kwirynia 20.03.07, 19:32 Moja koleżanka - 35 lat - leży w śpiączce pod respiratorem po operacji tętniaka mózgu. W domu czekają mąż i dwóch synów. Proszę was bardzo o modlitwę za nią. Ania ***** Bądź wola Twoja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgog Re: prośba o modlitwę 20.03.07, 22:30 pomodlę się miałam kiedyś koleżankę miała tętniaka nie wiedziala o tym upadła na ulicy i...koniec...w sekundzie osierociła dwie malutkie córeczki nie chodziły nawet do przedszkola wierzę, że Twoja koleżanka będzie miała jeszcze szanse na zdrowie Odpowiedz Link
kwirynia Re: prośba o modlitwę 20.03.07, 22:53 dziękuję Wam serdecznie. Musiałam się gdzieś wygadać, bo jest mi z tym ciężko i tylko modlitwa dale mi ulgę. Ciągle "chodzi" za mną kanon z Taize - "Ty dasz mi pokój serca, Panie mój, bo Tyś zbawieniem mym. Tak w Tobie znajdzie spokój dusza moja i uciszy się." Ania Odpowiedz Link
kwirynia Agnieszka odeszła 21.03.07, 21:30 Dziękuję Wam i polecam jej duszę waszej modlitwie. Wieczny odpoczynek racz jej dać Panie, a światłość wiekuista niechaj jej świeci. Niech odpoczywa w pokoju wiecznym. Amen. Agnieszko, pozostaniesz zawsze w mojej pamięci. Ania Odpowiedz Link