agus8 07.01.13, 11:09 widziałam bilbord przy trasie toruńskiej, szykują otwarcie 13 marca dla mnie bomba... nareszcie.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simbulek74 Re: factory warszawa annopol 07.01.13, 22:56 Może i bomba,ale czytałam na innym forum,że ma być kiepski dojazd. Nie będzie bezpośredniego połączenia z Toruńską, ale będzie dojazd od strony Białołęki, lub ulicą Rembielińską lub Łabiszyńską- Już widze korki w weekend. Co o tym myślicie? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: factory warszawa annopol 08.01.13, 07:45 Chyba nie oczekiwałaś bezpośredniego wjazdu na TT? Będzie wjazd od Annopolu i od Białołęckiej - wystarczy. Odpowiedz Link
taka_prawda500 Re: factory warszawa annopol 14.01.13, 15:38 agus8 napisała: > spacer Z zakupami? POgięło cię? Odpowiedz Link
taka_prawda500 Re: factory warszawa annopol 01.02.13, 10:12 Nie mam nic wspólnego ani z jednymi, ani z drugimi. Serce ma się z zasady PO lewej stronie... Odpowiedz Link
anikaone Re: factory warszawa annopol 04.02.13, 23:14 debile z wiochy którzy głosuja na Partię Obłudy, partię oszustów? gratuluję krótkowzroczności i braku mózgu. jak można głosować na oszustów, kłamców, złodziei i manipulantów? żenada! Odpowiedz Link
taka_prawda500 Re: factory warszawa annopol 08.02.13, 14:36 Chyba źle zrozumiałaś, więc łopatologicznie: nie głosuję ani na PO, ani na PiS, lecz na szeroko rozumianą lewicę Czemu mnie nazywasz debilem z wiochy? Jestem urodzona jak najbardziej w Warszawie, moi rodzice też byli stąd, jedna para dziadków takoż samo, druga z bliskiej podwarszawskiej miejscowości (na trasie SKM), więc wiochą nijak nie jestem Odpowiedz Link
anikaone Re: factory warszawa annopol 09.02.13, 15:34 ...uderz w stół a nożyce się odezwą... Skoro, jest jak piszesz poniżej, to moje zdania nie są do ciebie więc o co chodzi? piszę ogólnie. trochę tylko razi "po" napisane z wielkiej litery. to dla zmyły? taka_prawda500 napisała: > Chyba źle zrozumiałaś, więc łopatologicznie: nie głosuję ani na PO, ani na PiS, > lecz na szeroko rozumianą lewicę > Czemu mnie nazywasz debilem z wiochy? Jestem urodzona jak najbardziej w Warszaw > ie, moi rodzice też byli stąd, jedna para dziadków takoż samo, druga z bliskiej > podwarszawskiej miejscowości (na trasie SKM), więc wiochą nijak nie jestem Odpowiedz Link
klementyna321 Re: factory warszawa annopol 08.02.13, 18:45 Spacer z zakupami. Oczywiście Odpowiedz Link
magoo_king Re: factory warszawa annopol 09.01.13, 23:11 Jak nie ma bezpośrednio z TT, skręcasz w Białołęcką, i już Odpowiedz Link
keetka Re: factory warszawa annopol 16.01.13, 18:28 No to zajebiaszczo się będzie jeździć teraz po wąskiej Białołeckiej, a w zasadzie Kopijników... Jeszcze do tego pogięte rondo na Łabiszyńskiej...miodzio Odpowiedz Link
magoo_king Re: factory warszawa annopol 09.01.13, 23:20 Czy nareszcie ? Zależy kto czego oczekuje. CitySport może już się zwijać z Kondratowicza (choć ceny mieli niezłe), Pan Grzegorz z ciuchami męskimi z DH "BX" z Kondratowicza Właściwie też może się zawijać (choć ciuchy ma naprawdę dobre). Sejpol ze swoimi "drogimi" butami zniknie, podobnie jak buty z "BX" i ze sklepu z Kondratowicza 4A. Wszyscy do Factory, a na Bródno już tylko na Kebab ? Przynajmniej w tym jesteśmy dobrzy, no i Bankach, których jest multum, ale żeby coś załatwić to trzeba do CH (proszę wybrać) jechać. to żółć wylałem z ostatniego tygodnia... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: factory warszawa annopol 16.01.13, 21:18 Z drugiej strony - czy widziałeś tłumy w Galerii Rembielińska? Odpowiedz Link
magoo_king Re: factory warszawa annopol 16.01.13, 23:33 A zupełnie z nieobliczalnej strony Widziałeś w GR takie pustki jak na Kondratowicza ? W GR choćby najgorszy dzień i tak jest lepszy od najlepszego na Kondratowicza. Na głowę nie kapie, ciepło, sucho ... czegóż chcieć więcej. Może oferty, bo masowo uciekają najemcy GR. Sam bym spr.... gdybym miał płacić w Euro, a tak sobie zarządca życzy. Factory skomplikuje życie i GR i K25 i bazarom bródnowskim i nawet Marywilskiej. Odpowiedz Link
broodlyn Re: factory warszawa annopol 18.01.13, 09:27 W GR mogą już się pakować ci wszyscy, którzy handlują ubraniami. Nie wytrzymają konkurencji z Factory do którego lokalsi będą mieli 3 przystanki tramwajem. Odpowiedz Link
kilovolt Re: factory warszawa annopol 18.01.13, 10:11 Ci bardziej przewidujący zapewne sami przeniosą się do Factory. Odpowiedz Link
23ft_under Re: factory warszawa annopol 22.01.13, 15:21 Nie wydaje mi się. W Factory raczej nie ma sklepów typu House, Cropp czy C&A które są w GR. Poza tym, gdyby w GR otworzyły się dodatkowo np. H&M albo coś Inditexu (Zara, Bershka, Pell&Bear) założe się, że nie mieli by wcale powodów żeby się przenosić. Lokale puste stoją, więc mam cichą nadzieję, że coś takiego się stanie. Odpowiedz Link
anikaone Re: factory warszawa annopol 25.01.13, 11:58 ja bym jeszcze sobie życzyła river island, mango, nine west, cubus, new look, topshop. ale pod warunkiem że towar będzie taki sam jak np. w galerii mokotów. 23ft_under napisał: > Nie wydaje mi się. W Factory raczej nie ma sklepów typu House, Cropp czy C&A kt > óre są w GR. Poza tym, gdyby w GR otworzyły się dodatkowo np. H&M albo coś Indi > texu (Zara, Bershka, Pell&Bear) założe się, że nie mieli by wcale powodów żeby > się przenosić. Lokale puste stoją, więc mam cichą nadzieję, że coś takiego się > stanie. Odpowiedz Link
broodlyn Re: factory warszawa annopol 25.01.13, 18:58 factorywarszawaannopol.info/ Jest już wykaz pierwszych najemców. Dwa sklepy które wymieniłeś już są w nim. Odpowiedz Link
kanna Re: factory warszawa annopol 26.01.13, 21:34 Bywam w Factory Ursus. Na polowania. Asortyment jest wybrany/przebrany, nigdy nie jeżdżę kupować tam konkretnych rzeczy, które potrzebuję na ten moment, bo ich nie ma. To nie będzie konkurencja dla innych sklepów. Odpowiedz Link
magoo_king Re: factory warszawa annopol 10.02.13, 23:24 Będzie. I sama będziesz tam jeździć. Tu będzie bliżej niż na Ursus i to Ty będziesz "przebierać". Nawet Marywilska ma "lęki" przed Factory (u źródła czerpałem info). Odpowiedz Link
23ft_under Re: factory warszawa annopol 28.01.13, 09:51 no to mogą się powoli pakować ;] broodlyn napisał(a): > factorywarszawaannopol.info/ > > Jest już wykaz pierwszych najemców. Dwa sklepy które wymieniłeś już są w nim. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: factory warszawa annopol 12.03.13, 08:01 warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34894,13523606,Dwa_hektary_tanich_zakupow__W_srode_wielkie_otwarcie.html#TRrelSST Odpowiedz Link
sibeliuss Re: factory warszawa annopol 18.03.13, 12:16 Byłem, tłum był umiarkowany, ale zachowanie kierowców - chore. Parkowanie na trawnikach i drogach notoryczne, łamanie krzewów, chodzenie po zieleńcach. Brak słów. Odpowiedz Link
kk_1976 Re: factory annopol - jak dojechac? 19.04.13, 22:27 prosze o info, jak dojechac komunikacja do factory? autobusem? tramwajem? jaki przystanek i czy daleko od przystanku? wybieram sie z dzieckiem, kk Odpowiedz Link
mamawaw Re: factory annopol - jak dojechac? 20.04.13, 07:11 Autobusem 104, 132, 156, 204 Tramwajem: 1, 26, 28 Odpowiedz Link
sibeliuss Re: factory annopol - jak dojechac? 21.04.13, 15:06 Pod Factory pętlę ma 1 i 26. Dojedziesz też 4 i 28 (od 27.04 zmieni numer na 41). Przystanek Toruńska. Odpowiedz Link
kilovolt Re: factory annopol - jak dojechac? 21.04.13, 15:48 Do pętli i tak nie ma sensu jechać. Najbliżej jest właśnie z przystanku Toruńska. Odpowiedz Link
amator34 Re: factory warszawa annopol 16.11.15, 01:15 Ja się do tej pory cieszę, że otworzyli Factory Annopol, a dzięki otworzeniu drogi S8 o wiele łatwiej tam teraz dojechać. Odpowiedz Link