mader1 30.08.12, 16:23 Umarła wczoraj jedna z wieloletnich moderatorek tego forum, współautorka Okna na cztery strony świata, blogu, który teraz jest na wierze.pl Samboraga Proszę o otoczenie modlitwą Jej i jej Najbliższych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadzik3 Re: Samboraga nie żyje 30.08.12, 17:09 Bardzo, bardzo mi przykro! Niech odpoczywa w pokoju! (*) Odpowiedz Link
luccio1 Re: Samboraga nie żyje 30.08.12, 18:09 Niech odpoczywa w Pokoju! * (* * * [pięć świateł, tworzących razem Krzyż równoramienny; tak "od zawsze" układałem * światło na grobach Rodziny). Jest Imienniczką mojej Siostry. Miałem nadzieję, że zobaczymy się twarzą w Twarz przy sposobności jakiegoś spotkania forumowego. Teraz mogę mieć już tylko nadzieję na (ewentualne) zobaczenie się w Wieczności. Odpowiedz Link
liliana22 Re: Samboraga nie żyje 30.08.12, 18:58 Tak strasznie mi przykro.... Łączę się w modlitwie. Odpowiedz Link
luna15 Re: Samboraga nie żyje 30.08.12, 20:01 Tak mi strasznie smutno.Miałam nadzieję że wydobrzeje.Świeć Panie nad jej duszą. Odpowiedz Link
korniz Re: Samboraga nie żyje 30.08.12, 21:29 Smierc nas nie ominie.Smutno gdy ktoś odchodzi.Również dziś dostałam wiadomość o śmierci wujka.Owszem spodziewaliśmy się tego ,ale wspomnienia ożyły. Odpowiedz Link
sylwia0405 Re: Samboraga nie żyje 30.08.12, 21:41 Wróciła do domu Ojca, niech odpoczywa w pokoju. Przyłączam się do modlitwy. Odpowiedz Link
skrzynka-3 Re: Samboraga nie żyje 31.08.12, 11:08 Nigdy nie zapomnę Jej mądrości i delikatności tu na forum. Panie przyjmij Ją do siebie, Matko Boża otocz opieką tych co za Nią płaczą.... Odpowiedz Link
mader1 Różaniec. Zapraszam 31.08.12, 11:19 Zapraszam wszystkich, którzy chcą i mogą na wspólny różaniec blog.wiara.pl/Okno_na_cztery_strony/2012/08/31/po-odejsciu-samboragi-rozaniec Odpowiedz Link
otryt Re: Samboraga nie żyje 31.08.12, 23:38 Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie. Będę pamiętał w modlitwie o Agnieszce. Zawsze mi imponowała swoją postawą, dzielnością w zmaganiu się z chorobą, odwagą i wiernością Chrystusowi. Odpowiedz Link
lucasa Re: Samboraga nie żyje 02.09.12, 17:48 Bardzo mi przykro. prosze przkazac kondolencje rodzinie. bardzo dobrze ja pamietam. az ciezko uwierzyc. Wieczny odpoczynek racz jej dac Panie. A Odpowiedz Link
fiamma75 Re: Samboraga nie żyje 03.09.12, 11:54 Wieczny odpoczynek ... Pamiętam ją, jej mądre wypowiedzi tu na forum... Odpowiedz Link
mader1 Re: Samboraga nie żyje 05.09.12, 11:56 39. Nie przypuszczałam, ze któraś z nas - moderatorek czy założycielek umrze pierwsza niż forum. Przecież fora "żyją" tak krótko.Tak się stało. Być może jest to pewne zadanie, pewne wyzwanie dla jego użytkowników i teraźniejszych moderatorów. Kiedyś było na nim aż za bardzo burzliwie, użytkownicy odchodzili ze łzami w oczach, teraz jest aż za spokojnie, ale moze pora się ocknąć, skoro żyjecie i rozmawiać o wychowaniu, wierze, Bogu... Odpowiedz Link
aszlan Re: Samboraga nie żyje 07.09.12, 08:45 Bardzo mi przykro, będę pamiętać w modlitwie. Malgosia Odpowiedz Link
marvitka Re: Samboraga nie żyje 07.09.12, 11:43 Niech odpoczywa w pokoju. Pozostaję w modlitwie M. Odpowiedz Link
k_j_z Re: Samboraga nie żyje 07.09.12, 21:26 (*) wieczny odpoczynek. Agnieszka, zmartwychwstaniesz Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Samboraga nie żyje 09.09.12, 12:25 bardzo życzliwa, wartościowa Osoba. Współczucie dla Rodziny. Będę o Was pamiętać w modlitwach. Odpowiedz Link