Dodaj do ulubionych

Radny Robert Bal...

IP: *.toya.net.pl 10.06.16, 11:33
Przyglądam się pracy i zaangażowaniu Pana Roberta Bal w sprawy miasta i mieszkańców Przemyśla.
I zastanawiam się czy byłby On dobrym kandydatem na Prezydenta w kolejnych wyborach???

Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Radny Robert Bal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.16, 11:41
      Parę dni z powiedzmy wysoką temperaturą a już niektórym po sufitem się mózgownica gotuje.
      • Gość: kkaj Re: Radny Robert Bal... IP: *.play-internet.pl 10.06.16, 20:54
        a dlaczego nie? człowiek, który aktywnie działa w mieście, Przemyślanin, dał się poznać w wielu akcjach. Zagłosowałbym na niego. Miejmy nadzieję, że będzie kandydatem.
    • Gość: Cypis Re: Radny Robert Bal... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.16, 14:10
      No pewnie!

Dosłownie pochyla się nad problemami, co zauważyć można na zdjęciu - KLIK, walczy o moralność - KLIK

Jest tylko jeden problem. Ma poważnego konkurenta, również zaangażowanego w sprawy miasta i mieszkańców. który też jest niezłym mówcą - KLIK. ale jak się zmaga z problemami, to w pozycji wyprostowanej, co też widać na zdjęciu - KLIK

Na dodatek obaj są nauczycielami, co sprawy nie ułatwia. Od niedawna na górze piramidy żywienia jest ruch, a jeden jest specem od kultury fizycznej, a drugi od technologii żywienia i przy okazji trenerem piłki kopanej. Więc do końca nie wiadomo co ludzie wybiorą - sport czy jedzenie + sport. Jedno jest pewne. Z kulturą w mieście bedzie lepiej - tą fizyczną lub żywienia.

• Gość: Mieszkaniec Miasta Re: Radny Robert Bal... IP: *.106.45.217.dyn.plus.net 10.06.16, 22:28
        Robert Bal to osoba która nie jest skalana korupcja i układami. To bardzo inteligentny, wierzący i praktykujący, rodzinny i zaangażowany w sprawy Miasta Przemysla Człowiek, o dobrym sercu oraz oddany drugiemu obywatelowi Człowiek. Robert trzymaj sie, jestem całym sercem, dychem i osoba z Tobą. Mocno pozdrawiam. S.Z
      • Gość: lotr Re: Radny Robert Bal... IP: *.centertel.pl 11.06.16, 10:25
        I to jest myśl. Radny Maciej K. na prezydenta! Lepiej nie będzie ale za to śmieszniej. A mówca zaiste z niego przedni.
        • Gość: Cypis Re: Radny Robert Bal... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.16, 14:01
          A radnych w Przemyślu mamy 23?
          Ilu z nich odważyło się stanąć przed kamerą i podziękować wyborcom?
          Jak przeglądniemy protokoły z sesji, to okaże się, że mamy spora grupę radnych, którzy siedzą, głosują, ale głosu nie zabierają?
          I nie pierwszy to rok, nie pierwsza kadencja?
          Nie śmieszniejsze, że przednie z nich niemowy choć za radzenie o sprawach miasta się biorą?
    • Gość: Cypis Re: Radny Robert Bal... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.16, 23:01
      A czy ja napisałem że tak nie jest?

I w Przemyślu nie ma innych osób, które:
      - nie są skalane korupcją i układami,
      - bardzo inteligentne, wierzące i praktykujące,
      - rodzinne i zaangażowane w sprawy miasta,
      - o dobrym sercu oraz oddane drugiemu obywatelowi?
    • Gość: Cezar Re: Radny Robert Bal... IP: 185.38.224.* 11.06.16, 09:23
      Chyba coś się komuś popier.dolił.o. O czym ten gość ma pojęcie oprócz chodzenia z kijkami ? Jego wystąpienia to jeden wielki bełkot i dukanie. Nie potrafi jednego sensownego zdania sklecić. No i te buraczane rumieńce na policzkach.
      Autor tego absurdalnego pomysłu to musi być kompletny debil. Chyba że to sam radny Robert.
      • matylda.32 Re: Radny Robert Bal... 16.06.16, 08:15
        Ciekawe jak Ty byś się wypowiedział jakbyś miał okazję. Pisać dobrze nie umiesz, więc mam poważne wątpliwości jakbyś wypadł na żywo. A to czym radny zajmuje się hobbystycznie raczej nie powinno cię obchodzić... Brawo Panie radny, w młodych siła.
      • Gość: zoom Re: Radny Robert Bal... IP: *.ip.oxynet.pl 22.06.16, 23:05
        Święta prawda
    • Gość: Bolek Re: Radny Robert Bal... IP: 185.38.224.* 11.06.16, 10:33
      No nie. Czegoś podobnego to jeszcze nie grali. Przecież ten gościu to clown. Nie wiem czyj to pomysł ale facet musi mieć duże poczucie humoru albo po prostu jest niedorozwinięty. Ja wiem ze niektórzy chcą utrzymać stołki po odlocie Prezia ale są jakieś granice.
      Rządzenie miastem nie polega na organizowaniu zawodów sportowych czy festynów wiejskich w centrum 1000-letniego miasta, a do tego sprowadza się działalność publiczna tego radnego.
      Broń nas Boże przed taką kandydaturą.
      • Gość: Gość Re: Radny Robert Bal... IP: *.przemysl.zicom.pl 11.06.16, 11:29
        Ty Cezar vel Bolek nie wyzywaj innych od debili jak sam inteligencją nie grzeszysz. Żenada to pisać pod dwoma różnymi nickami z jednego i tego samego IP.
        A co się tyczy pana Radneg o to zdecydowanie lepszy, przynajmniej jako człowiek, niż kandydat Cypisa Łojleszek, wyrachowany, sfrustrowany niedoszły dyrektor szpitala, skaczący z kwiatka na kwiatek, gotowy na wszystko w zależności kto mu lepsze stanowisko obieca...
        • Gość: Vel Re: Radny Robert Bal... IP: 185.38.224.* 13.06.16, 05:53
          Nie mieści się w twoim ciasnym rozumku fakt, że z jednego urządzenia może korzystać kilka osób.
      • Gość: Mieszkaniec Miasta Re: Radny Robert Bal... IP: *.106.45.217.dyn.plus.net 11.06.16, 19:28
        Do Cezar i Bolek. Nikt Was ludzie nie obraza. Nikt nikomu nie zabrania kandydować. Po pierwsze drzwi otwarte stoją dla każdego otworem a po drugie to ze ktoś chce kandydować to nie powód kogoś wyzywać i obrażać. Zapamiętajcie ze nie szata zdobi człowieka lecz człowiek szatę. Powtórzę po raz kolejny, Robert Bal to osoba o dobry sercu, otwarty dla ludzi, inteligentny oraz nie będący osoba z układami i nie mający parcia na władze i pieniadze. Jestem pewien i jestem przekonany ze w przypadku gdy Robert zostałby Prezydentem Miasta - czego mu z całego serca życzę - to po Jego czteroletniej kadencji nikt z mieszkańców nie miałby żadnych zastrzeżeń wręcz uważam ze każdy przekonałby sie o bezinteresowności tej osoby i oddaniu sie mieszkańcom Miasta. Pozdrawiam. S.Z
        • Gość: Cypis Re: Radny Robert Bal... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.16, 23:56
          Może na potwierdzenie swoich słów dasz jakieś przykłady wypowiedzi radnego z sesji RM, po których można powiedzieć, że to orzeł wśród wróbli? Gdzie jak gdzie, ale w protokołach z sesji bezinteresownego pochylenia się nad ludzkimi problemami i inteligencji ukryć się nie da.

A może znasz odpowiedzi na te pytania?

Może jakiś cytat z protokołu z sesji RM odnośnie tej sprawy? - KLIK

KLIK - Czy słowa radnego dotyczące zapewnienia transportu dzieciom z Pikulic stały się ciałem?

KLIK i KLIK - Większy jest ruch na Kazimierzowskiej i Franciszkańskiej, przedsiębiorcy nie mogą opędzić się od klientów, a ceny najmu lokali poszły w górę?
          • Gość: GOŚĆ Re: Radny Robert Bal... IP: *.przemysl.zicom.pl 12.06.16, 11:17
            www.zycie.pl/informacje/artykul/8564,zagraja-dla-szymona
            • Gość: Cypis Re: Radny Robert Bal... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.16, 17:53
              I kamień spadł mi z serca. Więc miasto się aż tak nie wyludniło i są jeszcze osoby o dobrym sercu, które pochylają się nad ludzkimi problemami. Nie tylko jeden radny, ale również drugi, a także osoby które nie są samorządowcami. Czyli ławka z potencjalnymi kandydatami na prezydenta nam się wydłuży.

Warto też przypomnieć kto interweniował w najgłośniejszej w ostatnich latach sprawie (nie tylko wśród radnych), bo tego co jest i czego nie ma w protokołach z sesji zmienić się nie da - KLIK
        • Gość: Cezar Re: Radny Robert Bal... IP: 185.38.224.* 13.06.16, 18:20
          Nikogo nie obrażam. Po prostu tak to widzę.
    • matlak2 Re: Radny Robert Bal... 12.06.16, 00:47
      Czym się podniecacie, kiedy karty już dawno rozdane? Kolejny prezydent będzie kobietą o imieniu Lucyna. Niewykluczone, że w trakcie swoich rządów przyjmie na swojego zastępcę b. marszałka Sejmu - ksywa Członek. A radny Bal może balować (" Raz był bal, na sto par....")
      • Gość: Cypis Re: Radny Robert Bal... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.16, 01:51
        Skoro miasto zamiera, to małe rzeczy stają się wielkimi wydarzeniami. Kiedyś jak przyjechał kandydat Cimoszewicz, Bronkobus czy kandydat Duda, to jakoś tak i zainteresowanie było inne, mniejsze. Teraz przyjedzie byle bus i samorządowa śmietanka w równym rzędzie staje - KLIK
    • Gość: Karol Re: Radny Robert Bal... IP: *.toya.net.pl 12.06.16, 13:32
      Ręce opadają, o czym wy piszecie? Przecież ten gość jest w RM drugą czy trzecią /?/ kadencję i ściśle realizuje odpowiednio głosując koncepcje rządzenia obecnego prezydenta. Ba, jest jego człowiekiem od początku do końca. I co ten człowiek może Przemyślowi zaproponować? Gdyby można było brać dalej kredyty to zapewne szedłby tą samą drogą co jego nauczyciel, ale już się nie da dalej brać, mało tego trzeba spłacać te zaciągnięte do tej pory.
      Dajcie sobie spokój z takimi propozycjami.
      • Gość: oczywistość Re: Radny Robert Bal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.16, 10:30
        Pan radny Bal został wybrany przez mieszkańców Przemyśla i to nie pierwszy raz. Więc po co ta czcza gadanina. Można kpić, chichotać, krytykować jest radnym i będzie do końca kadencji a może kilka następnych skoro ma wyborców, którym jego działalność odpowiada. Może też startować na stanowiska inne i jeżeli zostanie wybrany piastować je. To jest zgodne z ordynacją wyborczą i tyle. Oczywiście błędy każdemu radnemu można wytykać a nawet trzeba, ale nie każdy będzie czuł potrzebę korekty swoich działań, żeby pracować na rzecz dobra mieszkańców. I to wszystko.
    • Gość: Karol Re: Radny Robert Bal... IP: *.toya.net.pl 13.06.16, 11:21
      Szczęść mu Panie Boże. Nic osobistego do p.Bala nie mam, stwierdziłem tylko fakt,nie podważalny zresztą, że jest człowiek realizujący zamierzenia obecnego prezydenta. A obecny prezydent realizował swój pomysł na Przemyśl zaciągając kolejne kredyty aż doszedł do 300 mln zł długu. Jedyne pomysły to ciągle podnoszenie opłat dla mieszkańców i lawirowanie aby utrzymać się na stołku. Tak więc niech sobie p. Bal pracuje i kandyduje skoro ma wyborców.
      Mam nadzieję że w końcu pojawi się człowiek który powie że zredukuje liczbę etatów w PWiK-u oraz płace i nie będzie potrzeby podnosić stawek za wodę i kanalizację. I to samo uczyni we wszystkich innych instytucjach miejskich włącznie i na czele z urzędem. A tego nie zrobi kandydat PiS-u czy PO, tym bardziej p. Choma czy p. Bal.
      I mam nadzieję że nie jestem odosobniony w takim myśleniu.
      • Gość: Cypis Re: Radny Robert Bal... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.06.16, 18:58
        W takim myśleniu nie jesteś odosobniony. Nie zapominaj tylko o jednym - mądry na głupszego od siebie głosować nie będzie, a... - KLIK
        • Gość: hihi Re: Radny Robert Bal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.16, 19:16
          I to jest p. Cypis doskonała ilustracja tego wątku.
          • Gość: Cypis Re: Radny Robert Bal... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.06.16, 17:44
            Życie pisze najlepsze puenty. Co prawda Chojny nie w Przemyślu, ale o hojnych samorządowcach przeczytać można.

"Z uwagi na przepisy dotyczące danych osobowych nie mogę podać, kim są darczyńcy, ale potwierdzam, że są wśród nich radni i przedstawiciel władz miasta." - KLIK
            • Gość: Cezar Re: Radny Robert Bal... IP: 185.38.224.* 14.06.16, 21:00
              A mieszkania socjalne w nowych budynkach otrzymują narkomani i menele którzy w tych mieszkaniach nie chcą mieszkać więc stoją puste. Brawo. Kto odpowiada za wydział lokalowy ?
              • Gość: Cypis Re: Radny Robert Bal... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.06.16, 21:41
                Jak zgłosisz do UM ten przypadek, to na pewno się dowiesz.
    • Gość: ehhhhhhhhh Re: Radny Robert Bal... IP: *.toya.net.pl 17.06.16, 08:14
      Z takim prezydentem zmiany nie będzie... będzie dalej to co jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka