20.02.02, 16:53
Jest to następna subkultura w naszym społeczeństwie. Byłem świadkiem jak
normalnie wyglądający młody człowiek chciał wejść do kawiarenki internetowej,
gdzie akuratnie stanowiska były okupowane przez osoby odziane w dresy. Zdążył
przekroczyć tylko próg i żeby nie narażać się na ich napastliwe zachowanie po
prostu się wycofał. Co o tym sądzicie? Czy można dawać się terroryzować?
Policjant zatrzymuje BMW:
-Poproszę prawo jazdy!
-Nie mam...
-W takim razie dowodzik
-Też niemam...
-Adresik
-A dresik? Dziękuję oryginalny, Adidasa :-))))
Obserwuj wątek
    • ssaczek Re: Dresiarze 20.02.02, 17:10
      Ja tam akurat się z takimi przytykami czasami się spotykam i czy to moja wina,
      że często w dresach chodzę a włoski tak jakoś na plecki zaczęły zachodzić. Czy
      to znaczy, że ja jakiś sub jestem?

A wiecie, że BMW wprowadza nowy model ze szklanymi drzwiami?
      -żeby paski w dresach było widać!
    • Gość: szczepan Re: Dresiarze IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 19:09
      dawno, dawno temu w P-ślu pradresy siedziały na ławkach w Rynku albo "pod
      arkadami" i co ciekawe już wtedy niektórzy z nich ubrani byli w dresopodobne
      komplety (były to lata 80-te)
    • Gość: szczepan Re: Dresiarze IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 19:14
      dawno, dawno temu w P-ślu pradresy siedziały na ławkach w Rynku albo "pod
      arkadami" i co ciekawe już wtedy niektórzy z nich ubrani byli w dresopodobne
      komplety (były to lata 80-te)
      • wook Re: Dresiarze 20.02.02, 21:20
        Widzisz, jak niewiele się zmieniło, mamy rok 2002 a dresiarze dalej siedzą w
        tych samych miejscach.
    • szczepek1 Re: Dresiarze 21.02.02, 09:00
      czyli nie ewoluują
      • wook Re: Dresiarze 22.02.02, 22:01
        Oj chyba ewoluują, dawniej wystarczył im szlug, a dzisiaj zabierają się za
        poważne roboty z reguły niezgodne z prawem.
        • georghe Re: Dresiarze 22.02.02, 22:21
          A cześć z nich zrzuciła dresy i wskoczyła w garniturki, ale prostackie maniery
          pozostały.
          • wook Re: Dresiarze 22.02.02, 22:43
            Tak to jest, czym skórka za młodu nasiąknie, tak na starość ... .
            Ale całe szczęście nie jest to reguła. Niektórzy z nich wyrośli naprawdę na
            porządnych facetów. Sam znam takich paru i nie mają się czego wstydzić. A z
            młodości każdy z nas ma jakieś grzeszki, jedni mniejsze, niewinne inni troszkę
            większego kalibru, a mimo to są z nas porządni faceci, no nie?
            • Gość: szczepan Re: Dresiarze IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 22:48
              porządni od słowa porządać to i owszem (za siebie mówię)
              • wook Re: Dresiarze 22.02.02, 22:57
                z tymi widokami na ulicach, to wszyscy będziemy porządać he he.
                • wook Re: Dresiarze 22.02.02, 23:00
                  wook napisał(a):

> z tymi widokami na ulicach, to wszyscy będziemy porządać he he.

chyba wątki mi się pokręciły :))
                  • Gość: szczepan Re: Dresiarze IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 23:01
                    to prze te myśli o przyszłych wiosennych widokach..:):)
                    • georghe Re: Dresiarze 22.02.02, 23:49
                      Czterema łapami podpisuję się pod tym co Szanowni Koledzy tutaj powiedzieli !!
                      :)))))))))))
                      • Gość: szczepan Re: Dresiarze IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 00:17
                        i tak jak zwykle przeszlismy na bardziej interesujący temat: kobiety
                        • wook Re: Dresiarze 24.02.02, 10:18
                          A żeby nie odejść daleko od tematu wątku, to jak Wam się widzą kobiety w
                          dresach?
                          • Gość: szczepan Re: Dresiarze IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 11:50
                            ja tam osobiście wolę w sukienkach lub mini spódniczkach :):)
                            • ssaczek Re: Dresiarze 24.02.02, 12:45
                              Eeeeeee! Takie obcisłe dresiki to sam sex!
                              • Gość: szczepan Re: Dresiarze IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 22:22
                                owszem ale się jakby trudniej ściąga
                                • Gość: ssaczek Re: Dresiarze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 10:32
                                  Ty zaraz o ściąganiu! Podczas gdy można wyobraźnię nacieszyć!
                                  • Gość: szczepan Re: Dresiarze IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 12:32
                                    bo ze mnie taki realista bez wyobraźni;)
                                    • ssaczek Re: Dresiarze 26.02.02, 09:12
                                      Nie wiem jak Wy, ale ja to jednak wolę skromnie(czytaj zwiewnie, prześwitująco,
                                      obciśle) ale jednak ubrane babeczki!
                                      • wook Re: Dresiarze 26.02.02, 19:46
                                        ubrane, nie ubrane - co za różnica, najważniejsze że są. Jak są ubrane pracuje
                                        wyobraźnia, a jak są nieubrane też paracuje, ale co innego.
                                        • gofa Re: Dresiarze 03.03.02, 22:19
                                          buu...fajowo wam chopaki, mozecie sobie pofantazjowac...a co ja biedna sama mam
                                          poczac...przeciez z wami o facetach nie bede fantazjowac, no nie?
                                          • Gość: szczepan Re: Dresiarze IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 18:54
                                            a właściwie dlaczego...przydałby się nowy punkt widzenia
                                            • gofa Re: Dresiarze 04.03.02, 19:44
                                              moze nie nowy, tylko kobiecy ;)
                                              • wook Re: Dresiarze 05.03.02, 18:54
                                                gofa, spróbuj i ty pofantazjować, może być ciekawie.
                                                • gofa Re: Dresiarze 06.03.02, 00:25
                                                  tak sama sobie bede fantazjowac....no...moze jutro jak sie wyspie bo na razie
                                                  po rewolucji kompowej padam na nos i boje sie ze rozwale monitor ;)
                                                  • wook Re: Dresiarze 08.03.02, 14:00
                                                    ok, trzymam za słowo jest już pojutrze i jak czujesz sie na siłach to popuść
                                                    wodze fantazji :)))
                                                  • ssaczek Re: Dresiarze 08.03.02, 18:12
                                                    Już aż kipię z ciekawości!
                                                    Zawsze mnie interesował kobiecy punkt widzenia.
                                                  • gofa Re: Dresiarze 08.03.02, 22:52
                                                    patrz watek KOBIECY PUNKT WIDZENIA :)))
                                                  • Gość: !!!!!!!!promilek Re: Dresiarze IP: *.ultimo.masq / 10.0.0.* 12.02.03, 20:21
                                                    Hmmm ... przemyśl tak naprawdę w życiu dresiarzy nie widział ...

Swoją drogą ... heh ... co tam ściemniać ...

Powiem tylko tak : Syt z przed 1,5 roku z wawki (osobista)...

Drechy wyrywają mi pare groszy i tel.kom. ... Trochę przerabiają mi facjatę ...

Lecę niczym do mamusi na policję ... jeżdżę długo po pradze ... w końcu są ...
                                                    jeden text :"TO ONI" ...

W poniedziałek byłem w wawce na rozprawie ... jakby nie było ... 3 w
                                                    zawieszeniu na 5 ...

Co robić ... ale biorąc pod uwagę charakter hobby tychże jegomości ... zawiasy
                                                    szybko padną...

A to nawet dobrze, że w p-ślu nie ma tego ... bo nawet jeśli jest , jest to na
                                                    tyle małe miasto , że każdy wie kto kogo skroił ... chyba , że to zrobił ktoś z
                                                    zewnątrz ... tu należy tylko pomyśleć nad mentalnością nas przemyślaków ...
                                                    dlaczego mimo tak małłej zamkniętej społeczności psy przemyskie mają tak niską
                                                    wykrywalność przestępst z Art. 280 KK ?

!!!!!!!!promilek_przed_imprezą

P.S.
                                                    Ale starocia wyciągnąłem na wierzch ... co ? ;)
                                                  • Gość: Rychu Re: Dresiarze IP: 62.233.163.* 12.02.03, 20:26
                                                    Rzeczywisce staroc,
                                                    A ten paragraf to o czym? O usilowaniu?
                                                    "Ten kto usiluje..."
                                                  • Gość: !!!!!!!!promilek Re: Dresiarze IP: *.ultimo.masq / 10.0.0.* 12.02.03, 20:28
                                                    Bo kuna zanim nawiałem, to wyrwałem ... Jednakże przestępstwo przeciwko mieniu
                                                    miało miejsce ...

!!!!!!!!promilek_wojowniczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka