aaannniiiaaa333 01.03.08, 21:34 ze mna jest coś nie tak. Jestem młoda, inteligentna, a nie mam kompletnie nikogo. TO NIENORMALNE.Jestem z Bydgoszczy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruz7 Re: to. nienormalne 01.03.08, 22:56 Dlaczego do pioruna jasnego Jesteś sama? Masz ręce i nogi, głowa też chyba jest. Co jest z Tobą nie tak?! Zastanawiałaś się nad tym? Wkurza mnie, że taka młoda nie ma nikogo. Sa inni z Bydgoszczy i dlaczego nie chcą spotkać się? Boją się? Jak chcą poznać kogoś, skoro teraz mają bardzo dobrą okazję i nie wykorzystują jej? Łatwiej na pewno nie będzie przełamać się w stosunku do obcych. Odpowiedz Link
limoo Re: to. nienormalne 01.03.08, 23:20 Czy mi się wydaje,czy ktoś tutaj miał kiepski dzień ? Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: to. nienormalne 02.03.08, 09:59 Dobrze gadacie Panie Kruz. Ania od 29 grudnia 2007 napisałaś na tym forum 43 posty. Przeczytałem prawie wszystkie i powiem szczerze wiem o Tobie tyle że jesteś z Bydgoszczy i masz 22 lata... Może warto nad tym pomyśleć Odpowiedz Link
cogitoona Re: to. nienormalne 02.03.08, 13:08 Sporządzasz portrety psychologiczne, czy co? Odpowiedz Link
sarri16 Re: to. nienormalne 02.03.08, 14:01 Ktoś tu chyba robi statystyki?Zaczynam się bać.Nie dosyć,że nie napisałam od siebie żadnego postu to tak naprawde zapomniałam się przywitać na samym początku co czynie niniejszym-WITAM WSZYSTKICH CIEPLUTKO W TAK POCHMURNY DZIEŃ.Tak naprawde to nie wiedziałam o tym,gdyż nigdy nie pisałam na żadnym forum(wiem,że nic Mnie jednak nie tłumaczy bo kultura wymaga aby się przywitać jak się gdzieś wchodzi).Może zostanie Mi to wybaczone. Ps.Młoda,inteligentna więc czym się tutaj martwić.Napewno kogoś poznasz może nawet jak dopisze Ci szczęście to na tym forum.Podobno kto szuka ten znajdzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: to. nienormalne 02.03.08, 14:45 cogitoona - 32 posty sarri16 - 11 postów taaaak statystyki wieeeelkie... wizytówki sobie poróbcie miast gupoty takie pisać Odpowiedz Link
cogitoona Re: to. nienormalne 02.03.08, 20:00 Zrobimy, zrobimy, Rumcajsku... A Ty, swoją drogą, też tu trochę popisałeś. Odpowiedz Link
sarri16 Re: to. nienormalne 02.03.08, 15:30 No prosze,nie wiedziałam,że napisałam 11 postów a raczej odpowiedzi.Fajnie,że ktoś śledzi to forum tak dokładnie i ma pojęcie co tutaj sie dzieje. Co do wizytówki to kilka razy miałam zamiar założyć,ale na dobrych chęciach się skończyło.Może założe ale napewno nie dzisiaj. Odpowiedz Link
boszka5 Re: to. nienormalne 02.03.08, 19:20 Dzisiejsze NORMY Są a-społeczne.Kogo CI brak,a może czego?WITAJ W KLUBIE!!!!!!!!!!!!"TOWARZYSTWO OSóB ZAMKNIęTYCH NA MIłOSC"Totalny paraliż,amnezja. Odpowiedz Link
aaannniiiaaa333 Re: to. nienormalne 02.03.08, 20:01 To racja, postaram sie założyc wizytówkę. Napiszę coś więcej o sobie. Lubię czytać, jeździć na rowerze, plywać, gadać , rozmawiać(tego brakuje mi najbardziej), marzyć i wiele innych rzeczy. Studjuję. Odpowiedz Link
cogitoona Re: to. nienormalne 02.03.08, 20:04 Ania, zgadzam się z Tobą, to nienormalne! Ja stara, inteligentna - to zrozumiem, ale Ty? Odpowiedz Link