Gość: Ania IP: *.home.aster.pl 07.05.10, 11:17 Witam, czy ktoś wie, gdzie na terenie Warszawy jest centrum pomocy dla dzieci z wadą wymowy? Interesują mnie tylko specjaliści. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaivcia Re: Logopeda 07.05.10, 19:24 Mnie się ostatnio rzucił w oczy "Elf" centrum mowy i ruchu ale nie znam tej placówki - po prostu zobaczyłam szyld czekając w samochodzie centrumelf.pl/terapia_indywidualna.php My chodzimy do logopedy w poradni przyszpitalnej na NFZ ale szukam jeszcze czegoś prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabinet.wojczyk Re: Logopeda 10.05.10, 09:22 Podobno rzeczywiście są nieźli ---------------------------- Najlepsi logopedzi Odpowiedz Link Zgłoś
gabinet.wojczyk Re: Logopeda 10.05.10, 09:24 Generalnie zajmują się tym Dzielnicowe Poradnie Psychologiczno Pedagogiczne ---------------------------------- Gabinety logopedyczne Odpowiedz Link Zgłoś
kropka321 Re: Logopeda 21.07.14, 22:36 w baby med na ursynowie maja bardzo dobrego specjaliste, polecam to miejsce bo sama tam prowadzalam swoje dziecko i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
willi30 Re: Logopeda 28.07.14, 20:15 Polecam ofertę Centrum Zdrowia Matki, Dziecka i Młodziezy w Warszawie ( to klinika prywatna, nie mylić z CZD). W jednym miejscu masz logopedę, audiologa-foniatrę ( z CZD ), otolaryngologa ( z Kajetan ) i badania słuchu. W dodatku czas oczekiwania na wizytę w miarę krótki: www.czmdm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bonifacy1233 Re: Logopeda 01.10.14, 20:04 No to do p. Agnieszki Bieńkowskiej z Medic Hausu. Zajmuje się głównie dziećmi w wieku przedszkolnym Odpowiedz Link Zgłoś