kuczynska78 12.01.07, 17:28 Dziewczyny w Merlinie własnie zaczęła się wyprzedaż książek i zabawek. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalajj Re: Merlin-wyprzedaż 13.01.07, 09:58 Musze powiedziec rozczarowana, że zamówiłam ksiażki z wyprzedaży w piątek, zapłaciłam on-line. Przyszła informacja na konto, że przyjeli zamówienie i jeśli płatność sie powiedzie to otrzymam zamówienie. POtem przyszedł drugi mail z informacją, że anulują zamówienie, bo towaru zabrakło! Okazało sie, że podnieśli ceny tych książek, a moje zamówienie anulowali. Oprotestowałam decyzje i teraz czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link
natalajj Re: Merlin-wyprzedaż 15.01.07, 16:51 Merlin przeprosil mnie grzecznie i zrealizuje zamówienie w pierwotnej cenie. Dlatego teraz z czystym sumieniem moge polecić nowe ksiażki na wyprzedaży, zwłaszcze dużo Naszej Ksiegarni (inne niż na allegro) www.merlin.com.pl/frontend/browse/sale/1,727.html Odpowiedz Link
abepe Re: Merlin-wyprzedaż 15.01.07, 19:37 Ale i tak słaba ta wyprzedaż. Chociaż kilka rzeczy kusi. Rany, w zeszłym tygodniu kupiłam kilka pozycji z "Patrzę-podziwiam-poznaję", dziś PUSy - wyprawkę przedszkolaka, zakupy na allegro w naszej księgarni i jeszcze na merlina mam chrapkę. A największym problemem w ten weekend były...ceny regałów, które do nowego mieszkania trzeba będzie kupić. Odpowiedz Link
i2h2 Re: Merlin-wyprzedaż 15.01.07, 23:52 abepe napisała: > A największym problemem w ten weekend były...ceny regałów, > które do nowego mieszkania trzeba będzie kupić. Mam większy - skończyła mi się przestrzeń przeznaczona na regały ;-( A czystki nie bardzo jest w czym robić - wszystko albo zaprzyjaźnione albo potrzebne... Odpowiedz Link
abepe Re: Merlin-wyprzedaż 16.01.07, 23:07 Czy o tych "Zakochanych" coś wiecie? Nie mogę znaleźć nic na forum. www.merlin.com.pl/frontend/towar/394902 Odpowiedz Link
i2h2 Re: Merlin-wyprzedaż 16.01.07, 23:14 Jesli to do Nas pytanie, to wiemy tylko, że wyszła na Walentynki dwa lata temu. Jakoś się z nią przez te dwa lata rozmijamy skutecznie. Pamiętamy, że ładna we środku się wydawała. Odpowiedz Link
smoczykowka Re: Merlin-wyprzedaż 17.01.07, 00:03 Mnie "Zakochani" bardzo się podobała. Dowcipna, fajnie zilustrowana, choć podejmująca bardziej temat do rozmowy niż do "wyczytania" i raczej, przynajmniej dla wczesnoszkolnych dzieciaczków (ciągnięcie za włosy etc.) Z tej tematyki, ale bardziej do poczytania (choć do podziwiania fantastycznych ilustracji także)i dla młodszych dzieci również polecam "Przepis na miłość" wyd. Nasza Księgarnia. Cudowna! Odpowiedz Link
i2h2 Re: Merlin-wyprzedaż 17.01.07, 00:15 "Przepis..." ma recenzję na bromba.pl. Z ilustracjami :-) Odpowiedz Link
kolorko Re: Merlin-wyprzedaż 17.01.07, 07:15 U nas sie podobała, mnie szczególnie podobały sie ilustracje, ale raczej nie kupimy, bo tekstu za mało, a nowych półek na ksiazki brak- dzieci rosną, stawiamy na dłuzsze ksiażki, te bardziej "do ogladania" będziemy wypozyczać:) Odpowiedz Link
mabasia Re: Merlin-wyprzedaż 17.01.07, 11:02 www.nk.com.pl/engine/index.php?page=ksiazka&id=352 Proponuję zakupić u nich bezpośrednio - jest też kilka innych fajnych rzeczy na wyprzedaży Odpowiedz Link
katarzyna2222 Re: Merlin-wyprzedaż 19.01.07, 18:20 uff.. mam już dosyć tych wyprzedaży :( wczoraj złożyłam zamówienie w merlinie kupiłam: ogród przepis na miłość mój ukochany rozmowy w tańcu na prezent dla mamy i jeszcze gry a tu dziś kolejna porcja nowości wyprzedażowych ... mam ochotę na ze względu na ilustracje www.merlin.com.pl/frontend/towar/434429 już od dawna w mojej przechowalni www.merlin.com.pl/frontend/towar/458587 to się moze spodobac mojej córeczce www.merlin.com.pl/frontend/towar/428678 tego też nie mamy w kolekcji www.merlin.com.pl/frontend/towar/363150 no i kilka Janosch'ów i pewnie coś tam jeszcze oglądnęłam pobieżnie jest tez komplet mia i wanda chyba jednak sie nie zdecyduje, bo jak mąż spojrzy na stan konta ;( Odpowiedz Link
gopio1 Re: Merlin-wyprzedaż 19.01.07, 18:42 A ja dziś rano płakałam, bo wrzuciłam sobie do koszyka kilka fajnych wyprzedażowych książek na sumę 80 zł, ale nie zamówiłam, bo chciałam na spokojnie poszukać czegoś jeszcze dla dorosłych. No i jak dziś rano zajrzałam do Merlina to okazało się, że w moim koszyku widnieje suma 200 zł!!! Załamałam się, bo myślałam, że promocja potrwa trochę dłużej. A teraz zajrzałam i okazało się że nowe tytuły na wyprzedaży. Obłowiłam się jak głupia. ;-o Odpowiedz Link
katarzyna2222 Re: Merlin-wyprzedaż 19.01.07, 19:40 bedę wcipska a co fajnego zamówiłaś? jeśli to nie tajemnica oczywiście ;) Odpowiedz Link
joa8 Re: Merlin-wyprzedaż 19.01.07, 19:49 a ja zamówiłam książkę Basi Jakubowskiej "Jak mądrze kochać dzieci", jest świetna, bardzo mądra :-)) Odpowiedz Link
gopio1 Re: Merlin-wyprzedaż 19.01.07, 20:52 Findus Ja nie chcę myc rąk O czarownicach - bajki z całego świata Historie wigilijne Mamo, tato zrobię lwa Ciekawe dlaczego wybuchaja wulkany Słoń, który wysiedział jajko Mia (komplet 3 tomy) I kilka drobiazgów w ciemno - zagadkowe łamania głowy i z serii Bezpieczny świat. Odpowiedz Link
dorittak Re: Merlin-wyprzedaż 21.01.07, 21:19 W tej chwili z ciekawych wyprzedawanych w Merlinie pozycji (część zamówiłam): Słoń, który wysiedział jajko (+CD)za 9,65 www.merlin.com.pl/frontend/towar/331224 Kto zje zielone jajka sadzone (+CD) www.merlin.com.pl/frontend/towar/368279 Smoczy jeździec Corneli Funke za 14,58 www.merlin.com.pl/frontend/towar/437230 Ja Ciebie wyleczę, powiedział Miś...Janosch (10,75) www.merlin.com.pl/frontend/towar/369938 Gdyby zwierzęta umiały mówić. 3 bajki słowno-muzyczne na CD (5,50) www.merlin.com.pl/frontend/towar/405544 i inne wg mnie ciekowe www.merlin.com.pl/frontend/towar/402660 Odpowiedz Link
babatera Dziewczyny przestańcie! 21.01.07, 23:57 Podłączam się do prośby ;-) Przeczytałam na forum o wyprzedzaży NK na allegro - zamówiłam wszystkie potwory + parę innych, potem dowiedziałam się (na forum) o wyprzedaży NK na ich stronie i zamówiłam polecane przez Was "Zakochani" i "Przepisna miłość", a teraz czytam o "DR Seuss'ach" i już mnie ręka na myszce świerzbi... A zapomniałabym, ze czekam też na paczuszkę z Wytwórni! Odpowiedz Link
domil Re: Merlin-wyprzedaż 22.01.07, 10:10 I jeszcze Karampuk na CD: www.merlin.com.pl/frontend/towar/452475 Miałam w przechowali od dłuższego czasu. Dziś zauważyłam, że jest z nową ceną :) Odpowiedz Link
jacobina Re: Merlin-wyprzedaż 23.01.07, 14:19 Zniechęcił mnie ten opis: "Informujemy, że towary z wyprzedaży mogą być zabrudzone, pudełka lub okładki lekko zniszczone, co nie stanowi podstaw do ich wymiany." W sumie nie wiadomo jak daleko posuniętych zniszczeń należy się spodziewać.... Ktoś już dostał przesyłkę z Merlina i moze ocenić? Chciałam dokupić brakujacy tom Harrego Pottera w super cenie ale trochę się jednak waham. Na allegro jest raptem kilka złotych droższy. Odpowiedz Link
zyrafffa Re: Merlin-wyprzedaż 23.01.07, 18:02 Właśnie dostałam przesyłkę z Merlina. Na pierwszy rzut oka wszystko było ok, dopiero (w sumie przez przypadek) odkryłam, że okładka "Z piaskownicy w świat" jest porysowana. Jak dla mnie to ujdzie,a prawda jest taka, że po kilku czytaniach prawdopodobnie wyglądałaby nie lepiej. Jednak czytelnik Harrego prawdopodobnie wykazuje nieco wyższy poziom czytelniczy niż pasjonat pana Kasdepki :-) Odpowiedz Link
jacobina Re: Merlin-wyprzedaż 23.01.07, 19:50 Eeee tam :) Porysowanie mnie nie boli ale nie chciałabym na przykład dostać ksiażki brudnej albo z poobijanymi rogami. Serducho by mnie wtedy bolało ;-) Odpowiedz Link
abepe Re: Merlin-wyprzedaż 23.01.07, 20:20 zyrafffa napisała: Jednak czytelnik Harrego > prawdopodobnie wykazuje nieco wyższy poziom czytelniczy niż pasjonat pana > Kasdepki :-) A ja bym podejrzewała, że odwrotnie:)) Odpowiedz Link
zyrafffa Re: Merlin-wyprzedaż 23.01.07, 20:59 abepe napisała: > A ja bym podejrzewała, że odwrotnie:)) Coś w tym jest :-) Tylko, że miłośnik Kasdepki czasami jeszcze potrafi "czytać" organoleptycznie, co miłośnikowi Harrego raczej się już nie zdarza. Odpowiedz Link
mharrison Marta w królestwie myszy 25.01.07, 14:49 www.merlin.com.pl/frontend/towar/416878 Czy ktoś ma, czytał? Dla dzieci w jakim wieku jest przeznaczona? W recenzji jeden z rodziców wspomina o 9-latce. A co Wy sądzicie? Odpowiedz Link
mharrison Dobre maniery. Duże litery 25.01.07, 14:56 www.merlin.com.pl/frontend/towar/446991 A tę książkę znacie. Czy nie ma w niej za dużo smrodku dydaktycznego? Odpowiedz Link
mama.zosi75 Re: Dobre maniery. Duże litery 25.01.07, 18:42 Wydaje mi się, że nie - kupiłam chrześniakom pod choinkę w wersji "bardzo małe litery":) i stwierdziłam, że całkiem fajne - zabawne historyjki i rysunki. Odpowiedz Link
steffa Re: Merlin-wyprzedaż 25.01.07, 23:45 Różowy prosiaczek jest też w wyprzedaży. 12 zet chyba. Odpowiedz Link
abepe czyżby koniec? 28.01.07, 17:29 Nie zdążyłam. I dobrze. Co za dużo to niezdrowo:)) Odpowiedz Link
jacobina Re: czyżby koniec? 28.01.07, 18:12 Jak to nie zdążyłaś? Jeszcze niektóre pozycje są.... Fakt, wiele już się skończyło ale coś tam jeszcze można wygrzebać :) Despero na przykład jest. I prosiaczek :) Odpowiedz Link
abepe Re: czyżby koniec? 29.01.07, 19:12 jacobina napisała: > Jak to nie zdążyłaś? Jeszcze niektóre pozycje są.... Fakt, wiele już się > skończyło ale coś tam jeszcze można wygrzebać :) Despero na przykład jest. I > prosiaczek :) Wychodzi mi,że tylko to jeszcze jest: www.merlin.com.pl/frontend/browse/sale/1,393.html Odpowiedz Link
i2h2 Re: czyżby koniec? 29.01.07, 19:26 Oni tam mają bałagan i najlepiej przejrzeć całą wyprzedaż strona po stronie... Odpowiedz Link