Dodaj do ulubionych

Aqua accessory do nucleusa

12.01.13, 11:45
Widzieliście? www.cochlear.com/wps/wcm/connect/us/home/discover/cochlear-implants/nucleus-5-system/fits-your-life/splash-in-the-bath-play-in-the-pool
Na razie dostępne tylko w Kanadzie, 48 dolarów za 30 jednorazowych sztuk. Zainwestowalabym nawet, ale Filip na razie reaguje histeria na na każda próbę uzbrojenia implant w coś (próbowałam z workiem jak Ada ale nie dał sobie nawet głowy dotknąć jak zobaczył implant w worku)
Obserwuj wątek
    • adusia_g_s Re: Aqua accessory do nucleusa 12.01.13, 15:13
      hej. No też widziałam, a gdzie znalazłaś za ile można kupić??
      • gojapio Re: Aqua accessory do nucleusa 12.01.13, 15:25
        store.uhac.ca/products.php?product=Aqua-Accessory-30%7B47%7Dpkg
        Baterie maja tańsze niż w cishopie
        • adusia_g_s Re: Aqua accessory do nucleusa 12.01.13, 16:20
          chyba się skuszę żeby kupić!!!
          • gojapio Re: Aqua accessory do nucleusa 12.01.13, 16:23
            To poczkaj, robię rekonans czy ktoś z PL będzie odwiedzał moje przyjaciółki w Kanadzie bo koszty wysyłki nas zabija
            • adusia_g_s Re: Aqua accessory do nucleusa 12.01.13, 16:31
              Oki. Ja też się dowiem bo mojego męża bratowa ma kogoś z rodziny w Kanadzie no ale oni też musieli by wysłać do Polski.
            • pizza987 Re: Aqua accessory do nucleusa 12.01.13, 21:12
              Goja, jak coś się wyklaruje w kwestii taniego transportu z Kanady to daj znać-dla mnie to też byloby ciekawe, właśnie Poli pokazałem i wyraziła zainteresowanie, wreszcie łatwiej byłoby pójść się kąpać.

Co do zakupów za granicą-jesienią mojego seniora wyniosło do Australii i prosiłem żeby tam z wujaszkiem zrobili rozeznanie co do cen itp. Ciekawie wyszło:
              -po pierwsze nie kupisz nic (ani procesora ani akcesoriów-akumulatorów, osłonek itp) poza wskazanymi klinikami;
              -ceny były porównywalne z polskimi, CIshop wychodzi taniej, nawet doliczając przesyłkę.

Podobnie było z ewentualnymi zakupami w Wielkiej Brytanii-tam ciotkę zaprzągłem do poszukiwań cewki do Freedoma. Nie chcieli sprzedać, ale ona uparta jest i mieszka tam wystarczająco długo że jakoś nawinęła makaron na uszy że udało jej się kupić wink Poza tym dokupiła nam wtedy zapas brykietów więc chyba na najbliższe 5 lat mamy zapas wink Za to ceny w GB były sporo niższe niż w Polsce, ale jak później sprawdziłem porównywalne z CIshop.
              • wiola.kliszewska Re: Aqua accessory do nucleusa 12.01.13, 21:53
                A czy te woreczki sa w pełni wodoszczelne ? Na zdjeciach widac jak kobieta sie w tym kąpie. Czy pasuja do procesora MED_EL ?
                • gojapio Re: Aqua accessory do nucleusa 12.01.13, 22:03
                  Przemek, jak z Pola można już negocjować to ja bym ten myk z etui na dokumenty użyła. Mam fjorda hansena, czy jak tam się ta firma outdoorowa nazywa, i na 200% jest szczelny ale jak Filip zobaczył swOj ukochany implant w jakimś strasznym worku odmówił współpracy. Te dedykowane jednak drogie / nie licząc kosztów wysyłki 5-6 zł za jedna kąpiel. No chyba ze pomysłowy Polak wymyśli coś by używać wielokrotnie smile)
                • tokareczek355 Re: Aqua accessory do nucleusa 12.01.13, 22:31
                  no wlasnie-mnie tez interesuje czy pasowaloby to do medela??
                  widac ze nuckleus wymysla nowosci-ale widze po cenach ze jest o wiele drozszy.nasz caly procek(czesc zewnetrzna) kosztuje 6600€ a wiem ze do nuckleusa kosztuje 12000€
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka