11.09.13, 17:27
Potraficie się śmiać z własnych wad? Jeżeli tak to z jakiej najbardziej? Ja np. mam taką jedną przypadłość przez którą nieraz miałem kłopoty a mianowicie nie zauważam niewielkich zmian w wyglądzie dziewczyn takich jak np. zmiana koloru włosówbig_grin Zawsze się tłumacze, że akurat "patrzyłem Ci głęboko w oczy" i to dotyczy wszystkich kobiet moich znajomych i rodzinę bawi.
Obserwuj wątek
    • organza7 Re: wady 11.09.13, 18:26
      Kobieta miesiącami kalkuluje, dobiera ten kolor, zastanawia się, pyta psiapsióły o radę i wreszcie podejmuje karkołomną decyzję, żeby się odmienić, co często symbolizuje jakąś wewnętrzną przemianę, zamknięcie albo początek jakiegoś nowego etapu w życiu, a Ty nie zauważasz i nazywasz to niewielką zmianą?suspicious Pffffsuspicious
      • midnight_lightning Re: wady 11.09.13, 21:29
        Zmiana koloru włosów zmienia Twoją osobowość? brawo!
        • organza7 Re: wady 11.09.13, 21:52
          O tak, bo ja taka bezwzględnie pusta jestem. Oto potwierdzenie Twoich teorii o idiotkach-Polkach. Tak, zdecydowanie sprowadź sobie panią z Dalekiego W. Tylko wiesz, sprowadza to się chyba gęsi lub kaczki.
          • midnight_lightning Re: wady 11.09.13, 22:30
            towar się sprowadza, a wy skutecznie przekonałyście cały świat, że kobieta to towar, na który zasługują tylko najbogatsi.

z forum kobiet
            "kobiety, które się szanują , nie oddają się za darmo byle biedakom"
            • organza7 Re: wady 11.09.13, 22:53
              Tak pipcys Facet, że nic tylko przełożyć przez kolano i nastrzelać po dupsku i patrzeć, czy równo puchniesuspicious
              • midnight_lightning Re: wady 11.09.13, 23:25
                ach, szkoda słów
        • faceless5 Re: wady 12.09.13, 21:47
          Osobowosc to moze nie. Ale czy ty nie wiesz, ze
          jesli kobieta decyduje sie na drastyczne zmiany
          w wygladzie to chce cos zmienic lub zakonczyc np. dany etap w zyciu ?
      • raziel24 Re: wady 11.09.13, 22:46
        No tak ale zawsze jest mi przykro;-P
    • 36spring Re: wady 12.09.13, 08:33
      Zdarza mi się przegapić ważne wydarzenia smile
      Np. Trzęsienie ziemi na Haiti... cały świat żył tym, a do mnie info dotarło dopiero po tygodniu...
      Znajomi do dziś mają niezły z tego ubaw , zresztą ich zdaniem to koniec świata też przegapię smile
      No i jak tu się nie śmiać.... tongue_out
      • wyszeptany-o-zmroku Re: wady 12.09.13, 16:49
        Ale z Ciebie gapa...no!wink
        • 36spring Re: wady 13.09.13, 00:08
          Noooo tongue_out
      • faceless5 Re: wady 12.09.13, 21:40
        Konca swiata nie bedzie Wiosenko, nie masz sie co martwic.
        • organza7 Re: wady 12.09.13, 21:50
          O, a gdzież to bywałeś?smile
          • faceless5 Re: wady 12.09.13, 22:00
            To tu, to tam.
            Co slychac ?
            • organza7 Re: wady 12.09.13, 22:04
              Jesień mamysad A Wy też macie?

Na forum niewiele słychać, jak widzisz, chociaż zawsze można się czegoś ciekawego o sobie dowiedzieć. Ja na przykład wyszłam na czepialską pustą idiotkę, bez większego polotu. I mam skłonność do przemocy chybawink
              • faceless5 Re: wady 12.09.13, 22:09
                Nie dokazujecie z Wiosenka to jesien nastala i od razu na forumie smutkiem powialo.

Czytalem ale nie przejmuj sie czasami trzeba pierd. zeby zaskoczylo. A nuz sie uda.
                • organza7 Re: wady 12.09.13, 22:13
                  Miałabym duże wątpliwości, czy się uda, nawet po zdrowym pierdyknięciususpicious Ale nie ja z tym muszę żyć na szczęście...

My sobie z Wiosenką dokazujemy nie publicznie, że się tak wyrażę. Przeszłyśmy na wyższy poziom wtajemniczeniawink
                  • faceless5 Re: wady 12.09.13, 22:19
                    A to szkoda . Fajnie was sie czytalo.

Poradz mi cos. Na starosc zrobilem sie chyba niesmialy wobec kobiet, ktore mi sie podobaja. Jak mam to przezwyciezyc. Nigdy nie mialem z tym problemu a od jakiegos czasu mam jakies dziwne blokady. Znasz jakies triki a moze mnie pierd...j zeby zaskoczylo.
                    • organza7 Re: wady 12.09.13, 22:26
                      Mogę Cię pipppp, ale raczej nie tak przy wszystkichwink

Nie wiem, co Ci powiedzieć. Skąd te blokady? Jak się przejawiają? Co chciałbyś osiągnąć i z kim? A nawiasem mówiąc, to gdybym Ci zdradziła jakieś triki, robiłabym dobrze konkurencji, prawda?wink

Ale pomyślę, tak po starej znajomoścismile A teraz już muszę zmykać, bo oczy mi się kleją. Dobrej nocki:0
                      • faceless5 Re: wady 12.09.13, 22:34
                        Gdybym to ja wiedzial to moze bym sam se z tym poradzil.
                        Chcialbym zaprosic jedna taka pania na kawe ale co sie do niej odezwe to ona mnie sprowadza do tzw. pionu, zapominam jezyka w gebie i wycofuje sie. Wczesniej tak nie mialem. Starosc ?
                        Pomysl tak po znajomosci albo zaliczmy moj problem jako wade i posmiejmy sie. Tez bedzie dobrze. Dobranoc.
        • 36spring Re: wady 13.09.13, 00:14
          A kto się martwi ? Choćby nawet był to i tak przegapię smile
          • faceless5 Re: wady 13.09.13, 20:16
            Nierozwazna jestes sama przyznalas, a czy romantyczna bywasz ?
            • 36spring Re: wady 13.09.13, 21:46
              faceless5 napisał:

> Nierozwazna jestes sama przyznalas,

Gdzie to zrobiłam ?

> a czy romantyczna bywasz ?

Romantyzm jest przereklamowany....
              • organza7 Re: wady 13.09.13, 22:03
                Och tam zaraz, niewłaściwe filmy może oglądałaś, Mychatongue_out
    • wyszeptany-o-zmroku Re: wady 12.09.13, 16:48
      Ja nie potrafię ponieważ mam same zalety :p
    • zabieganab Re: wady 18.09.13, 17:18
      od ok. 8 lat mieszkam "tymczasowo" w Krakowie. Rodzina od razu przezwala mnie Centusiem i to nie dlatego, ze taka jestem, tylko z racji nowej lokalizacji..
      Ale ja w wiekiem sie zmieniam i... faktycznie zaczynam centusiowac... Potrafie nie kupic biletu jednorazowego na komunikacje miejscka, z ktorej zamiast korzystac, to ja wole isc na nozkach. Trace przez to np. pol godziny, ale tlumacze sobie i znajomym, ze mam wiecej ruchu...
      Ale prawda jest, ze czasem zwyczajnie wylazi ze mnie skapstwo..
      Ale najbardziej to smieje sie z moich doswiadczen samochodowych! Bu a ha ha ha
      Odkrywam ten swiat dopiero z pozna 3 z przodu...
      Moje opowiesci zna nie tylko rodzina, ale i znajomi smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka