mamaanieli 18.09.05, 15:37 Początek 40 tygodnia... No i same rozumiecie - boję się... I nowych obowiazków, i nowej sytuacji. Chyba najmniej porodu, ale i to też. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nordynka1 Re: Proszę o modlitwę 20.09.05, 10:05 tak napisz jak będziecie juz w komplecie Odpowiedz Link
mamaanieli do mamyanieli - nordynki 20.09.05, 20:43 I już wiesz, że to nomen omen Ja niestety jeszcze w całości... Ciężko... Ufff... Młody nie pcha się teraz na świat - a pchał się przez 8 miesięcy... Złośliwa bestyjka. Odpowiedz Link
nordynka1 Re: do mamyanieli - nordynki 21.09.05, 09:22 Moja Aniela odczekała 12 dni i wyszła sobie w 42 tc cierpliwości..skoro wszystko z Małym ok czym jest te dodatkowe kilka dni wobec minionych dwustuileśtam Odpowiedz Link
glupiakazia Re: Proszę o modlitwę 21.09.05, 09:33 mamoanieli, moja srednia tez taka uparta byla, a poniewaz na dodatek w ciazy z nia przyplatala mi sie swierzbiaczka (rzadkie paskudztwo) i ciagle sie drapalam, to juz naprawde gonilam w pietke Pociesz sie, ze mogloby byc gorzej, tj. mogloby cie na dodatek swedziec, i czekaj sobie spokojnie flegmatyk jakis Wam sie trafil Odpowiedz Link
pawlinka Re: Proszę o modlitwę 21.09.05, 14:50 przepraszam, ale małe mi się uwiesiło i wysłało... Podobno dzieci dzielą się na te, które pośpieszyły się i na świat przyszły za wcześnie, przed terminem i te pytają: Kiedy pojedziemy do babci? W piątek. Czy już jest piątek? i tak "czy już jest piątek"? sprawdzają co chwila; i na te, którym się nie śpieszyło. Te drugie mają zawsze czas, wszystko zrobią "później", "potem", "za chwilę". W domu mam dwa takie egzemplarze, które zawsze mają czas... Będę pamietać! Odpowiedz Link
mamaanieli Re: Proszę o modlitwę 21.09.05, 20:12 hihi, dzięki. Dowcip (mało śmieszny) polega na tym, że ja chodzę z 4 cm rozwarcia już drugi tydzień... Chodzę to za dużó powiedziane... Toczę się. No i się boję o Młodego - czy tradycyjnie znów z czymś nie wyskoczy.. Pociesza mnie w tym wszystkim przedszkole Anielki - wspaniale trafiliśmy. Przedszkole "wyznaniowe", ale zero dewocji. Natomiast samo ciepło, mądrość i dobro. Anielka lata do niego jak na skrzydłach. A my bardzo się cieszymy Odpowiedz Link
tarba Re: Proszę o modlitwę 22.09.05, 06:57 Oj pawlinko ja mam w domu 3 takie egzemplarze z czego jeden z 43 tygodnia - wyszedł dopiero jak go zaczęłam straszyć że go brzydko nazwę i jak urwaliśmy się z małżem z patologii na obiadek z winkiem ( do dziś jest smakoszem ). Mamoanieli- będę myśleć o Was. Odpowiedz Link
samboraga Re: Proszę o modlitwę 22.09.05, 10:41 >z czego jeden z 43 tygodnia ojej, to się nazywa oczekiwać na dziecko ja będę miała cc, więc najwyżej do 38 tc, ale i tak już mi się dłuży Mamoanieli, jak tam? Odpowiedz Link
mamaanieli Re: Proszę o modlitwę 22.09.05, 11:36 Właśnie wróciłam od lekarza... Zbadał mnie, zdębiał i powiada: "no nie wiem dlaczego pani jeszcze nie rodzi"... Bo właściwie cały czas rodzę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
barbie-torun Re: Proszę o modlitwę 22.09.05, 13:53 może zrób jakieś porządki np. wieszanie firanek, chodzenie po schodach na przyspieszenie dobrze działa seks trzymaj się kochana PS. 30 tydzień zaczęłam jeszcze daleko do mety uff Odpowiedz Link