurku trzyma?Bo jak nie może Cię uprzedzić;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:24 Kochana ja pracuje w domu wiec zdjec mam pod dostatkiem :) a on mojego zdjecia nie ma :( CHAM ma zdjecia psow, kotow i dzieci. jakies cenne rady masz, co byta sytuejszyn zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: kanapki 12.02.09, 12:16 sadosia75 napisała: > Wlasnie namawiaczko do slubu bez wczeniejszego rozwodu! a jak slub to najlepiej > z zonatym i dzieciatym i z kredytami na najblizsze 40 lat! hm... to chyba grzech... Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:18 Kto Ci tak powiedzial? Nie sluchaj ludzi na miescie. tu na forum sa same prawdy zyciowe! najlepszy maz to juz raz uzywany ( im wiecej tym lepiej ) z kredytami, dziecmi, wredna obecna a w przyszlosci byla zona. dziewczyno Ty sam smak zycia tracisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: kanapki 12.02.09, 12:21 Dzięki za cenne rady, widzę wiec, że już czas wymienić mojego na lepszy model... tylko gdzie ja takiego z dziećmi znajdę... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: kanapki 12.02.09, 12:17 Eeee...ty;lko listonosza ? Żonom to powinni Cześka Hydraulika podsyłac;P Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: kanapki 12.02.09, 12:18 rybka.marcowa napisała: > Eeee...ty;lko listonosza ? > Żonom to powinni Cześka Hydraulika podsyłac;P czemu tylko żonom?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:21 Czesiek hydraulik ma urlop. a listonosz to wiesz znajomy, codziennie go widujesz. nic psuc nie musisz, zeby hydraulik przychodzil. jeszcze mleczarz sie nadaje. a najlepsze wyjscie to exio! udaje Twojego przyjaciela, zabierasz go wszedzie, tego i tamtego jest! Ty sluchaj zony z doswiadczeniem! nie dosc, ze maz mnie bije ( i tu wzrasta moj status forumowy ) to jeszcze go zdradzam z exiem ( i znowu status wzrosl) a do tego tworze piekna polska rodzine ( i status znow do gory! ) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: kanapki 12.02.09, 12:22 Żartujesz?Czesiek na urlopie?:(( To mi eks zostaje(ale on ma hm...małego) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:27 No nie zartuje! jeszcze dwa tygodnie urlopu ma! a eks z malym to nie problem wazne, zeby byl! tu o status chodzi nie o przyjemnosci. jak poudajesz orgazmy to Tobie tez status forumowy wzrosnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś