samboraga 01.06.05, 16:26 słuchajcie, pomódlmy się za Jancze, niespodziewanie znalazła się w b. trudnej sytuacji((( a do tego w tym miesiącu przychodzi na świat maleństwo... acha, Jancze nie będzie miała na razie z nami kontaktu (nie ma dostępu do sieci) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glupiakazia Re: modlitwa dla Jancze 02.06.05, 09:32 ja tez. wyslalam jej wczoraj sms-a, ale chyba nie ma ochoty gadac... mam nadzieje, ze wszystko sie wyprostuje Odpowiedz Link
pysio8 Re: modlitwa dla Jancze 02.06.05, 12:29 Ja też będę pamiętać. Przekaż jej, że o niej myślimy! Odpowiedz Link
samboraga Re: modlitwa dla Jancze 02.06.05, 14:51 pysio8 napisała: > Przekaż jej, że o niej myślimy! sie rozumie - już przekazałam)) Jancze przysłała sms-a że dziękuje i, chyba mogę zacytować: 'spałam spokojniej, czuję się jak we wspólnocie forumowej, modlitwa innych dodaje otuchy' (Jancze) mam nadzieję, że Jancze znajdzie jakoś'z doskoku' sposób by jednak zajrzeć na forum, może wtedy będzie chciała podzielić się z nami swoimi myślami osobiście na razie pozostaje nam modlitwa, która naprawdę jest potrzebna, i to w dłuższej perspektywie... Odpowiedz Link
jancze Re: modlitwa dla Jancze 09.06.05, 16:56 Doskakuję! Slicznie dziękuję za modlitwę i pamięć. Chodziło oto, że dowiedziałam się, iz za tydzień (31.05.05) pracodawca rozwiąże ze mną umowę o pracę i będę mogła pójść "na bezrobotne", a było to miesiac przed terminem porodu. Potem od prawnika się dowiedziałam, że kobietę w ciąży, to nie jest tak prosto zwolnić. Do dziś zresztą nie dostałam żadnego wypowiedzenia ani świadectwa pracy, poza wyrejestrowaniem z ZUS-u. I to mnie "ścięło z nóg". A gdy się dowiedziałam, że się za mnie modlicie, to zrobiło mi się głupio i poczułam się straszną egoistką, bo Bóg dał mnie i mojej rodzince zdrowie i maleństwo też zdrowe (na razie w brzuszku), a ja głowę innym zawracam, tym, że zachwiało mi sie poczucie bezpieczeństwa. Jeszcze raz dziekuję za pamięć i modlitwę, to dużo dla mnie znaczy. PS. Doskoczyłam z internetu w bibliotece. I przepraszam Kazię, że nie odpisałam na smsa. Poprawię się. Odpowiedz Link
mader1 Re: modlitwa dla Jancze 09.06.05, 19:03 poczucie bezpieczeństwa to też ważna rzecz ! a podobne denerwowanie kobiety w ciąży powinno być traktowane jak przestępstwo ! Jesteśmy z Tobą całym sercem Dbaj o maleństwo..... Odpowiedz Link
samboraga Re: modlitwa dla Jancze 09.06.05, 22:48 czyli mówisz, że o pracy po macierzyńskim to już z Szefem nie gadać)) 'doskakuj' jak tylko dasz radę oczywiście pamiętam na modlitwie Odpowiedz Link
pysio8 Re: modlitwa dla Jancze 10.06.05, 09:32 Nie czuj się głupio, nie jesteś żadną egoistką, pamiętam o Was...jesteś w stanie błogosławionym )termin porodu zbliża się, myślę o Tobie coraz intensywniej. Odzywaj się czasem do nas, w miarę mozliwości) Odpowiedz Link
nulleczka Re: modlitwa dla Jancze 10.06.05, 15:59 Jancze, trzymaj się ,pamiętam o Tobie...I daj znać, co u Ciebie. Odpowiedz Link
jancze Re: modlitwa dla Jancze 14.06.05, 15:10 Jesteście kochane! Aż mi się łezka kręci... A ja jeszcze w stanie błogosławionym! I o Was też pamiętam w modlitwach! Pozdrawiam (gorąco, oj! gorąco) Odpowiedz Link
glupiakazia Re: modlitwa dla Jancze 14.06.05, 15:29 Fajnie, ze sie odezwalas. wlasnie sobie dzisiaj o tobie myslalam, czy to juz, czy Amelka jeszcze sie namysla Pozdrawiam Was bardzo Odpowiedz Link
jancze Re: modlitwa dla Jancze 20.06.05, 15:25 Znowu jestem w bibliotece przy sieci. Jeszcze jestem "2 w 1". Pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link
samboraga Re: modlitwa dla Jancze 20.06.05, 15:27 witaj) czy odbierasz też priv 'gazetowy'? Odpowiedz Link
jancze Re: modlitwa dla Jancze 20.06.05, 15:29 Tak, tylko, że już wychodzę z czytelni. Ale może zajrzę niebawem. Pozdrowionka! Odpowiedz Link
samboraga Jancze URODZIŁA córeczkę!!!! 01.07.05, 20:11 Dzisiaj Jancze urodziła córeczkę (3300, 53 cm, i z długimi paznokciami, 10pkt) Jancze dziękuje wszystkim za modlitwę i z za pamięć)) Odpowiedz Link
isma Re: Jancze URODZIŁA córeczkę!!!! 01.07.05, 20:21 Gratulacje!!! Niech rosnie zdrowo, i pazurkow za wczesnie nie pokazuje. Odpowiedz Link
pysio8 Re: Jancze URODZIŁA córeczkę!!!! 01.07.05, 20:33 Gratulacje, pozdrowienia i uściski )))dla mamusi, córeczki i taty. Odpowiedz Link
marzek2 Re: modlitwa dla Jancze 01.07.05, 21:36 HURRA!!! Następny forumowy dzidziuś Z własnego doświadczenia (a raczej Samowego) wiem, że nie ma to jak forumowa obstawa modlitewna dzieci Odpowiedz Link
sion2 hip hip hura 02.07.05, 11:46 na cześć dzidziusia i mamusi niech żyją zdrowo i szczęśliwie )))))))))) Odpowiedz Link
sylviek1 I my też..:) 02.07.05, 13:35 I my też dołączamy się w modlitwie za Mamusię i Maleństwo.. Odpowiedz Link
glupiakazia Re: I my też..:) 02.07.05, 13:54 dostalam od niej wczoraj sms-a, ale sie ciesze!!!! Niech nam rosnie zdrowo! Odpowiedz Link
lucasa Re: I my też..:) 03.07.05, 13:21 i jeszcze od nas gratulacje! bardzo sie ciesze!!! ale masz super, ze juz tulisz coreczke )) A Odpowiedz Link