Dodaj do ulubionych

Radio Bajka

11.04.12, 22:09
Mam wrażenie, że kiedyś ktoś wspominał o Radiu Bajka, ale nie mogę znaleźć żadnego wątku...
A przycisnęło mnie, żeby powiedzieć, że RB ma FATALNĄ grafikę na swojej FB stronie.
www.facebook.com/RadioBajka
Moja córka należy do tych dzieci, które każdy swój występ kończą ''kropkapeel" i jest to wpływ sporadycznie słuchanego RB, więc miałam okazję docenić ich wrażliwość muzyczną, ale najwyraźniej ktoś nadepnął im na oko.
Obserwuj wątek
    • anndelumester Re: Radio Bajka 11.04.12, 22:36
      Ojojoj, brzydkie jak wiecie co, okrutnie brzydkie.
      Ciężkimi drewniakami nadepnął i to wielokrotnie.
      Młode słucha często i chętnie, do teraz trwałam w błogiej nieświadomości, że są bardziej wyrafinowani :P
      • woda.lekko.gazowana Re: Radio Bajka 12.04.12, 17:07
        pewnie załozyli, że skoro radio, to wizualizacje niepotrzebne ;)
        a szkoda.
    • basca_basca Re: Radio Bajka 12.04.12, 17:14
      Rzeczywiście fatalna.
      Logotyp również kiepski, mogę wymieniać: zmasakrowany krój pisma (powyciągany na różne strony); czarne, agresywne podbicie logotypu; kiepskie zestawienia kolorów; znak kiepsko wygląda w formie pomniejszonej - myszka (nie wiem po co umieszczona) jest całkowicie niewidoczna, a tekst ledwo można przeczytać.
    • abepe Re: Radio Bajka 12.04.12, 18:36
      steffa napisała:

> Mam wrażenie, że kiedyś ktoś wspominał o Radiu Bajka, ale nie mogę znaleźć żadn
      > ego wątku...
      > A przycisnęło mnie, żeby powiedzieć, że RB ma FATALNĄ grafikę na swojej FB stro
      > nie.

Aż głupio polubić!;)
      • steffa Re: Radio Bajka 12.04.12, 22:24
        ;)
    • steffa Re: Radio Bajka 12.04.12, 22:27
      A wiecie, że już naciskałam przycisk ''kontakt'', żeby im o tym powiedzieć, ale się powstrzymałam. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka