enita2 23.02.14, 21:35 nie żyje.Bardzo lubiłam jego ballady,Pastuszek,Mariollo i Cysorz.)Ot, przykra i smutna wiadomość. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymon99 Re: Tadeusz Chyła-cysorz 24.02.14, 09:01 pastuszek i mariollo to ta sama pieśń. Odpowiedz Link
lidka449 Re: Tadeusz Chyła-cysorz 26.02.14, 16:15 Ballada o Świętych : www.youtube.com/watch?v=xJYe-CLTHdM&feature=player_detailpage Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Tadeusz Chyła-cysorz 24.02.14, 10:14 Też go bardzo lubiłam. Pamiętacie "Spis" (imiona mojej starej)? A balladę o obronie Trembowli? Odpowiedz Link
plater-2 Re: Tadeusz Chyła-cysorz 24.02.14, 19:38 Kotuś, Pieseczek, Chrabąszczyk, Myszka, Pchełka, Jagniątko, Łasiczka, Liszka, Chrząszczyk, Motylek, Krówka, Biedronka, Kureczka, Kózka, Wróbelek, Stonka, Jeżyk, Słowiczek, Słoniczka, Muszka, Miś, Karaluszek, Świerszczyk, Papużka, Pszczółka, Jabłuszko, Agrest, Malinka, Jagódka, Gruszka, Śliwka, Jeżynka, Różyczka, Bratek, Goździk, Lilijka, Chaber, Stokrotka, Bzik, Konwalijka, Burak, Buraczek, Groszek, Marchewka, Seler, Pietruszka, Por i Brukiewka, Dzionek, Dzioneczek, Gwiazda, Gwiazdeczka, Słonko, Słoneczko, Drożynka Mleczna, Psipsia, Kruszynka i jeszcze parę – to są imiona Mojej Starej. Odpowiedz Link