lenka_13 Re: KOMUNIKAT 30.09.08, 23:38 I mi się z automatu udało :-) Rzadko piszę , ale uwielbiam tu zaglądać. A osobiste wycieczki mi nie przeszkadzają,a forum nawet nadają smaczku. Gratulacje Dziewczyny :-) Odpowiedz Link
grazbed Re: KOMUNIKAT 01.10.08, 05:56 Po ostatnich dyskusjach na forum nt. elitarne czy wręcz przeciwnie, już nie wiem czy jestem członkiem tego forum z klucza? Jeśli nie to proszę o dopisanie. Odpowiedz Link
anials Re: KOMUNIKAT 01.10.08, 09:59 Ha, dziś jestem już po TEJ stronie szyby, dzięki, uff.. Ale jakby kto pytał też jestem za otwarciem na nieśmiałych :) Odpowiedz Link
ech_edi Re: KOMUNIKAT 01.10.08, 09:59 Czy ja też mogę prosić o kluczyk do tajemniczego ogrodu literackich marzeń? Odpowiedz Link
katrio_na Re: KOMUNIKAT 01.10.08, 10:17 Ależ tajemniczo. No i zgłasza się ta przoczona... kolejny raz dodam ;) Odpowiedz Link
i2h2 Elito, LITOŚCI !!! 01.10.08, 10:24 Toż wyjaśniam w środku wątku, że zgłaszać się mają ci, co nie mogą posta napisać. Cała reszta świata jest wpisana na listę użytkowników. Koło pięćdziesiątki wpisałam sama, a resztę dopisuję sukcesywnie w miarę zgłoszeń, bo pamięć do nicków już nie ta ;-) Czytać natomiast może każdy, na tym polega zamknięte :-) NO! Odpowiedz Link
katrio_na Re: KOMUNIKAT 01.10.08, 10:28 Jejku, przeczytalam... No co Ty ?!?!?!?! Przeciez wlasnie o to chodzi aby trafic do szerszego kregu osob - aby kazdy mogl wejsc, napisac co czyta jego dziecko, co poleca... Lub chocby poczytac i nastepnym razem nie kupic tego cholernego Disney'a tylko Pana Widlaka... Przeciez tniejsz jak cos jest nie tak... Mnie to zawsze ominie cos ciekawego - ide szperac w poszukiwaniu watku elity... Odpowiedz Link
alinawk Re: KOMUNIKAT 01.10.08, 10:42 och, dzieki wielkie za przyjęcie, naprawdę duzo skorzystałam czytajac to forum. Odpowiedz Link
algod Re: KOMUNIKAT 01.10.08, 11:19 Też dziękuję za przyjęcie. Uwielbiam to forum, chociaż rzadko piszę. Przyłączam się do głosów, że szkoda zamykać. Pewnie zamknięcie zmniejszyłoby jednak trochę to niezwykłe bogactwo rad i opinii o książkach,jakie tu można znaleźć. Odpowiedz Link
spacey1 Re: KOMUNIKAT 01.10.08, 11:31 Spróbuję napisać cosik, a jeśli się ukaże, to znaczy, żem automatycznie dopisana :) Postaram się bywać niezależnie od zamkniętości :) Odpowiedz Link
bbkk Re: KOMUNIKAT 01.10.08, 11:39 :-) Oczywiście że bez tego forum to ja (i moje dzieci) żyć byśmy już nie potrafili :-) Ostatnio do jasia przyszedł kolega. Mówię - Jasiu, pokaż Kubie swój pokój. Wchodzą - a Jaś wskazując na regalik - A to są moje książki :-))) Odpowiedz Link
eszulczewska Re: KOMUNIKAT 01.10.08, 15:36 I ja się zgłaszam! Czytająca to forum oraz z rzadka ale jednak się udzielająca :) Odpowiedz Link
natalajj Re: KOMUNIKAT 01.10.08, 15:59 O rany, nie było mnie raptem dwa tygodnie, a tu jakieś zmiany. Nie doczytałam jeszcze po co (dalej jestem w niedoczasie), ale się zgłaszam na wszelki wypadek. Już za tydzień (jak dobrze pójdzie) wszystko sobie przeczytam. Odpowiedz Link
dommi Re: KOMUNIKAT 01.10.08, 17:30 O, jak miło, mogę się wpisać :). Dziękuję! Bardzo lubię zaglądać na to forum, i choć dziecię narazie malutkie, to biblioteka wciąż rośnie, a i pociąg do książek ma już zaszczepiony ;). Pozdrawiam Odpowiedz Link
jelaj Re: KOMUNIKAT 01.10.08, 18:33 Dzięki wielkie za dopuszczenie mnie do głosu ;). Jestem tu prawie od samego początku istnienia forum, co prawda biernie (no, może ze dwa posty by się znalazły napisane przeze mnie), ale zaglądam i podczytuję was 3-4 razy dziennie, ale chyba już czas abym zaczęła uczestniczyć tu bardziej aktywnie. Zresztą nie będę pisać, że książki i to forum dla mnie to jak chleb i woda dla życia. Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link
maleczytaniecouk Re: KOMUNIKAT 01.10.08, 20:26 Żałuję że zamknietę ale dziekuję, że już jestem na liście> Hurra! Odpowiedz Link
jaga68 Re: KOMUNIKAT 02.10.08, 09:06 Mogę pisać. dzięki. ale przyznam, że nie bardzo do końca rozumiem ideę. Zamknięte, tzn. można czytać, ale nie można pisać???. A jeżeli zgłosi się ktoś "nowy", kto będzie chciał powiedzieć coś ciekawego??? Tak tylko pytam, z ciekawości. Odpowiedz Link
i2h2 Re: KOMUNIKAT 02.10.08, 09:12 Ależ zgłaszają się nowi (no, może nie całkiem nowi, ale tacy, co czytają i chcą mieć możliwość wypowiedzi). Nie widzę przeszkód :-) Wyjątek stanowią zupełnie nowe nicki, które nie popełniły żadnego postu w całym portalu. Ale też nie odrzucam, tylko odkładam do poczekalni. Odpowiedz Link
chaber69 Re: KOMUNIKAT 02.10.08, 09:29 I ja się zgłaszam. Co prawda odbiłam sie początkowo od zamkniętych drzwi, ale szybko się dla mnie na powrót otworzyły. Dzięki. Czytam codziennie, piszę rzadko. Nałóg mam taki: kiedy siadam rano przed komputerem mam do sprawdzenia cztery fora: trzy średnio przyjemne, bo związane z chorobami córki i jedno nad wyraz przyjemne i "smakowite" wręcz - to właśnie. Odpowiedz Link
olenkaj Re: KOMUNIKAT 02.10.08, 11:28 Dziekuję, że i dla mnie są drzwi otwarte. Jest to chyba jedyne forum, które czytuję każdego dnia. Jest to też jedyne forum, które powoduje u mnie, jakże przyjemną, ale wieczna dziurę budżetową ;-) Po ostatnich zakupach książkowych mąż mnie pytał, czy zamierzam otworzyć bibliotekę osiedlową ;-)))))) Odpowiedz Link
taria Re: KOMUNIKAT 02.10.08, 20:11 I ja dziękuję za przyjęcie w poczet uczestników forum. Miło znaleźć się w tak doborowym towarzystwie :) Odpowiedz Link
kulju Re: KOMUNIKAT 02.10.08, 20:13 I mnie Iwona dopisz, tak czesto nie pisuje, ale to forum jest jedynym na jakie znajduje czas. Magda Odpowiedz Link
biealka Re: KOMUNIKAT 03.10.08, 08:19 Dzięki za przepustkę, obiecuję to uczcić w ten sposób, że będę pisać więcej niż do tej pory:) Odpowiedz Link
silije.amj Re: KOMUNIKAT 24.01.09, 16:46 Raz dwa trzy próba forum. Bo dawno nie pisałam czytając wszakże często i może o mnie zapomniano. Odpowiedz Link
iks54 Re: KOMUNIKAT 25.01.09, 01:53 O, dziękuje za wpuszczenie. Przystopowałam ostatnio z zakupami. A pytanie muszę sobie poskładać:) i wyszukiwarkę zapuścić najpierw :) Odpowiedz Link