jotes1955 Re: spis lokatorów 15.08.07, 04:10 belfegorek napisał: > Bardzo jestem zainteresowany rozpiętością wiekową forumowiczów więc jeśli > możecie to napiszcie coś o sobie. powiem szczerze że nie wierzyłem że to foru > będzie istniało tak długo i tak aktywnie. Ja liczę sobie dopiero dwadzieścia Zajrzalam przypadkiem i bardzo fajne forum. Czasem sie dopisuje. Rocznik 1955, Warszawa, od 1982 za granica. Pozdrawiam. > dwie wiosny i prl znam tylko z opowiadań( choć coś tam jednak pamiętam).Wilu > rzeczy i ciekawostek dowiedziałem się od was.Piszcie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pelasia34 Re: spis lokatorów 26.08.07, 17:34 1973 Gdynia,moja Gdynia ta z lat 70-80 to moje najfajniejsze wspomnienia.Kocham tamte czasy bo młodziutka wtedy byłam i mało obchodziła mnie ta cała zakichana polityka.Tyle wspomnień....Mam manię na punkcie PRL-u,przekopuję allegro w poszukiwaniu pamiątek.Dziś znalazłam to forum i jestem bardzo szczęśliwa.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ania.sobota1 Re: spis lokatorów 31.08.07, 14:07 Rocznik 75:) Urodziłam się w Wałbrzychu,a dalsze lata spędziłam w okolicach Rybnika:) Moi rodzice podążyli do tej krainy szczęśliwości za mieszkaniem i pracą,a teraz ja z tego samego powodu wyemigrowałam do UK:) Lubie powspominać,ale nie tęsknię za PRL-em,co mi już gdzies indziej zarzucono... Witam i pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
anu_anu Re: spis lokatorów 18.09.07, 20:41 Rocznik 1959, matura jeszcze za Gierka, studia w okresie zmian, dziecko w okresie największego kryzysu rynkowego... Odpowiedz Link
kinita Re: spis lokatorów 01.03.08, 19:22 Najlepszy rocznik 79:) Komune pamietam jak przez mgle... Bardziej te wszystkie wynalazki... kartki, rajtuzy z krokiem w kolanach, Piatek z Pankracym i Visolvit na sucho... A, i jeszcze wode z saturatora, ktorej nigdy mi mama nie kupila... Czestochowianka z pochodzenia, obecnie na emigracji, i teskni mi sie za wszystkim, co "dobre, bo POLSKIE" Odpowiedz Link
ewa9717 Re: spis lokatorów 01.03.08, 22:34 Dołaczam do grupy starszaków: metryka ze Stalinogrodu... Odpowiedz Link
fettinia Re: spis lokatorów 01.03.08, 23:14 Hehe a ja myslalam,ze to watek o spisie lokatorow w blokach:D I nie zagladalam do niego:) Rocznik 1965 sie klania:) Odpowiedz Link
foxie777 Re: spis lokatorów 04.03.08, 00:39 Ja tez myslalam, ze to o lokatorow z klatki sie "rozchodzi". Dopiero teraz odkrylam to Forum, jak milo. Latek sie nazbieralo czterdziesci kilka, i komune dobrze pamietam, ale teraz mieszkam w USA. pozdr Odpowiedz Link