elek75 23.07.08, 13:23 Od 28 lipca na pół roku (z powodu remontu) przenoszą Przychodnię dla Dzieci z ul. Rembielińskiej do budynku dziecięcej przychodni na ul. Majową. Telefony i szczegóły mają być wywieszone na drzwiach przychodni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eandzik Re: Przenoszą Przychodnię dla Dzieci z Rembieliń 23.07.08, 13:51 Nie tylko dziecięcą, dla dorosłych przenoszą na Poborzańską do nowego budynku. Na drzwiach informacja jest tylko o przeniesieniu ale brak innych informacji. Panie w okienku nie potrafią powiedzieć nic o numerach telefonów do nowej przychodni. Jak zwykle nikt nic nie wie, czeski film... Odpowiedz Link
rene8 Re: Przenoszą Przychodnię dla Dzieci z Rembieliń 23.07.08, 14:04 Dzięki za informacje. Odpowiedz Link
kk_1976 Re: Przenoszą Przychodnię dla Dzieci z Rembieliń 23.07.08, 17:23 przenosza na Majowa? przeciez tam juz dzis jest tak ciasno, to malutki budynek... kk Odpowiedz Link
sibeliuss Telefony na Poborzańską 6 23.07.08, 22:17 www.zoz-brodno.waw.pl/przy_poborzanska.htm Odpowiedz Link
elek75 Re: Telefony na Majową 4 24.07.08, 10:58 Z tego co wiem, przeniesiona przychodnia ma mieć odrębny numer telefonu... Odpowiedz Link
antybandzior Re: Telefony na Majową 4 29.07.08, 11:53 to podaj właściwy..ne sieci tylko polegasz kolego? Odpowiedz Link
monika.zal przegiecie 24.07.08, 12:12 przychodnie dla dorosłych ok niech przenosza bo na poborzańskiej jest duzo miejsca a czasem /to moje zdanie/ panie w rejestracji bardzo sie nudza... natomiast jesli chodzi o majowa to całkiem sobie nie wyobrazam szczególnie w okresie jesienno zimowym kaszlacych maluchów w tym małym "kurniku" ps przy okazji pozdrowienia dla dr adamskiej z majowej /moje dziewczynki ja uwielbiaja/ Odpowiedz Link