mader1 12.10.06, 19:30 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla mmk9 ( już były i ... Marzek ( dopiero będą, ale jakie... Żebyście zawsze czuły opiekę Pana I to, że Was kocha Żeby strzegły Was Anioły Żeby często rozpierała Was radość i szczęście Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kasia Re: Pażdziernikowe urodzinki :) 12.10.06, 19:56 - uściski, dobre życzenia, modlitwa - ode mnie Odpowiedz Link
malgosiader Re: Pażdziernikowe urodzinki :) 13.10.06, 07:26 oczywiście wszystkiego naj, naj, naj !!! ode mnie również Odpowiedz Link
aka21 Re: Pażdziernikowe urodzinki :) 13.10.06, 08:30 I ja pamiętam o Was w tym świątecznym Waszym miesiącu) Niech Boże błogosławieństwo będzie zawsze nad Wami) Odpowiedz Link
aka21 Monikadz, agakolekraci :)) 13.10.06, 08:33 I dla Was najlepsze życzenia Bożej opieki! Mam nadzieję, ze tu jeszcze zaglądacie) Może częściej coś napiszecie? Serdecznie pozdrawiam! Ps. Monikadz świętowała we wrześniu, ale na życzenia chyba nigdy nie jest za późno) Odpowiedz Link
sion2 Re: Marzek 21.10.06, 16:11 Marzenko ja tez ci zycze wszystkiego Bożego najlepszego, blogoslawienstwa Pana, usmeichow od dzieci, milosci od męza, zadowolenia z życia i jak najwięcej wpisów na forum Odpowiedz Link
samboraga Re: Pażdziernikowe urodzinki :) 21.10.06, 21:38 dołączam do życzeń dla wszyststkich 'październikowych')) Odpowiedz Link