andzia.12 06.12.03, 18:16 1. Brzoskwineczka 2. Pajdeczka 3. Soczewica Takie mam typy. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mikolaj Sierzant Triss za upierdliwosc. IP: *.dialsprint.net 06.12.03, 18:19 buahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cenzura Re: Sierzant Triss za upierdliwosc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 18:22 ja Cie znam Mikołaju i Ty mnie również, jesteśmy podobni zde...:) Odpowiedz Link Zgłoś
izia_kwiatkowska loko ONO. 06.12.03, 18:28 Za debilizm. Triss Merigold za aktywność. Pajda za trzymanie się na topie od lat. Mimo wieku. Soczewica??? nieeeeee!!!!!! Ani za glupotę ani za mądrość. Soczewica wbrew pozorom jest bardzo nijaka. Anahella za stworzenie Dekamerona. Lena za całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica he he he 07.12.03, 15:25 > Soczewica??? nieeeeee!!!!!! Ani za glupotę ani za mądrość. Soczewica wbrew > pozorom jest bardzo nijaka. śmieszne - o tym, że jestem nijaka mówi mi osoba której nie kojarzę :D > Anahella za stworzenie Dekamerona. popatrz na to, złotko i zapamiętaj, że Dekameron to siła zbiorowa: Anahella (15-07-2003 23:34) zakladam forumawaryjne Ja (15-07-2003 23:34) zaloz, niech sie nazywa Dekameron Anahella (15-07-2003 23:34) hm... dekameron) Anahella (15-07-2003 23:34) oki Anahella (15-07-2003 23:35) zaraz zobacze czy taki login jest dzieńdoberek państwu w ten piękny poranek :) soczewica Odpowiedz Link Zgłoś
anahella No wlasnie 07.12.03, 19:04 Dekameron jest sila zbiorowa jak napisala Soczewka. NIe chce zeby ktos mi przypisywal zaslugi, kotre nie sa moimi zaslugami. Idea narodzila sie wspolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko [...] IP: 80.54.54.* 07.12.03, 19:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Co na pisałeś Loko? 31.12.03, 08:51 Bo usunęli zanim zdążyłam przeczytać. Tylko napisz tak, żeby się Admin nie domyślił, że to to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 06.12.03, 18:25 ja bym Pajdeczkę przestawił o jeden punkt wyżej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 31.12.03, 08:51 rzulw napisał: > ja bym Pajdeczkę przestawił o jeden punkt wyżej :)) Rzulwiu - masz u mnie główkę sałaty! Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 06.12.03, 20:53 Anahella. no coments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: forumowiczka roku 2003 - ranking IP: *.acn.waw.pl 06.12.03, 21:55 1. Renia - wyważone posty, przemyślane, nie zawsze się zgadzam ale lubię czytać. 2. Pajdeczka - za inteligentną złośliwość, dystans i bezkompromisowość 3. Anahella i Soczewica - za poczucie humoru i autoironię Antytypy: Marta, Brzoskwineczka - za głupotę Lolo - chamstwo forumowicz, który mnie zwalcza - za prymitywizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: forumowiczka roku 2003 - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 21:57 nikt - strasznie nudne i nijakie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: forumowiczka roku 2003 - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 22:02 myslalam o Triss, ale ona tak strasznie piwaznie traktuje kazda wypowiedz....brak luzu i dystansu do samej siebie. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: forumowiczka roku 2003 - ranking IP: *.acn.waw.pl 06.12.03, 22:05 Dziś jestem zła bo mam katar. grr Nic mnie nie śmieszy grr. Idę na grzany browar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: forumowiczka roku 2003 - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 22:06 w ogole cie nic nie smieszy. Strasznie powazna jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: forumowiczka roku 2003 - ranking IP: *.acn.waw.pl 06.12.03, 22:08 Głupota mnie nie śmieszy, raczej przeraża. Ostatnio rozśmiesza mnie forum humorum a nie jacyś powaleni frustraci męskiego rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: forumowiczka roku 2003 - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 22:09 nie znam, na szcescie , powaloinych frustrartow... Odpowiedz Link Zgłoś
szarobury Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 10.12.03, 20:02 Gość portalu: kaska napisał(a): > nie znam, na szcescie , powaloinych frustrartow... Triss też nie zna. Ona tylko ich widzi. Czają się wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 07.12.03, 19:55 Gość portalu: kaska napisał(a): > myslalam o Triss, ale ona tak strasznie piwaznie traktuje kazda > wypowiedz....brak luzu i dystansu do samej siebie. Szkoda. Hmmm, nie zauwazylam. Po prostu uwaza na to co mowi, i dlatego trudno ja zlapac na glupocie;))) To nie oznacza braku dystansu do samego siebie, tylko najzdrowszy rozsadek. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Triss - dlaczego taka skromna? 31.12.03, 08:53 A miejsce dla Ciebie? Może tak w przyszłym roku, hę?:))) Gość portalu: Triss Merigold napisał(a): > 1. Renia - wyważone posty, przemyślane, nie zawsze się zgadzam ale lubię czytać > . > 2. Pajdeczka - za inteligentną złośliwość, dystans i bezkompromisowość > 3. Anahella i Soczewica - za poczucie humoru i autoironię > > Antytypy: > Marta, Brzoskwineczka - za głupotę > Lolo - chamstwo > forumowicz, który mnie zwalcza - za prymitywizm Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka No i nie lubię już tych..... 31.12.03, 08:55 ..którzy na mnie nie głosowali:) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 06.12.03, 22:05 moje typy: 1. Triss Merigold - przyznam szczerze, że jestem pod ogromnym wrażeniem całokształtu: inteligencji; jasności i precyzyjności formułowania myśli; wielkiego dystansu do opinii innych ludzi na jej temat (czego ogromnie jej zazdroszczę) 2. Anahella - za zdrowy rozsądek i ogromną mądrość życiową 3. Soczewica - za autoironię i wielkie poczucie humoru pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 06.12.03, 22:09 ja oddaje glos na Aisze. ma w sobie duzo kobiecego ciepla (a to w koncu forum kobieta). Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Skoro autoreklama nie jest zabroniona. 06.12.03, 22:47 Chce promowac mnie samą. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mastercool Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 06.12.03, 23:23 Ja tu nie widze nikogo specjalnie ciekawego. Cenie sobie u kobiet indywidualizm i ciekawą osobowość i w związku z tym przychodzą mi do głowy tylko dwa nicki: atlantis75 i julla. Tylko one dwie jakos utkwiły mi w pamięci, ale dawno ich nie widziałem. zresztą one nigdy nie przesiadywały godzinami na forum. Reszta to bla bla bla. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Jestem w SZOKU :) i... moje typy :) 09.12.03, 13:29 mastercool napisał: > Cenie sobie u kobiet indywidualizm i ciekawą osobowość i w związku z tym > przychodzą mi do głowy tylko dwa nicki: atlantis75 i julla. Aż się zaczerwieniłam :) Dzięki, że mnie zauważyłeś :D Oto ludzie, bez których nie wyobrażam sobie FORUM KOBIETA (kolejność przypadkowa, bo to nie konkurs): Lastka Tralalumpek Aguszak Julla Annb Martek Capa_negra Rose2 Pajdeczka Aisza Anahella Soczewica Renia Jak sobie jeszcze przypomnę to dopiszę :) Poza tym część z tych osób nie udziela się tak jak dawniej na FK. Ogólnie z łezką w oku wspominam dawne czasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: forumowiczka roku 2003 - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 23:25 wszechwiedząca, skarbnica wiedzy, idealna matka i żona etc. - czyli walnięta triss:) Odpowiedz Link Zgłoś
nadszyszkownik.kilkujadek Czy tylko forumowiczka, czy jedziemy 'unisex'? 06.12.03, 23:58 Bo jeśli to drugie, to ydorius. Posty warte zapamiętania. (-) Kilkujadek - Wiecie co... ja chyba jednak każę Wami nakarmić ptaszyska. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 07.12.03, 01:02 triss, atlantis, julla, anahella, soczewa, renia - kolejnosc przypadkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 07.12.03, 01:04 Betty, ja poprosze o jakies pelne sympatii (haha, jak to zrobic ;)))) uzasadnienie mojego typu :) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 07.12.03, 01:18 reniatoja napisała: > Betty, ja poprosze o jakies pelne sympatii (haha, jak to zrobic ;)))) > uzasadnienie mojego typu :) aktywna (!), inteligentna, kulturalna, pyskata (to tez zaleta :-P), starasz sie byc obiektywna (choc czasem dajesz sie wodzic za nos)... ale jestes i swietnie tu pasujesz. to wszystko, choc wiesz, ze czesto sie z toba nie zgadzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczwtwarz Re: forumowiczka roku 2003 - ranking IP: *.lanet.wroc.pl 07.12.03, 01:12 No tak ! Mozna się było tego spodziewać. Większość jakoś tak normalnie sobie ocenia,ale jedna w sposób typowy dla siebie - z pozycji super krytyka. Zgadnijcie kto to taki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onomatopeja Re: forumowiczka roku 2003 - ranking IP: *.acn.waw.pl 07.12.03, 15:37 zglaszam kobietę kochającą kobiety, jest taka na forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko [...] IP: 80.54.54.* 07.12.03, 19:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba j.a.m.n.i.c.z.y f.a.n z ++bródna++ n/t 07.12.03, 19:29 moja ulubiona ulubienica padalcowa pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: j.a.m.n.i.c.z.y f.a.n z ++bródna++ n/t 08.12.03, 18:09 przebóg !!! - jam poznan ! PS. dzięki...i wzajemnie, psie_wierny ;)) pieskuba napisała: > moja ulubiona ulubienica padalcowa > > pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: j.a.m.n.i.c.z.y f.a.n z ++bródna++ 08.12.03, 18:17 nie ma za co! przepadam za Twoim poczuciem humoru :o) pies_wierny_kuba Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: j.a.m.n.i.c.z.y f.a.n z ++bródna++ 08.12.03, 18:27 pieskuba napisała: > nie ma za co! przepadam za Twoim poczuciem humoru :o) > > pies_wierny_kuba :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: j.a.m.n.i.c.z.y f.a.n z ++bródna++ 08.12.03, 18:28 pieskuba napisała: > nie ma za co! przepadam za Twoim poczuciem humoru :o) > > pies_wierny_kuba :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) no to w nagrodę wysyłam ci na @gazetę swoje foto - na klozecie . Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: j.a.m.n.i.c.z.y f.a.n z ++bródna++ 08.12.03, 18:41 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) no to w nagrodę wysyłam ci na @gazetę > swoje foto - na klozecie . przyjmę z radością :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: j.a.m.n.i.c.z.y f.a.n z ++bródna++ n/t 31.12.03, 08:58 pieskuba napisała: > moja ulubiona ulubienica padalcowa > > pieskuba Niestety, odeszla na zawsze. Cześć jej pamięci! Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 07.12.03, 19:45 ...mam, ale nie zdradze.Kazda z Was jest na swoj niepowtarzalny sposob wyjatkowa.pozdr...8) Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 07.12.03, 19:47 charlie_x napisał: > ...mam, ale nie zdradze.Kazda z Was jest na swoj niepowtarzalny sposob > wyjatkowa.pozdr...8) Ale lubisz mnie trochę? pieskuba :o) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 07.12.03, 19:49 pieskuba napisała: > charlie_x napisał: > > > ...mam, ale nie zdradze.Kazda z Was jest na swoj niepowtarzalny sposob > > wyjatkowa.pozdr...8) > > Ale lubisz mnie trochę? > > pieskuba :o) ........8))))))))))) i milego wieczoru zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 31.12.03, 09:09 charlie_x napisał: > ...mam, ale nie zdradze.Kazda z Was jest na swoj niepowtarzalny sposob > wyjatkowa.pozdr...8) A co na to Twoja żona Karolu? Odpowiedz Link Zgłoś
maltoza Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 07.12.03, 20:40 p.a.d.a.l.c.o.w.a, anahella, soczewica i luiza_w_ogrodzie -->kolejność przypadkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Rozumiem wszystko ale nie PAJDECZKE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 21:28 zadna z niej forumowiczka. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Rozumiem wszystko ale nie PAJDECZKE!! 07.12.03, 23:21 Gość portalu: Marta napisał(a): > zadna z niej forumowiczka. a ty kim jestes, ze glos zabierasz?? to dyskusja miedzy ludzmi, a ze ty do gatunku "homosapiens" nie nalezysz (co jest raczej pewne, bo homosapiens odroznia sie od innych ssakow logicznym mysleniem), wiec nie masz tu zdania racji, prostaczko przebrzydla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta [...] IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 08.12.03, 18:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta [...] IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 08.12.03, 19:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: ODP 08.12.03, 19:07 hm... ile to juz twoich pieknych, wysublimowanch wypowiedzi dzis admini wycieli, intelektualisko najpiekniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: ODP - do betty 08.12.03, 19:10 Ja tylko w nawiązaniu do Twojej sygnaturki. Marta się zmieści, nie bój nic. pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: ODP - do betty 08.12.03, 19:12 pieskuba napisała: > Ja tylko w nawiązaniu do Twojej sygnaturki. Marta się zmieści, nie bój nic. no nie wiem, troche sie nadymala ostatnimi czasy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ODP - do betty 31.12.03, 09:10 betty-bt napisała: > > no nie wiem, troche sie nadymala ostatnimi czasy :))) > Jakbyś była w ciąży też byś była nadymana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Tez zostałaś nominowana IP: *.acn.waw.pl 08.12.03, 21:02 Martuniu nie obrażaj się głąbie i nie zazdrość Pajdzie, ty też zostałaś nominowana tylko w innej kategorii... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Tez zostałaś nominowana 31.12.03, 09:11 Gość portalu: Triss Merigold napisał(a): > Martuniu nie obrażaj się głąbie i nie zazdrość Pajdzie, ty też zostałaś > nominowana tylko w innej kategorii... a mianowicie - Kiczka Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
lara_croft Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 08.12.03, 17:33 Rzadko tu bywam, ale najmilej wspominam: Suzeme, Agick i Aise. Za humor, klasę i autodystans. Szkoda, że tak szybko o nich zapomnieliście. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 08.12.03, 17:44 och tak, suzeme i gicio:)))))) ciao bella, lara_croft napisała: > Rzadko tu bywam, ale najmilej wspominam: Suzeme, Agick i Aise. Za humor, klasę > i autodystans. Szkoda, że tak szybko o nich zapomnieliście. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 31.12.03, 09:13 lara_croft napisała: > Rzadko tu bywam, ale najmilej wspominam: Suzeme, Agick i Aise. Za humor, klasę > i autodystans. Szkoda, że tak szybko o nich zapomnieliście. O ile Aqick się jeszcze idziela to tych dwóch dawno nie widziałam. Ale to nie nasza wina, prawda?:))) Tak więc nie dziw się, że nikt o nich już nie pamięta. Na popularność, jakąkolwiek, trzeba pracować cały rok:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmurka Re: forumowiczka roku 2003 - ranking IP: *.64-201-80.adsl.skynet.be 09.12.03, 13:52 1.Renia 2.Triss 3.Capra_Negra Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: A CO Z... 09.12.03, 14:30 Negra28, zapomnieliscie juz o niej? ale podobno ona byla facetem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: A CO Z... 09.12.03, 14:33 rose2 napisała: > Negra28, zapomnieliscie juz o niej? > ale podobno ona byla facetem :o) Uwaga :) Gotowa się jeszcze uaktywnić... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: A CO Z... 09.12.03, 14:38 a tam, mam wrzucony filtr na Negre wiec i tak nie zauwaze :o) Trzeba jednak przyznac ze swego czasu wene tworcza to ona miala. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: A CO Z... 09.12.03, 14:45 rose2 napisała: > a tam, mam wrzucony filtr na Negre wiec i tak nie zauwaze :o) > Trzeba jednak przyznac ze swego czasu wene tworcza to ona miala. A wiesz, że ja na nikogo nigdy nie wrzuciłam filtru? Zawsze było mi szkoda, że coś może umknąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 31.12.03, 09:14 Gość portalu: Chmurka napisał(a): > 1.Renia > 2.Triss > 3.Capra_Negra capa negra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xanatos Re: forumowiczka roku 2003 - ranking IP: 195.92.39.* 09.12.03, 14:40 1. Aniołek 2. Aniołek 3. Aniołek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskwineczka Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 10.12.03, 18:34 Ojej jak milo dziekuje za wyroznienie a juz myslalam ze same niemile forumowiczki tutaj pisza. Tyle ostatnio mnie spotkalo przykrosci na forum ze mialam lekkiego dola ale teraz widze ze jednak mnie ktos lubi to takie mile. Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 10.12.03, 18:48 Brzoskswinia!!! A juz mi jej zaczelo brakowac. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskwineczka Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 10.12.03, 19:08 j_u napisała: > Brzoskswinia!!! > A juz mi jej zaczelo brakowac. To naprawde mile ze tyle osob za mna teksnilo. Chyba bede musiala czesciej tu pisac bo widze ze mimo nadmiaru chamstwa i prostactwa sa tu tez wrazliwi i myslacy ludzie ktorym nieobce normalne ludzkie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 10.12.03, 19:17 Tak, Brzoskswinko, masz racje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Dora Re: forumowiczka roku 2003 - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 04:25 soczewica za twarz triss za ilość wątków na jej temat zalotnica za zaloty tapati za tapatika dr mengele za płeć Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 31.12.03, 08:48 Pajdeczka potem długo nic(k) i znowu Pajdeczka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
malagao Re: forumowiczka roku 2003 - ranking 31.12.03, 09:09 j_u za sens wypowiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samica owieczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 16:19 1.Owca absolutnie, bo wstawiła pajacyka zamiast dziwacznego i przydługiego cytatu i za dialog roku na jakimś wątku: ktoś: "wy jak zwierzęta żyjecie; owca: toż my barany jesteśmy, nie widzisz?" 2.Triss, bo ją kocham absolutnie 3.Anieatak, bo mnie absolutnie zbija z tropu Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: owieczka 31.12.03, 16:58 Gość portalu: samica napisał(a): > 1.Owca absolutnie, bo wstawiła pajacyka zamiast dziwacznego i przydługiego > cytatu i za dialog roku na jakimś wątku: ktoś: "wy jak zwierzęta żyjecie; owca: > > toż my barany jesteśmy, nie widzisz?" oj miło mi niezmiernie :-D ale ja dopiero od miesiąca tu bywam, więc laury stałym bywalczyniom bardziej przynależne pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś