nuna78 11.01.08, 15:49 Czy może ktoś z Was wie gdzie można kupić szelki (może ma to inną nazwę )do aparatów dla małego dziecka. Chodzi mi o to że jak dziecko zdejmie aparat to żeby go nie zgubiło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
terenia3000 Re: szelki do aparatów 13.01.08, 10:49 Ja też od kilku dni się zastanawiam nad tym. Szukałam w necie, ale nie wpadłam na żaden trop. Za jakiś tydzień -półtora jedziemy po nowe wkładki więc zapytam się przy okazji, czy nie mają na zbyciu/ ew. do sprzedania. Nasze są już w opłakanym stanie. A może ktoś z forumowiczów już nie używa? Odpowiedz Link Zgłoś
achoc Re: szelki do aparatów 23.01.08, 19:47 Tereniu, napisałam do Ciebie maila) Odpowiedz Link Zgłoś
aldona784 Re: szelki do aparatów 13.01.08, 16:10 Witajcie My dostaliśmy szelki w zestawie z aparatami. (tzw zetaw "Otikids"). Kupowaliśmy tabletki do czyszczenia wkładek i tabletki osuszające oraz gumnki do aparatów w Otikonie na Placu Trzech Krzyży. Może tam mają jeszcze i szelki. Warto sprawdzic. Rozumiem, że zakupiłaś już aparaty? Bo jeśli będziesz kupowac w Otikonie to upomnij się o zestaw Otikids - jest strasznie wypasiony aldona Odpowiedz Link Zgłoś
borfro Re: szelki do aparatów 22.01.08, 16:30 można dostać w miejscach gdzie sprzedają aparaty słuchowe. oprócz otikids są jeszcze zestawy phonak ale nie polecam. u nas następnego dnia klips się rozpadł i można w sumie szelki wyrzucić. A Maks był jeszcze mały bo miał zaledwie dwa miesiące. Boję się myśleć co by z nimi zrobił gdyby miał je teraz bo ma już ponad 6 miesięcy i szaleje jak dziki. Świetenie na razie radzi sobie z aparatami ale jak je ściąga to jest to moment i aparat jest już w ustach. Pozdrawiam Borys Odpowiedz Link Zgłoś