Dodaj do ulubionych

e-papierosy

10.02.13, 18:08
Na Bazarku Kondratowicza jest nowa budka z e-papierosami. Słyszałam, że mają rozsądne ceny i spory wybór. Coś wiecie na ten temat...?
Obserwuj wątek
    • 30tomasz Re: e-papierosy 10.02.13, 18:25
      zgadza się, już tam kupowałem i jest ok
    • magoo_king Re: e-papierosy 10.02.13, 23:09
      W GR też są. Chyba też tanio, bo ciągle ktoś tam stoi (a może to adoratorzy sprzedawczyń?).
      • 30tomasz Re: e-papierosy 11.02.13, 19:32
        kupowałem dziś na bazarku, rzeczywiście liquidy są tańsze niż w GR i dobre
        • piekielna-diablica Re: e-papierosy 11.02.13, 23:30
          a gdzie dokładnie?
          • 30tomasz Re: e-papierosy 12.02.13, 10:44
            Bazarek na Kondratowicza (róg Rembielińskiej) środkowa brama, chyba 3 budka po prawej stronie - widać od wejścia banery
            • piekielna-diablica Re: e-papierosy 12.02.13, 17:29
              thx
          • madmax2323 Re: e-papierosy 27.01.16, 12:40
            w Galerii Renova mają większy wybór i ceny teraz lepsze niż na bazarku a poza tym wszystkie płyny z certyfikatem i jest chłopak który ogarnia vapowanie smile
    • jtb Ja proponuje 12.02.13, 18:12
      Proponuje biorezonans. 20 min. za 70 zł. Przez pierwsze tydwa tygodnie nie ciągnie cię do fajek a potem to wszystko zależy od Ciebie. Nie wolno zapalić bo znów wracasz do nałogu.
      • magoo_king Re: Ja proponuje 12.02.13, 23:25
        a ja proponuję, silną wolę... za darmo, tylko trzeba chcieć i... wytrwać.
        sam rzuciłem jaranie tak circa ... a z 7 lat temu... tak ad hoc smile i wiecie co... dobrze mi z tym big_grin
        a teraz no nawet pofajczany posmród mi przeszkadza.
        Ludziska ogarnijcie się, palicie bo lubicie, dla towarzystwa czy dla szpanu ? bo raczej nie dla zdrowia big_grin
        • anndzik0 Re: Ja proponuje 13.02.13, 23:23
          ja też rzuciłam papierosy kilka lat temu, ale od czasu spróbowania e-papierosa sporadycznie, okolicznościowo, z czystej przyjemności zaciągnę się świeżą, już nie cuchnącą tytoniem,chmurką. najchętniej owocową lub miętową smile
          • sibeliuss Re: Ja proponuje 14.02.13, 09:55
            I koniecznie kupionym na bazarku w tej budce, od dawna ją prowadzisz? Opłaca się?
            • anndzik0 Re: Ja proponuje 14.02.13, 10:57
              nie prowadzę, trochę inna branża ... ale kto wie, może warto by byłosmile
            • piekielna-diablica Re: Ja proponuje 14.02.13, 17:10
              a jeśli nawet reklamuje to co? pójdę, spróbuję bo do tego stoiska w GR nie mam już siły - co drugi atomizer nie działa od nowości - obsługa taka sobie a na plac Wilsona mam za daleko.
              na bazarku nie bywam więc nawet nie wiedziałabym że tam jest stoisko a tak wiem i pójdę
          • 27konwalia27 Re: Ja proponuje 19.05.13, 12:38
            A jakiej firmy tam sprzedają olejki? Czy może mojego ciggera cigart24.pl/pl/c/Liquidy/23
            tzn dokładnie zależy mi na kultowym już smaku blueberry i watermelon'ie??
            • 30tomasz Re: Ja proponuje 19.05.13, 19:33
              firmy DPV9, z tego co pamiętam, są te smaki
              • 27konwalia27 Re: Ja proponuje 19.05.13, 21:11
                Nie słyszałam o tej firmie raczej ... wole sprawdzone i pozostane przy ciggerze jednak, dzięki smile
    • mmagi Re: e-papierosy 20.05.13, 13:24
      tylko to,ze za pare lat pewnie sie okaże ze tez sa rakotwórcze,hahahaaa
      • rafa-kolorowa Re: e-papierosy 21.05.13, 21:24
        jeśli nawet to co?
        wolę się truć taniej i czymś ładnie pachnącym i nie zanosić w zębach na Wiejską akcyzy od analogów
        • mmagi Re: e-papierosy 22.05.13, 11:42
          jajco ,bo mnie to wali
          • rafa-kolorowa Re: e-papierosy 22.05.13, 14:37
            eot słoiku
            • mmagi Re: e-papierosy 24.05.13, 12:30
              pudło,graj dalej:./
      • donmarek Re: e-papierosy 30.05.13, 11:32
        Nie tylko "okaże się", bo już teraz jest coraz więcej danych na to, że jednak nikotyna zarówno w tzw e-papierosach jak i w wszelkiego rodzaju gumach i tabletkach nikotynowych ma skutki uboczne, czyli SZKODZI!!!
        • rafa-kolorowa Re: e-papierosy 30.05.13, 20:53
          oczywiście, ze szkodzi. a ktoś pisał, ze nie szkodzi?
          jeśli mam do wyboru truć się samą nikotyną a truć się nikotyną z kilkoma tysiącami substancji rakotwórczych to wiadomo - wybór jest prosty.
          a jeśli do tego dodać więcej kasy w portfelu i brak smrodu papierosów to moim zdaniem nie ma się nad czym zastanawiać
          • donmarek Re: e-papierosy 31.05.13, 08:54
            Pytanie może całkiem nie retoryczne:
            czy trzeba się truć?
            Paliłem 40 lat. W ostatnim okresie dochodziło do 3 paczek extra mocnych dziennie!!! Od 6 lat nie palę! Sposób: metoda: biorezonans. Z dnia na dzień.cena : 80 PLN, czas: 40 minut. Z początku koledzy, znajomi się ze mnie śmiali, że nie wytrzymam - znali moje wcześniejsze próby zerwania z paleniem - pół dnia. Jednak kiedy nie paliłem już około tygodnia, to zapowiedzieli, że jeżeli wytrzymam miesiąc też spróbują. Efekt: dzisiaj 3 kolegów w wieku i stażu "palacza" podobnym do mojego NIE PALI!!!
            • rafa-kolorowa Re: e-papierosy 31.05.13, 09:14
              próbowałam biorezonansu - dwa razy - nic nie dało
              gdybym mogła to bym nie paliła - nawet ep - tyle, ze nie umiem
              ale mam mocne postanowienie, że kiedyś i z nich zrezygnuję
              • donmarek Re: e-papierosy 01.06.13, 08:21
                @rafa-kolorowa
                Zatem życzę powodzenia. I takiego zadowolenia, jakie ja mam już od 6 lat.
                • tutul Re: e-papierosy 05.06.13, 08:31
                  Zeby przestać palić,musi w głowie zaskoczyć.Wiem,bo sama paliłam.Mnie pomogły tabletki. ( Nie nicorette,to badziewie) Nie palę już 4 lata.A rzucałam palenie kilka razy.Na szczęscie ostatni raz skutecznie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka