Dodaj do ulubionych

pokażę wam moje zdjęcie, owszem

21.11.03, 14:32
popatrzcie sobie i pozazdrośććie mi, wy babochłopy.
tak wygląda prawdziwa kobiecość, nie to co jakaś schłopiała Soczewica. pewnie
cycków też nie ma.

begerowa.w.interia.pl/marta.jpg
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: pokażę wam moje zdjęcie, owszem 21.11.03, 14:35
      marta_zalogowana napisała:

> nie to co jakaś schłopiała Soczewica. pewnie cycków też nie ma.

a to nie wiedziałaś, że cycki mają tylko te z pań, które na Grochowskiej się
      ubierają ;)
      • Gość: Marta Re: pokażę wam moje zdjęcie, owszem IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 14:38
        niestety nie udało Ci się kochanie, to nie ja....ale też jestem brunetką...
        • Gość: przerazony wciąż Re: pokażę wam moje zdjęcie, owszem IP: *.artnet.com.pl 21.11.03, 14:41
          nie sciemniaj, przelogowalas sie i tyle, myslalas ze wzbudzisz sensacje
    • anahella nie bede otwierac linka 21.11.03, 14:39
      nie chce mi sie patrzec na zle wychowana pannice.
    • Gość: przerażony Re: pokażę wam moje zdjęcie, owszem IP: *.artnet.com.pl 21.11.03, 14:40
      matko boska, gdzie takie potwory żyją? czyzby tajemnica loch ness ujrzała
      swiatlo dzienne?
      zaraz wydrukuje i pokaze kolesiowi, szuka lasek do burdelu
      • soczewica po takiej reklamie nie omieszkam zajrzeć jednak 21.11.03, 14:43
        dopiero jak wytrę łzy śmiechu po przeczytaniu tego komentarza.
        • soczewica oooooo 21.11.03, 14:45
          chyba ci się linki pomyliły.
          pasztecie.
          (ale jestem niemiła)
          jesteś bezczelna. z taką urodą porównywać się do mnie? no wiesz, wstydu nie
          masz, niedobre dziewuszysko
          :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • piere_dolinsky_paris Re: po takiej reklamie nie omieszkam zajrzeć jedn 21.11.03, 17:20
          powinnas plakac nad swoim losem, grubasie przebrzydly o mordzie lumpa.
    • soczewica ziew 21.11.03, 14:42
      co jeszcze wymyślisz, dziewczyno, żeby zainteresować swoją osobą publiczkę?
      wolę tam nie zaglądać, bo pewnie zobaczę popis działania fotoszopem.
      • Gość: Marta spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja. IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 14:44
        Ale powiem ci soczewico że gdybys mnie zobaczyla to byś chyba zwariowała z
        zazdrości, a poza tym dla ciebie kazda ładniejsza bedzie fotomontażem....
        • aankaa Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja 21.11.03, 14:47
          Gość portalu: Marta napisał(a):

> Ale powiem ci soczewico że gdybys mnie zobaczyla to byś chyba zwariowała z
          > zazdrości,

zdradź chociaż w jakim mieście można Cię zobaczyć
          będzie nam łatwiej ideału szukać
          • Gość: Marta Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 14:48
            naprawde daleko soczewicy do mnie, daleko....
            • stars2 Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja 21.11.03, 14:50
              jesli chodzi o kulture osobista to faktycznie daleko ODSTAJESZ od normy
              Martuś, dziecko drogie. GRATULACJE.
            • aankaa Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja 21.11.03, 14:52

> naprawde daleko soczewicy do mnie, daleko....

chociaż kierunek ...
          • Gość: oliwka Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 14:49
            Aj ja nie moge wejść w ten link, dlaczego???
            • Gość: Marta Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 14:52
              bo pewnie soczewica nie moze sie napatrzec wierząc ze to ja !
              • owca Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja 21.11.03, 14:55

Droga Marto,
                obawiam się, że głupota i zgryźliwość już dawno wyryły piętno na twej twarzy
                więc nie sądzę aby twoje zdjęcie kogokolwiek mogłoby zachwycić...

pozdrawiam
                owca

_,,,٢ة إ ة٦,,,_
            • Gość: kolega kolegi Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja IP: *.artnet.com.pl 21.11.03, 14:54
              bo dupskiem wejscie zatarasowala
          • Gość: przeraz na max Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja IP: *.artnet.com.pl 21.11.03, 14:52
            i pod ktorym mostem,
          • capa_negra ja wiem jak znaleść 21.11.03, 14:56
            wystarczy otworzyc dowolną encyklopedie na hasle jamochłon albo lepiej
            ukrwiał :-)
        • soczewica Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja 21.11.03, 14:55

> Ale powiem ci soczewico że gdybys mnie zobaczyla to byś chyba zwariowała z
          > zazdrości, a poza tym dla ciebie kazda ładniejsza bedzie fotomontażem....

oj dobra już, dobra, poniosło cię i wysłałas z wrażenia nie tego linka co
          trzeba, ale nie wypieraj się go przynajmniej, moja duża_zaoczna_koleżanko.
          skoro twierdzisz że to nie ty, to zrób dziecino zdjęcie z dzisiejszą gazetą,
          żeby było widać datę i wrzuć je tu - bo jednak jestem coraz bardziej ciekawa
          twojego wyglądu - zwłaszcza, że jego temat skrzętnie pomijasz.
          • Gość: Marta Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 14:58
            zdjęcie z dzisiejszą gazeta ????? i dla ciebie to poświęcenie?????
            • Gość: Marta Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 15:00
              nie rozśmieszaj mnie, a jeśli nie wierzysz że marta zalogowana to nie ja, to
              możesz sobie przejrzeć forum, niedawno wymieniałam zdanie z tą osobą. to było
              do przewidzenia że ktoś sie podemnie podszyje, ale widzisz, ja się nie ukrywam
              i występuję tylko pod jednym nickiem i gdybym wyglądała tak jak tam wyglądam to
              nie wysyłałabym swojego zdjęcia,,, które z resztą to też fotomontaż.
              • soczewica Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja 21.11.03, 15:05

> ale widzisz, ja się nie ukrywam

widzę, widzę... twoje zdjęcie rozrywa mi ekran. twierdzisz że to nie ty, a
                jednak nie chcesz pokazać prawdziwej twarzy. ciekawe.
                • Gość: Marta Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 15:08
                  Z prostego powodu. Nie wiem jak. Mam tylko jedno zdjecie na kompie i nie wiem
                  jak je wam pokazac. Z reszta to bez sensu bo i tak powiecie ze to nie ja albo
                  ze fotomontaz. Moge tu wysłać zdjecie swoje albo jakiejs miss i i tak powiesz
                  ze to nie ja. Dlatego .A zdjecie wysłałabym swoje bo nie mam sie czego
                  wstydzic.

Soczewico , jesteś brzydka, po prostu brzydka , współczuję .Ja nie jestem miss,
                  ale jestem od Ciebie od nieba ładniejsza...
                  • betty-bt Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja 21.11.03, 15:12

> Soczewico , jesteś brzydka, po prostu brzydka , współczuję .Ja nie jestem
                    miss,
                    >
                    > ale jestem od Ciebie od nieba ładniejsza...

niech sobie nawet jest brzydka. ale kogo interesuje twoje zdanie na jej temat?
                    to ze ci sie nie podoba dowodzi jedynie tego, ze nie podobaja ci sie kobiety,
                    czego nie musisz nam udowadniac. wiemy juz, ze lubisz meskie cialo, a
                    szczegolnie smakuja ci penisy.
                  • soczewica Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja 21.11.03, 15:14

> Z prostego powodu. Nie wiem jak.

debilka jesteś.
                    niech będzie że i o niebo piękniejsza ode mnie :)
                    • annb Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja 21.11.03, 15:15
                      soczewica napisała:

> Gość portalu: Marta napisał(a):
                      >
                      > > Z prostego powodu. Nie wiem jak.
                      >
                      > debilka jesteś.
                      > niech będzie że i o niebo piękniejsza ode mnie :)
                      >
                      >
                      skanera nie obsłuzy bo połamie paznokcie....
                  • diab.lica MARTA!!!!!!!!!!!! 21.11.03, 17:44
                    >Mam tylko jedno zdjecie na kompie i nie wiem
                    > jak je wam pokazac.

to jest bardzo proste. wyslij je do nas.

moj adres:

diab.lica@gazeta.pl
                    • triss_merigold6 Re: MARTA!!!!!!!!!!!! 21.11.03, 17:49
                      Och podpisuję się pod apelem, adres jak widać. Też chciałabym zobaczyć tę
                      nieziemską urodę połączoną z taktem, subtelnością i głęboką inteligencją. Będę
                      miała materiał do przemyśleń i niedościgniony wzór.:)
                      • nawiedzona_baba Re: MARTA!!!!!!!!!!!! 21.11.03, 18:01
                        triss_merigold6 napisała:

> Och podpisuję się pod apelem, adres jak widać.

a jak nie widać - to te grube, czarne literki
                        wystarczy pstryknąć i już moja skrzynka stoi otworem

będę wiedziała do jakiego ideału mam dążyć bo chłop mówi, że nie przeszkadzają
                        mu moje rubensowskie kształty
            • soczewica Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja 21.11.03, 15:01

> zdjęcie z dzisiejszą gazeta ????? i dla ciebie to poświęcenie?????

verba et voces, praeteque nihil, co?
              :)
              nie chcę cię straszyć, ale w ciąży pewnie jeszcze przytyjesz, a skoro już
              dobiłaś do takiej wagi to może być niebezpieczne.
              • Gość: oliwka Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 15:06
                "Dlaczego kobiety noszą szpilki....Ja nigdy nie nosiłam a na brak adoratorów
                nie narzekałam" - to twoje słowa, Marto z innego watku; "(...) a na brak
                adoratorów nie NARZEKAŁAM" czyli teraz narzekasz? Ochhh, co to się dzieje na
                tym swiecie...?

PS Dalej nie moge wejść na strone...
              • aankaa Re: spoko, to nie ja i marta_zalog. to tez nie ja 21.11.03, 15:06
                > Gość portalu: Marta napisał(a):
                >
                > > zdjęcie z dzisiejszą gazeta ????? i dla ciebie to poświęcenie?????

a dla nas byś się nie poświęciła ?
                • soczewica nie męczcie dziewczyny,... 21.11.03, 15:10

zadyszki dostanie, biegając tak z wątku na wątek :)
    • Gość: oczy bawoła oczy bawoła IP: *.artnet.com.pl 21.11.03, 15:04
      tak je widze i ta glębia.....
      • mandaryn_a Na moim wątku 21.11.03, 15:20
        Polecam do poczytania.

www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=9198300&a=9205178
        Wczoraj zastanawiałam się kim jest Marta - dziś po dialogu z Soczewicą już wiem.
        Marta stworzyła nową filozfię: po co się nosi obcasy? No bo kto by się nad tym
        zastanawiał jak nie Marta!

Niezłe - buahahahaha
        Marta ma wzięcie - tak przynajmniej wszędzie o sobie pisze!

Przypomniała tę wypowiedź wcześniej Oliwka (patrz link powyżej).

hahahahahhaa

• Gość: a Re: oczy bawoła IP: 62.114.154.* 21.11.03, 15:23
        Widze, ze wiekszosc osob na tym forum ma problemy z wlasnym poczuciem wartosci
        i chce powiedziec, ze nie tedy droga.

"Jak poprawic wlasne przystosowanie (z ksiazki "Psychologia" Sperlinga).

W jaki sposob czlowiek, ktory nie jest zbyt pewny siebie, moze poprawic swoje
        przystosowanie? Psychiatrzy i psychologowie, niezaleznie od tego, ktora szkole
        terapeutyczna reprezentuja, zgadzaja sie calkowicie co do nastepujacych regul
        efektywnego zycia:

1. Dobry stan zdrowia i kondycja fizyczna

2. Satysfakcjonujaca praca
        Jednym z naistotniejszych czynnikow wplywajacych na rownowage osobowosci jest
        satysfakcja i poczucie spelnienia towarzyszace dobrze wykonanej pracy. Sprobuj
        planowac, podejmowac i przeprowadzac do konca takie dzialania, ktore beda
        spolecznie uzyteczne, a zarazem interesujace dla ciebie.

3. Odpoczynek i rekreacja
        Polepszaja samopoczucie. Pozwalaja wygasnac niepozadanym myslom i emocjom.
        Jesli napotykamy jakies przejsciowe trudnosci w pracy, wypoczynek dostarcza
        satysfakcji koniecznych do zrownowazenia frustracji zawodowych.

4. Towarzystwo
        Aktywnosc towarzyska i spoleczna jest rownie wazna co dzialanie indywidualne.
        Ludzie w grupie zapominaja o dreczacych ich problemach i znajduja satysfakcje
        we wspolnym dzialaniu lub rozrywce. Lek ulega znacznej redukcji, kiedy
        przebywa sie w otoczeniu ludzi lubianych , ktorzy i nas darza sympatia.

5. Zaufana osoba
        Jednym z najlepszych sposobow obnizenia napiecia jest zwierzenie sie z
        wlasnych klopotow komus zaufanemu. Zrelacjonowanie drugiej osobie dreczacego
        nas problemu sprawia, ze potrafimy spojrzec na sprawe bardziej obiektywnie.
        Lista takich osob nie powinna ograniczac sie do zawodowych "wysluchiwaczy",
        jak lekarze. Rodzice, nauczyciele, zony, mezowie i przyjaciele moga rowniez
        wykazac sie odpowiednia dyskrecja i zasluzyc na nasze zaufanie jako powiernicy

6. Zaplanuj i zrob cos w sprawie kazdego dreczacego cie problemu
        Energiczne i roznorodne reakcje na pojawienie sie problemu zwiekszaja szanse
        znalezienia jego rozwiazania. Oczywiscie nie wystarczy tu byle jaka, zwykla
        aktywnosc. Trzeba wykazac sie zdolnoscia do refleksji i niezbednym
        obiektywizmem.

7. Badz obiektywny
        Czlowiek myslacy obiektywnie uwzglednia fakty i nie pozwala zaslepic sie
        wlasnym pragnieniom. Tylko w ten sposob bedzie mogl wywrzec koherentny wplyw
        na otoczenie i zapewnic sobie harmonijna realizacje wszystkich motywow. Biorac
        pod uwage motywy i uczucia innych ludzi latwiej zdola znalezc kompromisowe
        rozwiazania, ktore zapewnia mu niezbedna wspolprace w waznych sprawach i
        zrozumienie ze strony otoczenia.

8. Wejrzyj w siebie
        Dobrze przystosowane osoby probuja byc obiektywne zarowno w stosunku do cech
        wlasnej osobowosci, jak i w stosunku do innych. Normalni ludzie potrafia dosc
        dokladnie ocenic zasob swoich zdolnosci. Z szerokiej roznorodnosci karier i
        mozliwosci, jakie swiat ma do zaoferowania, wybieraja zwykle te, ktore wydaja
        sie im osiagalne przy wykorzystaniu talentow jakimi dysponuja. Nie stawiaja
        sobie celow zbyt wielkich, gdzie ryzyko porazki wydaje sie nieuniknione, ani
        zbyt malych, gdyz zycie straciloby wowczas wszelki posmak wyzwania. Sa
        realistami. Nie ukrywaja wlasnych niedostatkow i porazek.

9. Nie traktuj siebie zbyt powaznie
        Dobrze przystosowany czlowiek potrafi smiac sie rowniez z siebie. Umie
        dostrzec zabawne strony swego zachowania. Im jest dojrzalszy, tym bywa mniej
        sklonny do nasmiewania sie z innych - nie tylko dlatego, ze szanuje ich
        uczucia, ale rowniez dlatego, ze zdaje sobie sprawe, ze sam nie jest wiele
        madrzejszy.

10. Zyj dniem dzisiejszym
        Dla dobrego przystosowania wazne jest, by stawiac czolo sytuacjom w miare ich
        rozwoju i radzic sobie z problemami przy uzyciu calej energii, jaka czlowiek
        dysponuje. Lek przed przyszloscia i rozpamietywanie przeszlosci nie pomagaja w
        rozwiazywaniu biezacych spraw, ale wrecz szkodza przystosowaniu. Z przeszlosci
        trzeba sie uczyc i wyciagac wnioski, a przyszlosc planowac, ale tylko w takim
        stopniu, w jakim pomaga to terazniejszosci."
    • Gość: ester5 Re: pokażę wam moje zdjęcie, owszem IP: *.cvdnet.eu.org / *.cvdnet.eu.org 21.11.03, 15:23
      Prześledziłam całą rozmowę z Soczewicą i muszę stwierdzić że jesteś kopnięta!!!
      • kolezanka_marty Re: pokażę wam moje zdjęcie, owszem 21.11.03, 15:35
        Ja juz to odkryłam jakieś 5 dni temu...

Pozdrawiam mandaryne!
    • Gość: oliwka Re: pokażę wam moje zdjęcie, owszem IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 15:42
      Echhh, a ja jak nie widziałam zdjęcie tak nie widze i teraz...
      Ciesze się, że Ci "pomogłam" (?) -to złe stwierdzenie, ale niech
      bedzie... - mandaryno :)
      Pozdrawiam!
      • Gość: oliwka Re: pokażę wam moje zdjęcie, owszem IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 19:46
        Juz mi sie właczył link - to nie możesz byc Ty, Marto, Inaczej sobie Ciebie
        wyobrażam :)
        Jak bys mogła, to mi tez przyslij swoje zdjęcie ;)

oliwka2702@o2.pl

Pozd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka