angie44 27.09.12, 21:11 ...pojawi się już w listopadzie! Książka ma tytuł "Niezwykły święty Mikołaj!" Radość zapanowała u nas wielka - podobnie jak z audiobooka nr 3 "Pana Kuleczki"... :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blankaz Re: nowy Pettson i Findus! 28.09.12, 07:58 O, super, będzie jak znalazł na święta :) Przydałby się jeszcze nowy audiobook z kolejnymi częściami czytanymi przez pana Stuhra, istniejący znamy już na pamięć :) Odpowiedz Link
habibi_sun Re: nowy Pettson i Findus! 28.09.12, 22:27 fantastycznie, bo to ukochana seria mojego dziecka ( moja zreszta takze:-) - nawet kota Findusa mamy;-) Odpowiedz Link
kate.2 Re: nowy Pettson i Findus! 15.11.13, 00:12 Czy wiecie gdzie można znaleść bajki do oglądania o Pettsonie i Findusie? Odpowiedz Link
tutam2 Re: nowy Pettson i Findus! 15.11.13, 11:07 Bajki o Findusie na dvd widziałam w Niemczech. Ale jedynie w wersji w języku niemieckim, niektóre ew. z dubbingiem angielskim. No i jeszcze na youtubie - np. po węgiersku ;) Odpowiedz Link
kate.2 Re: nowy Pettson i Findus! 15.11.13, 15:31 o nie !!!! Na chomiku znalazłam 4 bajki w języku polskim, widać na nich ikonkę TVP podejrzewam, że były dobranockami. Ktoś z was coś o tym wie? Czy to była cała seria bajek, czy tylko te kilka kt są na chomiku? Odpowiedz Link
ap.77 Gra na tableta 05.05.14, 20:26 play.google.com/store/apps/details?id=se.filimundus.pettsonsinventions&hl=pl Odpowiedz Link
ap.77 Re: Chyba na tablet n/t 07.05.14, 13:11 chyba tablet:), ale wymowa i pisownia tych nowych wyrazów cały czas się "tworzy" antyweb.pl/tabletu-czy-tableta-smartfon-czy-smartphone-jak-poprawnie-zapisac-iphone/ Odpowiedz Link
laemmchen79 Re: nowy Pettson i Findus dla najmłodszych 08.12.15, 00:07 Poznaj Pettsona i Findusa, wyd. MediaRodzina ze strony wydawcy: Pierwsza książka z twardymi, kartonowymi stronami o dobrze znanych i lubianych bohaterach – Pettsonie i Findusie. Książeczka jest adresowana do najmłodszych odbiorców, pięknie ilustrowana przez autora. Findus wymyślił nową zabawę dla Pettsona, który musi znaleźć trzy różne rzeczy. Na szczęście ma pomocników! Odpowiedz Link
kate.2 Re: nowy Pettson i Findus dla najmłodszych 08.12.15, 21:48 Moi dwaj synkowie :) 3-latki dostali ją 6.12, czytamy każdego dnia po kilka razy i wynajdujemy różne szczegóły :) Odpowiedz Link
laemmchen79 Re: nowy Pettson i Findus dla najmłodszych 09.12.15, 08:46 Mi tez sie ogromnie podoba ta nowosc i dlatego wrzucilam ja na liste ksiazek pod choinke dla mlodszego dziecia, ale w duzej mierze z nadzieja, ze do ogladania ksiazki przylaczy sie i starszy syn (ktory Findusa nadal wielbi goraca miloscia) i wprowadzi w ten sposob brata w pettsonowo-findusowy swiat . Odpowiedz Link
huculeczka Re: nowy Pettson i Findus dla najmłodszych 09.12.15, 09:33 Zuzi też się bardzo podobała (miałyśmy z biblioteki, wypożyczałyśmy ją jako pierwsze ;) nawet przez chwilę miałam ją w koszyku, ale w końcu nie kupiłam. Odpowiedz Link
bogusia1231 Re: nowy Pettson i Findus! 09.12.15, 12:01 My już Findusów nie kupujemy, chłopcy 9 i 12 lat, ale jak była akcja oddawania starych książek, to mój mąż stwierdził, że Findus zostaje:) Odpowiedz Link
laemmchen79 Re: nowy Pettson i Findus! 09.12.15, 12:18 Ja sobie tez nie za bardzo takie ostateczne rozstanie wyobrazam, tym bardziej, ze moj starszy syn kaze siebie zwac Findusem, a mlodszy bardzo szybko dostal wlasna ksywke: Mukla. Kto jeszcze tak ma u siebie?:-) Odpowiedz Link