nice.dreamex 04.05.07, 14:36 Tak sobie przypadkiem wszedłem 1 raz na to forum i chyba to jest to czego szukałem zastanawia mnie troszke czemu smutne takie posty są samotnośc samotnością nikt w sumie z nas tego nie wybieral Sprobuje podniesc nastroje wiosennie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tysia131 Re: cześć samotni 04.05.07, 22:40 Hej Marzycielu! Pewnie ze ikt z nas nie wybieral samotnosci i wiadomo ze lepiej sie usmiechac niz lac lzy, bo nigdy nie wiadomo kto zakocha sie w naszym usmiechu Tez jestem zwolenniczka pozytywnego myslenia i rowniez staram sie od czasu do czasu wspierac innych swoja sila - ale przyznaje ze i ja czasem potrzebuje wsparcia jak mi jest juz tak bardzo ciezko... Pozdrawiam! Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: cześć samotni 04.05.07, 23:54 tysia131 napisała: > Hej Marzycielu! Pewnie ze ikt z nas nie wybieral samotnosci i wiadomo ze lepiej > > sie usmiechac niz lac lzy, bo nigdy nie wiadomo kto zakocha sie w naszym > usmiechu Tez jestem zwolenniczka pozytywnego myslenia i rowniez staram sie > od czasu do czasu wspierac innych swoja sila - ale przyznaje ze i ja czasem > potrzebuje wsparcia jak mi jest juz tak bardzo ciezko... Cześć Tysiu. No to od dziś będziemy się tutaj wzajemnie podnosić i wspierać. Kto upadnie ten bedzie podnoszony przez drugiego > Pozdrawiam! Odpowiedz Link
zyxwuts Re: cześć samotni 05.05.07, 14:44 I to jest lepsze niż terapie u najlepszych psychologów Tak trzymajcie Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: cześć samotni 06.05.07, 18:07 nuova napisała: > A kto mnie podniesie? My wszyscy napisz w czym problem Odpowiedz Link
nuova Re: cześć samotni 06.05.07, 19:23 problem jak tytuł forum - czyli jak każdy z tego forum ;] Odpowiedz Link
tysia131 Re: cześć samotni 05.05.07, 18:29 No i wlasnie o to chodzi! Bo cieplo, usmiech, dobre slowo to cos wiecej niz bialy kitel psychologa... Wiec do roboty Marzycielu! I zapraszamy wszystkich do wspolpracy! Siwat jest przeciez nasz Odpowiedz Link
zyxwuts Re: cześć samotni 05.05.07, 18:46 To mnie się podoba właśnie Shreeki opuśćcie swoje bagna i ruszajcie w świat choćby z osłem a moze czeka was coś jeszcze lepszego? Kto to wie Odpowiedz Link