Dodaj do ulubionych

factory warszawa annopol

07.01.13, 11:09
widziałam bilbord przy trasie toruńskiej, szykują otwarcie 13 marcasmile dla mnie bomba... nareszcie..
Obserwuj wątek
    • simbulek74 Re: factory warszawa annopol 07.01.13, 22:56
      Może i bomba,ale czytałam na innym forum,że ma być kiepski dojazd.

Nie będzie bezpośredniego połączenia z Toruńską, ale będzie dojazd od strony Białołęki, lub ulicą Rembielińską lub Łabiszyńską- Już widze korki w weekend.
      Co o tym myślicie?
      • sibeliuss Re: factory warszawa annopol 08.01.13, 07:45
        Chyba nie oczekiwałaś bezpośredniego wjazdu na TT?
        Będzie wjazd od Annopolu i od Białołęckiej - wystarczy.
      • agus8 Re: factory warszawa annopol 08.01.13, 09:20
        spacer smile
        • magoo_king Re: factory warszawa annopol 09.01.13, 23:10
          Tramwaj i autobus ... smile
        • taka_prawda500 Re: factory warszawa annopol 14.01.13, 15:38
          agus8 napisała:

> spacer smile

Z zakupami? POgięło cię?
          • sibeliuss Re: factory warszawa annopol 14.01.13, 23:14
            Nie poPISałeś się.
            • taka_prawda500 Re: factory warszawa annopol 01.02.13, 10:12
              Nie mam nic wspólnego ani z jednymi, ani z drugimi. Serce ma się z zasady PO lewej stronie...wink
              • anikaone Re: factory warszawa annopol 04.02.13, 23:14
                debile z wiochy którzy głosuja na Partię Obłudy, partię oszustów? gratuluję krótkowzroczności i braku mózgu. jak można głosować na oszustów, kłamców, złodziei i manipulantów? żenada!
                • taka_prawda500 Re: factory warszawa annopol 08.02.13, 14:36
                  Chyba źle zrozumiałaś, więc łopatologicznie: nie głosuję ani na PO, ani na PiS, lecz na szeroko rozumianą lewicęsmile
                  Czemu mnie nazywasz debilem z wiochy? Jestem urodzona jak najbardziej w Warszawie, moi rodzice też byli stąd, jedna para dziadków takoż samo, druga z bliskiej podwarszawskiej miejscowości (na trasie SKM), więc wiochą nijak nie jestemsmile
                  • anikaone Re: factory warszawa annopol 09.02.13, 15:34
                    ...uderz w stół a nożyce się odezwą... smile Skoro, jest jak piszesz poniżej, to moje zdania nie są do ciebie wink więc o co chodzi? piszę ogólnie. trochę tylko razi "po" napisane z wielkiej litery. to dla zmyły? wink

taka_prawda500 napisała:

> Chyba źle zrozumiałaś, więc łopatologicznie: nie głosuję ani na PO, ani na PiS,
                    > lecz na szeroko rozumianą lewicęsmile
                    > Czemu mnie nazywasz debilem z wiochy? Jestem urodzona jak najbardziej w Warszaw
                    > ie, moi rodzice też byli stąd, jedna para dziadków takoż samo, druga z bliskiej
                    > podwarszawskiej miejscowości (na trasie SKM), więc wiochą nijak nie jestemsmile
          • klementyna321 Re: factory warszawa annopol 08.02.13, 18:45
            Spacer z zakupami. Oczywiściesmile
      • magoo_king Re: factory warszawa annopol 09.01.13, 23:11
        Jak nie ma bezpośrednio z TT, skręcasz w Białołęcką, i już big_grin
        • keetka Re: factory warszawa annopol 16.01.13, 18:28
          No to zajebiaszczo się będzie jeździć teraz po wąskiej Białołeckiej, a w zasadzie Kopijników... Jeszcze do tego pogięte rondo na Łabiszyńskiej...miodzio
          uncertain
    • magoo_king Re: factory warszawa annopol 09.01.13, 23:20
      Czy nareszcie ?
      Zależy kto czego oczekuje.
      CitySport może już się zwijać z Kondratowicza (choć ceny mieli niezłe),
      Pan Grzegorz z ciuchami męskimi z DH "BX" z Kondratowicza Właściwie też może się zawijać (choć ciuchy ma naprawdę dobre). Sejpol ze swoimi "drogimi" butami zniknie, podobnie jak buty z "BX" i ze sklepu z Kondratowicza 4A.
      Wszyscy do Factory, a na Bródno już tylko na Kebab ?
      Przynajmniej w tym jesteśmy dobrzy, no i Bankach, których jest multum, ale żeby coś załatwić to trzeba do CH (proszę wybrać) jechać.
      to żółć wylałem z ostatniego tygodnia... big_grin
      • sibeliuss Re: factory warszawa annopol 16.01.13, 21:18
        Z drugiej strony - czy widziałeś tłumy w Galerii Rembielińska?
        • magoo_king Re: factory warszawa annopol 16.01.13, 23:33
          A zupełnie z nieobliczalnej strony wink
          Widziałeś w GR takie pustki jak na Kondratowicza ?
          W GR choćby najgorszy dzień i tak jest lepszy od najlepszego na Kondratowicza. Na głowę nie kapie, ciepło, sucho ... czegóż chcieć więcej. Może oferty, bo masowo uciekają najemcy GR. Sam bym spr.... gdybym miał płacić w Euro, a tak sobie zarządca życzy. Factory skomplikuje życie i GR i K25 i bazarom bródnowskim i nawet Marywilskiej.
          • broodlyn Re: factory warszawa annopol 18.01.13, 09:27
            W GR mogą już się pakować ci wszyscy, którzy handlują ubraniami. Nie wytrzymają konkurencji z Factory do którego lokalsi będą mieli 3 przystanki tramwajem.
            • kilovolt Re: factory warszawa annopol 18.01.13, 10:11
              Ci bardziej przewidujący zapewne sami przeniosą się do Factory.
              • 23ft_under Re: factory warszawa annopol 22.01.13, 15:21
                Nie wydaje mi się. W Factory raczej nie ma sklepów typu House, Cropp czy C&A które są w GR. Poza tym, gdyby w GR otworzyły się dodatkowo np. H&M albo coś Inditexu (Zara, Bershka, Pell&Bear) założe się, że nie mieli by wcale powodów żeby się przenosić. Lokale puste stoją, więc mam cichą nadzieję, że coś takiego się stanie.
                • anikaone Re: factory warszawa annopol 25.01.13, 11:58
                  ja bym jeszcze sobie życzyła river island, mango, nine west, cubus, new look, topshop. ale pod warunkiem że towar będzie taki sam jak np. w galerii mokotów.
                  23ft_under napisał:

> Nie wydaje mi się. W Factory raczej nie ma sklepów typu House, Cropp czy C&A kt
                  > óre są w GR. Poza tym, gdyby w GR otworzyły się dodatkowo np. H&M albo coś Indi
                  > texu (Zara, Bershka, Pell&Bear) założe się, że nie mieli by wcale powodów żeby
                  > się przenosić. Lokale puste stoją, więc mam cichą nadzieję, że coś takiego się
                  > stanie.
                • broodlyn Re: factory warszawa annopol 25.01.13, 18:58
                  factorywarszawaannopol.info/

Jest już wykaz pierwszych najemców. Dwa sklepy które wymieniłeś już są w nim.
                  • kanna Re: factory warszawa annopol 26.01.13, 21:34
                    Bywam w Factory Ursus. Na polowania.
                    Asortyment jest wybrany/przebrany, nigdy nie jeżdżę kupować tam konkretnych rzeczy, które potrzebuję na ten moment, bo ich nie ma.

To nie będzie konkurencja dla innych sklepów.
                    • magoo_king Re: factory warszawa annopol 10.02.13, 23:24
                      Będzie. I sama będziesz tam jeździć. Tu będzie bliżej niż na Ursus i to Ty będziesz "przebierać".
                      Nawet Marywilska ma "lęki" przed Factory (u źródła czerpałem info).
                  • 23ft_under Re: factory warszawa annopol 28.01.13, 09:51
                    no to mogą się powoli pakować ;]

broodlyn napisał(a):

> factorywarszawaannopol.info/
                    >
                    > Jest już wykaz pierwszych najemców. Dwa sklepy które wymieniłeś już są w nim.
    • sibeliuss Re: factory warszawa annopol 12.03.13, 08:01
      warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34894,13523606,Dwa_hektary_tanich_zakupow__W_srode_wielkie_otwarcie.html#TRrelSST
    • sibeliuss Re: factory warszawa annopol 18.03.13, 12:16
      Byłem, tłum był umiarkowany, ale zachowanie kierowców - chore. Parkowanie na trawnikach i drogach notoryczne, łamanie krzewów, chodzenie po zieleńcach. Brak słów.
      • kk_1976 Re: factory annopol - jak dojechac? 19.04.13, 22:27
        prosze o info, jak dojechac komunikacja do factory? autobusem? tramwajem? jaki przystanek i czy daleko od przystanku? wybieram sie z dzieckiem, kk
        • mamawaw Re: factory annopol - jak dojechac? 20.04.13, 07:11
          Autobusem
          104, 132, 156, 204
          Tramwajem: 1, 26, 28
        • sibeliuss Re: factory annopol - jak dojechac? 21.04.13, 15:06
          Pod Factory pętlę ma 1 i 26. Dojedziesz też 4 i 28 (od 27.04 zmieni numer na 41). Przystanek Toruńska.
          • kilovolt Re: factory annopol - jak dojechac? 21.04.13, 15:48
            Do pętli i tak nie ma sensu jechać. Najbliżej jest właśnie z przystanku Toruńska.
    • amator34 Re: factory warszawa annopol 16.11.15, 01:15
      Ja się do tej pory cieszę, że otworzyli Factory Annopol, a dzięki otworzeniu drogi S8 o wiele łatwiej tam teraz dojechać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka