justa52 16.11.07, 10:31 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica Re: Zapraszamy na zajęcia literackie dla dzieci 16.11.07, 11:19 justa52 napisała: > Za górami, za lasami... Rozumiem, że chodzi o Warszawę :-) Odpowiedz Link
ingeborga Re: Zapraszamy na zajęcia literackie dla dzieci 16.11.07, 12:18 No wlasnie, przydalby sie jakis adres ;-) Odpowiedz Link
justa52 [...] 17.11.07, 01:55 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
i2h2 Re: Zapraszamy na zajęcia literackie dla dzieci 17.11.07, 10:09 A ja proszę o nie umieszczanie więcej ogłoszeń o zajęciach płatnych - skoro pobieracie za nie pieniądze, to możecie również wykupić np. ogłoszenie na portalu Gazety... Odpowiedz Link
justa52 do i2h2 17.11.07, 15:27 Nie przypominam sobie aby pewna księgarnia z Wilanowa wykupywała kiedykolwiek link płatny lub został usunięty jej post mimo że ich zajęcia literackie też są płatne. No chyba że każdy inaczej jest traktowany na tym forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link
i2h2 Re: do i2h2 17.11.07, 15:45 Najwyraźniej jesteś tu zbyt krótko, żeby pamiętać - Badet link kiedyś wykupił. Poza tym zwróciłam się zarówno do Badetu, jak i do Ciebie mailowo przy okazji pierwszego postu tego typu, jakiś czas temu. Dlatego dziś posta wykasowałam. Odpowiedz Link
zf71 Re: do i2h2 17.11.07, 19:18 jakby to powiedzieć... nie jestem zainteresowana udziałem w spotkaniu bo mieszkam daleko ale ... jak już jesteś taka zasadnicza to: książki też są płatne i to dość słono wszelakie targi i wystawy też jak najbardziej merlin i inne księgarnie internetowe też za darmo nie są a jakoś uchodzi wszem i wobec posiłkowanie się właśnie nimi no to tyle ... Odpowiedz Link