12.02.09, 11:14
Wstałam dziś rano o 6.45, aby zrobić mojemu mężczyźnie kanapki do pracy. Czy
wszystko ze mną jeszcze ok??? ;))
Obserwuj wątek
    • teklana Re: kanapki 12.02.09, 11:15
      Tak.
    • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:18
      Kiedys wstawalam o 4 i lecialam do piekarni, zeby kupic cieple buleczki i zrobic
      sniadanie facetowi :)
      Z Toba jest wszystko ok :) Gorzej bylo ze mna :)
      • teklana Re: kanapki 12.02.09, 11:23
        Ze mna było jeszcze "lepiej"Ja się wcale nie kładłam by pobiec do
        piekarni;-)Potem mi sie polepszyło,bo ja bułeczki przyniosłam,ale
        już śniadanko zrobił mój maż-podane do łóżka;-)
        • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:24
          I dlugo tak latalas po buleczki? A ja dzis dostalam kawe i smierdzacego mokrego
          szczeniaka do lozka :)
          • teklana Re: kanapki 12.02.09, 11:27
            Nie,nie długo-jednorazowy wybryczek;-)Potem juz maż
            przejał "obowiązek;-)Pozwalam mu się poczuć potrzebnym;-)A tak
            raniutko jest nawet niezastapiony;-)
            Suma sumarum,raz w tygodniu ,to bankowo jest moim supermenem;-)
            • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:31
              Supermenem to maz jest codziennie rano jak idzie z psami na spacer a ja sobie
              spokojnie spie do 7 rano :)
              • teklana Re: kanapki 12.02.09, 11:34
                szczęście moje,że mamy jednego;-)To akurat należy do moich
                obowiazków i pies był najedzony,napity i wysikany i....,i.....;-)
                Ale nadrabia męczizna w innych kwestiach,także nie narzekam;-)Ani
                sie nie chwalę-bo można by tak odebrać;-)Tu dziewczęta płaczą(w
                innych wątkach),że facet to świnia,a my tutaj takie rzeczy;-)
                • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:35
                  Ja wczoraj pisalam, ze maz mnie bije :D
                  wiec nadrobilam forumowa norme dzis moge choc troszke pochwalic sie mezem :)
                  • teklana Re: kanapki 12.02.09, 11:38
                    I bardzo Ci ,to nawet wychodzi;-)Aczkolwiek nie mam przy Tobie
                    kompleksów;-)Mój może dziś mnie uderzy?A może chociaż wyzwie od
                    jakiś tam......?A tak serio,chętnie bym ponarzekała-dawno tego nie
                    robiłam.Tylko na co,na kogo?Hmmmmm
                    A jendnak czuję sie od Ciebie gorsza-kupie jeszcze ze 2 psy,a może
                    by się poczuć jeszcze lepiej przygarne ze 3 ze schroniska;-)
                    • sicii Re: kanapki 12.02.09, 11:40
                      A ja robie te kanapki, a w zamian nic!!
                      Chyba sprawie sobie psa ;))
                      • rafi-nka Re: kanapki 12.02.09, 11:43
                        a kiedy się objawy nasiliły, jakieś traumatyczne wydarzenia:))
                      • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:44
                        Nawet Cie nie strzelil z liscia? :O no co za CHAM! :)))))))
                        • sicii Re: kanapki 12.02.09, 11:49
                          Dokładnie, ŻADNEJ reakcji!! Tylko buziak w policzek, którego i tak bym pewnie
                          dostała, nawet bez kanapek ;)
                          • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:50
                            Buziak? a feeeeeeeee! moze nie dostarczasz mu odpowiednich emocji? moze chlop
                            nie ma po prostu drygu do tego? wez go walnij czyms w glowe albo kopnij miedzy
                            nogi. wyzwol z niego to cudowne uczucie :D
                            kto wie moze Ci kiedys odda ;)))
                            • gosiasadowska77 Re: kanapki 12.02.09, 12:26
                              A ja głupia jeszcze koszulę rano prasowałam i nić, zadnego kopniaka,
                              nawet najmniejszego...:(
                              • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:28
                                O litosci! dziewczyno normalnie zwiesz sie jak ja tylko dwa lata mlodsza!
                                Skoro jestes mna dwa lata mlodsza to MUSISZ trzymac status zdobywane przez młua
                                na forum! od dzis prasowanie koszuli i kopniak, kanapka do pracy i z liscia a
                                wieczorem slona zupa i katowanie do 23!
                                • teklana Re: kanapki 12.02.09, 12:30
                                  Amen.Wchodzisz w to?Inaczej bedziesz forumowym zerem;-)
                                  • gosiasadowska77 Re: kanapki 12.02.09, 13:21
                                    Oczywista oczywistość :D
                                    Ja się juz 13 lat staram i nic :(
                                    Ale może za słabo?
                                    Na pocieszenie powiem, że te koszule to prasowałam o 5 rano bo
                                    szanowny małżonek na 6 biegł do pracy :D
                    • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:44
                      Teklana to musisz jeszcze z dziecmi, kotami i chomikiem nadrobic :)
                      ale Ty masz marzenia :) a najlepiej to zeby walnal piescia w oko a pozniej
                      jeszcze zwyzywal,kto wie moze nawet i cie z domu wyrzuci na kilka godzin na mroz?
                      No trzymam kciuki ;)
                      • teklana Re: kanapki 12.02.09, 11:46
                        A u mnie na podwórku jest duuużo śnieguuuu;-)
                        • teklana Re: kanapki 12.02.09, 11:47
                          Może dostanę łopata;-)
                          • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:48
                            No wieeeeeeeeeeesz? Lopata? Alez Cie ten maz muuuusi kochac. zazdroszcze. mnie
                            to tylko czasem autem potraci :(
                        • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:47
                          Ale taki snieg snieg czy juz sie powoli roztapia? bo u nas juz wiecej wody niz
                          sniegu :(
    • rybka.marcowa Ze mna chyba jest najgorzej... 12.02.09, 11:36
      Codziennie rano robię mu jakąś sałatkę do kanapek..
      Wczoraj kupiłam nawet na te okoliczność bardzo estetyczny pojemniczek.
      • teklana Re: Ze mna chyba jest najgorzej... 12.02.09, 11:40
        Rybka,tylko Cię pochwalić;-)
        A dietetyczne te żarełko?Co byś potem nie pisała watku pt.:"jak
        odchudzić meza";-)
        • rybka.marcowa ;)) 12.02.09, 11:44
          A różnie-warzywka,troche wedliny,czasem ryż,tunczyk no i majonez-jak to sałatka.
          Mój z tych co wciągaja jak tasiemiec i jeszcze chudną-ech,pozazdrościc ;)
    • tytus_flawiusz na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:42
      skoro z takimi pierdami prujesz się w necie.
      Masz jakieś skłonności do ekshibicjonizmu ?

a czym były te kanapki, bo nie napisałaś ?
      • sicii Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:46
        hm... coż za wyszukane słownictwo... czekam na hydraulika, a forum jakoś zabija
        czas...
        Rozumiem, ze Tobie nikt kanapek nie przygotowuje, stąd ta frustracja...
        • rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:48
          Moze to zazdrość?Ja tez nie kumam co w tym złego że kobieta dba o swojego faceta.
          • tytus_flawiusz Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:51
            rybka.marcowa napisała:

> Moze to zazdrość?Ja tez nie kumam co w tym złego że kobieta dba o swojego
            faceta. <

przede wszystkim nie rozumiesz mej wypowiedzi, to po pierwsze
            • rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:05
              Po pierwsze to nie musisz byc taki nieprzyjemny.A po drugie moja odpowiedż
              dotyczyła wpisu Drinkit a nie twojego.
              Tylko plis nie pisz ze mam zmienic dilera.
              • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:08
                Zmien dilera!! :)))))))))))))))))
                • rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:09
                  Heh,to juz własnie nowy jest.
                  • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:11
                    Szukaj innego :) lepszego,nowszego,nowke nie smigana. ci obsmigani to tacy nie
                    tego ;) no wiesz. ale tamtego to juz a i owszem. chociaz ja i tam wole jak oni
                    tego. bo tamtego to kazdy moze troche lepiej albo gorzej :)
                    • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:12
                      Zmień dilera;-)
                      • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:13
                        Moj diler jest i tego i tamtego!
                    • rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:14
                      Ano,kto szuka nie błądzi.A jak juz znajdę to będzie dobrze...
                      Lepiej być nie może, bo będzie dobrze.
                      A jak będzie dobrze, to będzie jeszcze lepiej. Ale będzie i tak dobrze. A to jest
                      najważniejsze. Żeby było dobrze.
                      I tak właśnie będzie. Dobrze(jak zapuka listonosz heh).
                      • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:16
                        Ok jestes tak samo szurnieta jak ja :)
                        ale ja mam na to wytlumaczenie opilam sie kawa :) A Ty? tak z natury? :)))))
                        I smaku na rybe mi zrobilas. w sosie smietanowym z koperkiem :D
                        • rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:19
                          Ja też tylko kawą..póki co,bo na wieczór to winko trzymam;)
                          • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:22
                            Winko? ooo to bierz winko wpadaj do Teklany bedzie orgietka ;))))
                            • rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:24
                              Dobra, Pieska Leszka zabiore
                              • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:25
                                To moze ja sie wykapie?a co jak szalec to szalec :)
                                • rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:31
                                  Dla samego Leszka to nie ma co,chyba że koty zabierze to inna rozmowa jest ;P
                                  • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:32
                                    To ja moge swoje koty zabrac i ( uwaga uwaga jestes na to gotowa? ) CHOMIKA!
                                    • rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:33
                                      Ok,biore chomika,dog w zamian może byc?
                                      • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:34
                                        Dobra biore doga i dorzuce nawet jeszcze jedno z dzieci chcesz? mam dwojke :)
                                        jest w czym wybierac :D
                                        • rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:36
                                          O mamo,to juz oddam tego doga za chomika...Dzieciów ci u mnie dostatek-TRÓJKA;///
                                          • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:38
                                            Ale rybka ja mam dwie dziewczyny! mozemy stworzyc wspaniala rodzine! no chyba,ze
                                            Ty tez masz same dziewczyny. ale wtedy bedziemy postepowe i stworzymy im zwiazek
                                            homoseksualny :))))))
                                            to tez podnosi status forum!
                                            • rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:43
                                              Trzy dziewczyny....Ale moze konkubinat zalegalizuja,to po problemie bedzie.
                                              • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:45
                                                Masz w domu TRZY dziewczyny?? o luuudzie! biedny maz juz ja mu sie nie dziwie
                                                czemu on bic nie chce :D nie wie bidok ktora najpierw.

a konkubinat jest legalny o! stworzymy komune! wszyscy na 30m kwadratowych :D ja
                                                ty, dzieci, mezowia, koty,psy chomik i teklana :D
                                                • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:47
                                                  Nareszcie zostałam zauważona!Dołoże swojego pasiaka i te które mam w
                                                  zamyśle(3),męza,córkę i dorastającego chłopaka;-)Bedzie nam git;-0
                                                  • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:48
                                                    no brawo brawo kolejna chrzescijanska zaleta : dzielisz sie z bliznimi!
                                                    a dorastajacy chlopak to jakos spoza rodziny czy po prostu go nie lubisz?
                                                    :))))))))))))))))))))))))
                                                  • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:50
                                                    Kocham każdego bliźniego swego jak siebie sama;-0Nie chcialam tylko
                                                    znów zostać w tyle,ale jeszcze mam zadyszkę;-)
                                                  • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:52
                                                    To od papierosow :)
                                                    Jakie tam podpalasz? pochwal sie statusem. fajranty? popki bez filtra?
                                                  • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:53
                                                    Tylko cudzesy,dlatego tak czekam na listonosza-jego stać.Aaaa i
                                                    musze sie kryć-jak mój maz zobaczy..........Ręce ,nogi ,móżg na
                                                    ścianie;-)Nie mów ,ze Twój Ci pozwala tak bezkarnie?
                        • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:19
                          Szur,szur;-)Ja jestem bardziej;-)Kawa smakował wyśmienicie z
                          suróweczką z dymu;-)A i patrz jak trafiłaś;-)Dziś będzie u mnie ryba!
                          Starczy dla wszystkich,zapraszam Ciebie,listonosza,hydraulika
                          nawet..........;-)
                          • rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:21
                            Cześka Hydraulika ma sie rozumieć?To napewno bede.
                          • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:22
                            Wstyd sie przyznac, ale ja po ponad 10 latach znowu degustuje suroweczke dymkowa :)
                            I mnie i hydraulika i listonosza? oj Ty Ty Ty dewiancie :D
                            • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:24
                              Hm,wspólny posiłek do dewiacje?Zapedziłas sie chiba troszkę;-0
                              • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:26
                                Dobra dobra od posilku sie zaczyna!
                                • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:27
                                  Zabierz ze soba wino-1 buteleczka na tyle osób?;-)
                                  • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:29
                                    Ja jestem wyzsza sfera! ja nie pijam wina. ja pijam biala dame ew fioletowa
                                    przecedzana przez chlebek!
                                    • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:32
                                      Tylko nie agresywnie;-)Ty brutusie;-)Mnie żonie honorowej tak
                                      jedziesz?;-)Ja myślałam ,ze my w tym samym kierunku idziem;-)
                                      Myślisz ,ze mnie nie zależy na dobrym wizerunku forumowym?Nie mniej
                                      niz Tobie;-)
                                      • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:33
                                        Kurna,aż sobie sprowadzę do domu świniaczka -morskiego;-)Większe to
                                        niż chomik;-)
                                      • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:33
                                        Wybacz! zachlysnelam sie tym statusem, wida forumowa do glowy uderzyla.
                                        dzieki Ci o honorowa zono idaca w tym samym kierunku,ze mnie na ziemie sprowadzilas.
                                        • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:39
                                          Wybaczam,bo to takie chrześcijańskie;-)Urazy nie zachowam;-)I dalej
                                          będe podązać w wyznaczonym kerunku-tuż,ża Tobą jednak jak się
                                          okazuje z każdym postem;-)
                                          • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:41
                                            No Teklana podnioslas swoj status na forum nie pogadasz. ja jeszcze nie
                                            zaliczylam wybaczenia chrzescijanskiego i braku urazy. jestes moim masterem!
                                            • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:44
                                              Ufff;-)Troszkę mi już lepiej.Spociłam się tak biegnąc za
                                              tobą.Obiecuje wszak że będe nadal próbowac dotrzymac Ci kroku;-)
                                              Jednak forum jest dla mnie baaardzo ważne;-)
                                              • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:46
                                                Tak to prawda. forum to chyba najwazniejsza ( tuz po wpierdach od meza ) rzecz
                                                na calym swiecie. czlowiek sie tu uczy, poznaje swiat, nabiera wartosci,
                                                doswiadczenia zyciowego!
                                    • rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:35
                                      To wezme dame Brzozową(ja tam ją lubie),bardzo pożądana w wyższych sferach.
                                      • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:36
                                        Ekskluzywny towar no no burzujka!
                                  • rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:32
                                    Flaszczyna na głowe bo tak to szkoda sobie smak robic.
                                    • sadosia75 Flaszka na czerep?oszalas? 12.02.09, 12:35
                                      myslisz,ze mnie stac? mnie maz nawet grosza na zycie nie daje! ja glodem przymieram!

I znowu podnosze sobie status na forum ahahahahaha
                                      • rybka.marcowa Re: Flaszka na czerep?oszalas? 12.02.09, 12:38
                                        Idz do MOPSu-jachodze i prosze-na wino jest hahaaha
                                        • sadosia75 Re: Flaszka na czerep?oszalas? 12.02.09, 12:40
                                          ja jestem prawdziwa matka polka! sama zarobie na winczacho! bede sie puszczac za
                                          kase :))))))
                                          • rybka.marcowa Re: Flaszka na czerep?oszalas? 12.02.09, 12:44
                                            A nie lepiej za wino?:))))
                                            • sadosia75 Re: Flaszka na czerep?oszalas? 12.02.09, 12:46
                                              Masz Ty racje nie trzeba bedzie podatku odliczac :)))))
                      • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:16
                        Jak zapuka listonosz który jest i ten i tego,to może bedzie teges?;-)
                        • rybka.marcowa Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:19
                          No no,teges i w dodatku będzie dobrze.
        • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:48
          Zamiast siedzieć na forum ,wybierz ładną bieliznę.;-)Skoro już sie z
          hydraulikiem umówiłaś;-)
        • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:49
          Jeszcze powiedz,ze hydraulik to takie pseudo dla kochanka to Tytus dostanie
          zwalu :D
          • sicii Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:52
            rano bułeczki, w południe hydraulik, już sama nie wiem co będzie wieczorem ;P
            • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:54
              Sama przyjemnośc-bo zupa była za słona;-)
              • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:56
                Az mi troche tak wstyd, ze sie chwalimy jakich to dobrych chlopow w domu mamy :(
                • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:58
                  Aaaaaaaaaaaaaaaaa,tu Cię mam sadośka;-)Mi jest bardziej wstyd;-);-);-
                  )
                  • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:59
                    Nie prawda to mi jest bardziej wstyd! Ty przynajmniej wpadlas na pomysl, zeby
                    zaprosic hydraulika a ja co? NIC! zero pomyslow :(
                    moze chociaz rzuce sie na sciane z rozbiegu i udam, ze to maz mnie pobil co?
                    • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:02
                      Zawsze to jakiś pomysł jest;-)I najważniejsze ,ze własny;-)Działąj-
                      uwazam go za dobry;-)
                      • sadosia75 Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 12:03
                        To ja wybiore sciane z kamyczkami :) zeby wiecej siniakow bylo.
                        alez sie maz ucieszy,ze ma taka pomyslowa zone :)
        • tytus_flawiusz Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:49
          sicii napisała:

> hm... coż za wyszukane słownictwo...

a tak, zapomniałem tu same gospodynie domowe z syndromem księżniczkowatości, wasza wysokość raczy wybaczyć :-)

> czekam na hydraulika, a forum jakoś zabija czas...

radziłbym z tym hydraulikiem poczekać, aż stary wróci z roboty, wtedy oni tobie zrobią kanapkę

> Rozumiem, ze Tobie nikt kanapek nie przygotowuje,

no to źle rozumujesz :-)
          • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:52
            Tytus,nie kazdy może lubi 2w1;-)
            Chyba uszkodzę jakieś urzadzenie,bo spodobał mi się Twój pomysł-
            zgłodniałam już w tym wątku;-)
            • tytus_flawiusz Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:54
              teklana napisała:

> Tytus,nie kazdy może lubi 2w1;-)

ale za to poczuje się dowartościowana i ODWZAJEMNIONA kanapkowo, przede
              wszystkim :-)

> Chyba uszkodzę jakieś urzadzenie,bo spodobał mi się Twój pomysł-
              > zgłodniałam już w tym wątku;-)

hmmm.... ale ja nie naprawiam AGD, rury przetykam, kominy czyszczę ale nie
              bądźmy aż tak dosłowni :-)
              • teklana Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:57
                tytus,ale prącie panie boziu;-)Żadnych dosłowności;-)
                Ale głód mnie połechtał ....w zoładek;-)
                Na dosłowności poczekam od męża;-)
          • sicii Re: na pewno nie jest dobrze z Twą psychiką 12.02.09, 11:57
            tytus_flawiusz napisał:

> > Rozumiem, ze Tobie nikt kanapek nie przygotowuje,
            >
            > no to źle rozumujesz :-)
            >

w takim razie nie zazdroszczę
    • drinkit Re: kanapki 12.02.09, 11:43
      Nie, nie jest ok. Mężczyzna ma kończyny?
    • aaaguniaaa Re: kanapki 12.02.09, 11:45
      ja wstaje o 6.50 :)
      jakbym nie zrobila sniadania to zjadlby dopiero ociekajacy tluszczem obiad w
      pracy. a tak to i zje sniadanie i ma kanapki albo obiadek do pracy (bo nawet jak
      ma cos przygotowane w lodowce to sam zapomni zabrac). i nie slysze po jego
      przyjsciu z pracy jak to sie zle czuje abo ze go zoladek boli
    • july-july Re: kanapki 12.02.09, 11:48
      Nie.:) Ja nawet sobie robie poprzedniego dnia wieczorem i wkladam do
      lodówki.:)
      • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:51
        tlumaczylam juz Tobie! status zony do pewnych rzeczy zobowiazuje! nie to co w
        wolnych zwiazkach ( a fee!) tam zadnych obowiazkow!
        wiec co sie chwalisz? ze bez obowiazkow jestes? spoleczenstwo sie zaraz zbierze
        i bedzie dym!
        • july-july Re: kanapki 12.02.09, 11:55
          Wiem, że to, że jeszcze nie jestem żona mnie nie tłumaczy.:( Bo ma
          kobieca rola jaka jest, taka jest i nie ma co urządzać scen i
          fochow.:)
          • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 11:57
            Na kolanach powinnas blagac o przebaczenie nasze dumne zgromadzenie ZON
            :)))))
            • sicii Re: kanapki 12.02.09, 11:59
              ja żoną jeszcze nie jestem!!! ;P
              • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:01
                Kolejna na kocia lape no!
                Ty tez na kolana i pros o przebaczenie! albo idz i czytaj watek o konkubinacie i
                zrozum jak wielki blad popelniasz i jak bardzo nieodpowiedzialna jestes! i nie
                wykrecaj sie kanapkami!
                • sicii Re: kanapki 12.02.09, 12:05
                  sadosia75 napisała:

albo idz i czytaj watek o konkubinacie
                  > i
                  > zrozum jak wielki blad popelniasz i jak bardzo nieodpowiedzialna jestes!

no właśnie podchodze, podchodzę, i zacząć nie mogę... coś się forumowicze
                  rozpisali ;))
                • teklana Re: kanapki 12.02.09, 12:05
                  Nie przeginaj sadosia;-)Po co dziewczynie mąż?Spokojnie.W niektórych
                  małżeństwach powiewa nudą,dziewczyny wolne od związków wtedy mile
                  widziane-a Ty bys wszystkich juz chajtała;-)Nigdy nie wiadomo,kiedy
                  mojemu mezowi przyjdzie miec do głowy kochankę.Ja go bardzo
                  kocham,jako żona najwspanialsza i wtedy się zgodzę-jak na żonę
                  przystało,może skorzystam,wybaczę.......;-)

Ps.Bez obrazy dla nieżony;-)
                  • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:07
                    Ekskjuzmij a kto to zachecal do slubu? Czy to przypadniem nie Ty pisalas
                    chajtajcie sie? :))))
                    Kochanke? to ja mam pomysl niech on KOCHANKA wezmie o! wtedy nie dosc, ze po
                    chrzescijansku musisz mu wybaczyc to jeszcze po zonowemu! zobacz jaka wspaniala
                    wtedy bedziesz.
                    • teklana Re: kanapki 12.02.09, 12:10
                      Ae jednak,mój maż jest cudowniejszy;-)Właśnie zadzwonił,że mogę się
                      listonosza spodziewać;-)
                      A ja i owszem,nawoływałam do małżeństwa słowami"chajtajcie się kto
                      może",powinnam jeszcze coś dodac?No tak,zapomniałam o tym,że
                      najpierw zanim ślub,trzeba sie jeszcze rozwieść-czasem;-0
                      • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:13
                        No nie wierze!!!Maz Ci zalatwil listonosza?? No no zazdroszcze.

Wlasnie namawiaczko do slubu bez wczeniejszego rozwodu! a jak slub to najlepiej
                        z zonatym i dzieciatym i z kredytami na najblizsze 40 lat!
                        • teklana Re: kanapki 12.02.09, 12:15
                          le Ty jestes drobiazgowa;-)Ważny jest status!Jakim kosztem się teraz
                          bedziesz wywodzic?Zona ,to zona-basta;-)
                          • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:19
                            Mam wieksze ambicje. byc zona DYREKTORA! tylko jeszcze maz nic o tym nie wie :D
                            ale czy on o wszystkim musi wiedziec?
                            • teklana Re: kanapki 12.02.09, 12:21
                              Żarty ,żartami ,a jak już wie?;-)Zdjęcie Twoje na biurku trzyma?Bo
                              jak nie może Cię uprzedzić;-)
                              • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:24
                                Kochana ja pracuje w domu wiec zdjec mam pod dostatkiem :) a on mojego zdjecia
                                nie ma :( CHAM ma zdjecia psow, kotow i dzieci.
                                jakies cenne rady masz, co byta sytuejszyn zmienic?
                        • sicii Re: kanapki 12.02.09, 12:16
                          sadosia75 napisała:

> Wlasnie namawiaczko do slubu bez wczeniejszego rozwodu! a jak slub to najlepiej
                          > z zonatym i dzieciatym i z kredytami na najblizsze 40 lat!

hm... to chyba grzech...
                          • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:18
                            Kto Ci tak powiedzial? Nie sluchaj ludzi na miescie. tu na forum sa same prawdy
                            zyciowe! najlepszy maz to juz raz uzywany ( im wiecej tym lepiej ) z kredytami,
                            dziecmi, wredna obecna a w przyszlosci byla zona.
                            dziewczyno Ty sam smak zycia tracisz :D
                            • sicii Re: kanapki 12.02.09, 12:21
                              Dzięki za cenne rady, widzę wiec, że już czas wymienić mojego na lepszy model...
                              tylko gdzie ja takiego z dziećmi znajdę... ;))
                              • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:23
                                Mahadevy zapytaj :))))))))))))))))
                              • teklana Re: kanapki 12.02.09, 12:23
                                Poczekaj,poczekaj.....Mój ma dzieci;-)
                      • rybka.marcowa Re: kanapki 12.02.09, 12:17
                        Eeee...ty;lko listonosza ?
                        Żonom to powinni Cześka Hydraulika podsyłac;P
                        • sicii Re: kanapki 12.02.09, 12:18
                          rybka.marcowa napisała:

> Eeee...ty;lko listonosza ?
                          > Żonom to powinni Cześka Hydraulika podsyłac;P

czemu tylko żonom?? ;)
                        • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:21
                          Czesiek hydraulik ma urlop. a listonosz to wiesz znajomy, codziennie go
                          widujesz. nic psuc nie musisz, zeby hydraulik przychodzil.
                          jeszcze mleczarz sie nadaje. a najlepsze wyjscie to exio! udaje Twojego
                          przyjaciela, zabierasz go wszedzie, tego i tamtego jest!
                          Ty sluchaj zony z doswiadczeniem! nie dosc, ze maz mnie bije ( i tu wzrasta moj
                          status forumowy ) to jeszcze go zdradzam z exiem ( i znowu status wzrosl) a do
                          tego tworze piekna polska rodzine ( i status znow do gory! )
                          • rybka.marcowa Re: kanapki 12.02.09, 12:22
                            Żartujesz?Czesiek na urlopie?:((
                            To mi eks zostaje(ale on ma hm...małego)
                            • sadosia75 Re: kanapki 12.02.09, 12:27
                              No nie zartuje! jeszcze dwa tygodnie urlopu ma!
                              a eks z malym to nie problem wazne, zeby byl! tu o status chodzi nie o
                              przyjemnosci. jak poudajesz orgazmy to Tobie tez status forumowy wzrosnie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka